Skocz do zawartości
Neo_x

Widzieliscie ten BigMega LOL z Geforce FX?? :D

Rekomendowane odpowiedzi

Siema :D JAKI LOL!! Obejrzyjcie caly filmik http://www.giga.de/help/helpnite/grafik2.wmv (15mb) i powiedzcie co widzieliscie w telewizorze za tymi typkami.. LOL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: myslalem ze z krzesla spadne ze smiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak oglądalem to musialem sie cofnac zeby sprawdzic, uewnic sie czyfucktycznie im sie zwiesilo, boo jakos sie tym nieprzejeli, a co do wiechy x boxa billowi to juz tradycja.

Mam ten filmik do dzisiaj jak sie wysypal win 98 na pokazie i nadal jak go ogladam to sie brechtam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

umnie na uczelni na wwykladzie komp z win 98 podlaczony do wyswietlacza, trwa prezentacja i......... nagle na scianie zrobilo sie niebiesko, poczym cala sala zaczela sie tarzac ze smiechu, i jak tu niekochac Billa i Microsoftu ! ? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się przeraziłem jak przede mną gościowi zresetował się bankomat. A coraz częściej udaje mi się zobaczyć jakiś głupi komunikat na tych maszynkach  -a to już nie jest zabawka, a na pewno nie prototyp.

dziwne.. mi sie to juz zdazylo dobre pare razy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no przeciez ci goscie nie mogli pasc na kolana i zaczac plakac

musieli zachowac sie tak jakby nic sie nie stalo

ciekawa sytuacja :byles na wakacjach z cudowna dziewczyna , zrobiles wiele pieknych zdjec ... ale przy podlaczeniu aparatu do kompa i zassanie zen fotek i wlaczeniu edytora kazda to BSOD ..... co za los !!!!!!!!! ;((((((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi