damian1115 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Witam! Mam płyte główną epox nf3 i coś tam dalej i wiem że nie da się jej zainstalować na windowsie 98. Czy wie ktoś na jakim systemie można oprócz xpka? Chodzi mi tutaj o windows millenium czy 2000. Z góry dzienx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Windows 2000 lub 2003 ;]. 98 se i me raczej są dedykowane pod starszy sprzęt ;]. Edytowane 9 Października 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Czy ja dobrze widzę? Windows 9X nie działa na płytach nF3??? Czy na nF4 i KT880 także? Niech mi ktoś powie na 100%, bo jakoś jeszcze nie miałem dużej styczności z nF3, gdy natomiast miałem, to szedł tam od razu Windows XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1115 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Zaraz go bd ściągał. Dzienx! A żeby go zainstalować po formacie dysku to musze najpierw 98 i dopiero potem 2000 tak jak to jest z xp czy od razu win2000 moge zainstalować?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Ulisses źle napisałem nie to że nie będzie działać;]. Ale ten system raczej do starszych systemów jest bardziej polecany. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 98 jest nieobslugiwany przez płyty na nf4(nie ma sterów). Do nf3 są stery dla 98(1 stery dla nf1/2/3). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...