Gloochy Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Skąd te ceny? Wiem, że A2 OEM stoi w Proline za 109zł, ale wszystkie już wyszły. Natomiast A2 za 120zł nigdzie nie widzałem. 1737363[/snapback] sorry - nie ma SB A2 oem za 120 pln - na stronie sklepu gdzie patrzalem - www.esc.pl - wkleili zdjecie od SB A2 i sie zle zasugerowalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 A czym sie w ogole rozni ten Audigy2 od Audigy2 OEM ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 nazwą.....ceną.....................i................... pudelkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Dachowicz Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Panowie pomocy - czy ktos spotkal sie z A2 OEM gdzies w stolicy? nie moge uwierzyc, ze jest np. we wroclawiu a nie moge znalezc w wawie :/ Bylem dzis na gieldzie komputerowej i tam maja tylko egzemplarze po 170-180 zl :( W komputroniku nie ma, bede wdzieczny za KAZDE info, prosze tak sie napalilem na ta karte a tu zonk bo nie moge dostac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Ja nigdzie nie znalazlem... moze po prostu zamow przez Internet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzawor76 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Witam Wszystkich. Przeczytałem co nieco na forum ale nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Czy "Creative Sound Blaster Audigy 2 OEM" mogę podłączyć do mojego amplitunera, tak żeby korzystać z procesora Dolby Digital z tego amplitunera? Chodzi o wyjście optyczne lub coaxial 5.1 z karty. Czy ona coś takiego posiada? Jeśli nie to jaka karta umożliwia takie połączenie? Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Dachowicz Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 @costi: czy to http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6921 jest to sama karta tylko w wersji box? czy value jest lepsza/gorsza od tej OEMki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 To nie jest to samo. Polecam przeszukac ten dzial pod katem "audigy 2 value", bylo o tym pare topicow. Raczej A2 value bym unikal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 wyglada na to ze nie ma juz nigdzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poke Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 nie niestety karta nie pozwala na jednoczene podłączenie słuchawek i głośników. No jak to? Przeciez w sterownikach masz ustawienie czy po podlaczeniu sluchawek ma wylaczac glowne glosniki (stereo) czy ma ich nie wylaczac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik_druid Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Centrala (sklep internetowy): Brak towaru co to ma byc i tak juz od tygodnia Zaluzje ze sobie nie zamowilem wczesniej ale kasy nie bylo ;/ NIe wiecie kiedy ebdzie nowa dostawa??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 No jak to? Przeciez w sterownikach masz ustawienie czy po podlaczeniu sluchawek ma wylaczac glowne glosniki (stereo) czy ma ich nie wylaczac. Mozesz powiedziec, gdzie konkretnie tego szukac? Rozumiem, ze dziala to przy podlaczaniu sluchawek przez frontpanel podpeity do tego bialego zlacza na karcie? I jeszcze jedno pytanko zwiazane ze sluchawkami - czy jest opcja, lub program, w ktorym mozna sobie ustawic oddzielny poziom glosnosci dla poszczegolnych profili? Tzn. majac wlaczony profil "glosniki" mam poziom glosnosci X, a przelaczajac na profil "sluchawki" poziom glosnosci zmienia sie na Y (pod haslem poziom glosnosci mam na mysli suwak "master volume"). Jesli do tego bylaby tez mozliwosc ustawiania w ten sam sposob glosnosci subwoofera, to juz wogole byloby super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 @costi popatrz w Creative Audio Console w zakadke Headphone Detection Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Dzieki. Okazuje sie, ze mam to zaznaczone :) Pozostaje tylko kwestia tej glosnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik_druid Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 bosh gdzie ta karte teraz kupic , nigdzie jej nie ma :P allegro:P? