Skocz do zawartości
nrl

Wolfenstein (2009)

Rekomendowane odpowiedzi

Imho to trochę jak z SoF3, tylko tam na starcie nie spodziewałem się cudów, bo grę jakaś drugoligowa ekipa robiła. Do RTCW nie ma startu, skrypty jeszcze gorsze niż w CoD (w żadnej grze się nowi oponenci tak na beszczela nie materializowali jak tu)..

Zmęczyłem jakieś 50%, kiedyś dokończę, tak jak Slayer napisał - dla samego faktu, że to Wolf..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie taki zły ten Wolf. Gdyby twórcy nie posunęli się o krok za daleko z elementami paranormalnymi byłoby naprawdę dobrze. A tak jest tylko nieźle. Dobrze dobrane poziomy trudności, kilka ciekawych map (Zamek, Zeppelin, Centrum), możliwość modyfikacji broni. Naprawdę było OK. Jedynie finał w portalu mógł budzić niesmak i w moim przypadku budził. Myślę, że ocena Caleba (70/100) jest tutaj jak najbardziej na miejscu.

Edytowane przez kickass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W porównaniu do RTCW to ta gra wypada bardzo słabo. I szczerze jest słaba, nie daje rady [; Kiedy wyszła pożyczyłem ją ze sklepu gdy pracowałem jeszcze w świecie gier, następnego dnia oddałem, razem z paroma osobami które ją kupiły. Więc nie daje rady :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no fajnie ja też pożyczyłem przeszedłem i jako osobna po-prostu-gierka jest okej, szału nie ma, zwykły przyzwoity casual fps ktory nie zapada w pamięć. to dwie zupełnie inne epoki tworzenia gier i te dwie gry nie kwalifikują się do faktycznego miarodajnego porównania. "legendarny" hardcore-pro rtcw z do ktorego powstał klasyczny enemy territory vs wolf 2009 ze slabym multiplayerem i nie zapadający w pamięć tak jak poprzednik. please...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi