Neo_x Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Siema :D JAKI LOL!! Obejrzyjcie caly filmik http://www.giga.de/help/helpnite/grafik2.wmv (15mb) i powiedzcie co widzieliscie w telewizorze za tymi typkami.. LOL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: myslalem ze z krzesla spadne ze smiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Było to w przedwczorajszych newsach :) http://www.tweak.pl/engine/news?artc=795 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 zwis do windy a za drugim razem wymagal resetu ale nic to, goscie sie nieprzejeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 uznali to za normalne :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 A widzieliscie filmik z bluescreenem Win98 na oficjalnym pokazie :?: Calkiem fajnie to wygladalo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 To kiedys u mnie w multikinie byl na ekranach wyswietlajacych repertuar niebieski ekran. Ludzie umierali ze smiechu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 A widzieliscie filmik z bluescreenem Win98 na oficjalnym pokazie :?: Calkiem fajnie to wygladalo :D widzialem.. to tez byl megalol :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 boze z igly robia widly - przeciez to prototyp karty na dodatek stery nie dopracowane - calkiem jak alpha dooma ktora wywala sie co 3 minuty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 bilowi tez sie na E3 x-box zwiesil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 jak oglądalem to musialem sie cofnac zeby sprawdzic, uewnic sie czyfucktycznie im sie zwiesilo, boo jakos sie tym nieprzejeli, a co do wiechy x boxa billowi to juz tradycja. Mam ten filmik do dzisiaj jak sie wysypal win 98 na pokazie i nadal jak go ogladam to sie brechtam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 U mnie na poczcie nawet sie komp. od prezentacji oferty pocztexu zawiesil :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 umnie na uczelni na wwykladzie komp z win 98 podlaczony do wyswietlacza, trwa prezentacja i......... nagle na scianie zrobilo sie niebiesko, poczym cala sala zaczela sie tarzac ze smiechu, i jak tu niekochac Billa i Microsoftu ! ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 U mnie na poczcie nawet sie komp. od prezentacji oferty pocztexu zawiesil :D U mnie też na poczcie ten motyw był- pisało, że nie wykryto myszy :) Identyczny motyw widziałem z bankomatem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 A ja się przeraziłem jak przede mną gościowi zresetował się bankomat. A coraz częściej udaje mi się zobaczyć jakiś głupi komunikat na tych maszynkach -a to już nie jest zabawka, a na pewno nie prototyp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ten drugi gostek na filmie z nvidi to niby expert techniczny .... ogladalem to live i smialem sie aaaaz do bolu :D a widac i slychac na filmiku :oops: ale zato mam lepszej jakosci filmik :P 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 A ja się przeraziłem jak przede mną gościowi zresetował się bankomat. A coraz częściej udaje mi się zobaczyć jakiś głupi komunikat na tych maszynkach -a to już nie jest zabawka, a na pewno nie prototyp. dziwne.. mi sie to juz zdazylo dobre pare razy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 heh, ja kiedys widzialem blue-screen w bankomacie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 no przeciez ci goscie nie mogli pasc na kolana i zaczac plakac musieli zachowac sie tak jakby nic sie nie stalo ciekawa sytuacja :byles na wakacjach z cudowna dziewczyna , zrobiles wiele pieknych zdjec ... ale przy podlaczeniu aparatu do kompa i zassanie zen fotek i wlaczeniu edytora kazda to BSOD ..... co za los !!!!!!!!! ;(((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...