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 na allegro jes droga :/ a tez ostrzyłem sobie na nia zabki bo moje cmi cos tam juz nie wyrabia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Instalowal ktos na tej karcie sterowniki Pax New Year 2005? Jak wrazenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Tak zastanawiam sie czy warto przesiadac sie z Audigy Player na Audigy 2? a moze od razu lepiej na 2ZS ? Taki dylemacik mam :> Robil ktos taka zamiane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Instalowal ktos na tej karcie sterowniki Pax New Year 2005? Jak wrazenia? nie chodzi o sterowniki, tylko o soft dodatkowy a ten jest spoko. stery z youp mozna o kant d... rozbic, by pograć bezproblemowo w najnowsze gry cza miec zainstalowane najnowsze stery do a2/4...przynajmniej u mnie tak było na a1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 OK, jak w takim razie oddzielic dodatkowy soft od sterow? Pytam zawczasu, zeby potem sobie nie narobic smietniku w systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decztery Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 bosh gdzie ta karte teraz kupic , nigdzie jej nie ma :P allegro:P? dzis kupilem, w sklepie po drodze do pracy, bez zamawiania Poznań tanio.net / rainbow-pc.pl 117zł, ze śledziem, cd ze sterownikami i naklejka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik_druid Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69959100 Kurczce 500 zł no ale, mmmm co to sa sluchawki stereo :P ?? " Najbardziej realistyczny dźwięk przestrzenny w słuchawkach stereo" czy philips hp890 sa slucahwkami stereo na ktorych mozna odczuc wrazenie 3d? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walruss Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) witam mam dziwny problem byc moze z audigy2 :), gra super tylko, ze podczas pisania na klawiaturze czasem slychac dziwne (glosne) trzaski, bardziej nasila sie to chyba przy dluższym trzymaniu jakiegos klawisza :o. Nie wiem za bardzo co to moze miec wspolnego z audigy, ale na wczesniejszej karcie zintegrowanej tego problemu nie bylo, a teraz jest :( przelaczam na zintegrowana - jest ok, wiec napewno to nie od glosnikow. Stery orginalene z plyty, najnowsze, reinstal systemu, zmiana slotu PCI - bez zmian. Co to moze byc ? moze to byc przez plyte glowna? OS xp, mobo epox 8rd3i Edytowane 11 Listopada 2005 przez walruss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) Czy ktoś jest w stanie ze 100% pewnościa stwierdzić, czym się różni Audigy2 OEM od Audigy SE? Raz opinia że brakiem śledzia, innym razem że zupełnie inne pcb, brak 4 portów i kastracja... To jak jest ostatecznie? Edytowane 11 Listopada 2005 przez Cruel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 W tym topicu masz fotke A2 SE: http://forum.purepc.pl/Audigy2-Se-Oem-t161919.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booczeek Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 http://w2.sirius.pl/towar_karta.php?PubKat...0&TowarId=6766# - warto kupić???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 http://w2.sirius.pl/towar_karta.php?PubKat...0&TowarId=6766# - warto kupić???? Hehe, warto bo nigdzie nie ma, aczkolwiek i tam nie mają na stanie :) Sorry budy, your late :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) Zainstalowalem sobie ostatnio stery PAX New Year 2005... zdecydowanie odradzam. Niby wszystko dziala i fajne oprogramowanie, ale dzwiek na tych sterach to jakas przymulona papka - brak mu wyrazistosci, mam tez wrazenie, ze stery same z siebie dodaja jakis poglas ktorego nie idzie wylaczyc. Czym predzej wrocilem do Creative'ow z oryginalnym oprogramowaniem z plytki od A2 OEM. O niebo lepiej, mam tez wrazenie, ze system sie szybciej uruchamia. Jedyna rzecz, jakiej mi brakuje to regulacja glosnosci kazdego kanalu oddzielnie - wie ktos, czy mozna z tej paczki New Year doinstalowac tylko to? Ew. skads indziej? EDIT Wracajac jeszcze do tych nieszczesnych sledzi z gameportem - dzis znalazlem w skrzynce na listy koperte z Proline zawierajaca wlasnie owego sledzia :) Edytowane 15 Listopada 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 może jest ktoś kto przesiadł się z Soundstorma (hehe najlepiej jeszcze z na NF7-S)? chciałbym usłyszeć wrażenia i czy warto wydawać stówkę (jak duża jest różnica)? kilka osób mi mówiło że jest mała różnica nie warta 100zł POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacenty Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 dzis kupilem, w sklepie po drodze do pracy, bez zamawiania Poznań tanio.net / rainbow-pc.pl 117zł, ze śledziem, cd ze sterownikami i naklejka to jest sb audigy2 oem czy audigy se oem? chcialbym kupic audigy 2 oem, ktos wie gdzie mozna je trafic na dzien dzisiejszy? w wiekszosci sklepow widze durne opisy w stylu audigy se oem i zdjecia do a2 oem o co w tym chodzi? pomozcie znalezc ten wlasciwy sklep :P pozdrawiam YacentY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...