radko0 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 mam 2 dyski twarde na jednym mam zainstalowany system win xp a na drugim chcialbym zrobic nowy MDR bo jest uszkodzony po dzialaniu wirusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (...) chcialbym zrobic nowy MDR bo jest uszkodzony po dzialaniu wirusa 1680815[/snapback] A przypadkiem nie MBR (Master Boot Record)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 DOS> Fdisk /mbr Konsola 2000/xp/2003> FIXMBR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 fdisk /mbr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radko0 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 mam windows xp jak to zrobic dokladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_nc_ Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 a co to MBR ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 radko0: j/w z wiersza polecen (dysk startowy) wpisac fdisk /mbr fdisk oczywiscie powinien znajdowac sie na tej dyskietce _nc_: Master Boot Record Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_nc_ Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 ale co daje takie mbr ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 SGJ napisał dokładnie, inesian powtórzył a tu jeszcze jak to się robi i do czego służy. _nc_ zajrzyj do wikipedi a uzyskasz pełne dane, bym pisał, pisał a i tak nie wiem czy bym ci wytłumaczył abyś zrozumiał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...