Skocz do zawartości
Gość Kaaban

6200 64bit Vs 9550 128bit

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam mały problem. Wymieniam grafe mam na ten cel ok 240zl (nie więcej), karte kupie na gieldzie. Co lepsze 6200 Galaxy 128/64 czy 9550 od gigabyte?? A moze lepiej dołożyć 20zl na 6200 od gigabyte?? Prosze o rade co lepsze. Odrazu zaznaczam ze nie stac mnie na lepszą ta jest tymczasowa, żebym mógł teraz pogrywać w nowsze gierki a na gwiazdke zmienie na co innego(o wiele lepszego)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie właśnie wyleczyłem z kupowania 6200A bo to bezsens lepszy jest ten radek ale 6200a ma jedną zalete że na ponad 3000pkt w 3dsmarku ma pasywne chłodzenie. Ostatnio słyszałem opinie że 6200A od leadteka wydajnościowo jest taki jak 6600le ale on kosztuje prawie 400zł <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie właśnie wyleczyłem z kupowania 6200A bo to bezsens lepszy jest ten radek ale 6200a ma jedną zalete że na ponad 3000pkt w 3dsmarku ma pasywne chłodzenie. Ostatnio słyszałem opinie że 6200A od leadteka wydajnościowo jest taki jak 6600le ale on kosztuje prawie 400zł  <_<

1715412[/snapback]

owszem 6200 jest jak 6600 ale to musi być karta 128MB i 128bitowa a ta kosztuje ok 350zł. Nowy 6600 kosztuje ok 400zł. Więc łatwo można sobie policzyć sens kupna tego leadteka skoro nie wszystkie egzemplarze przerabiają się na szybszy model :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak sobie mysle ;)

nie ma w tej tutaj http://mojepc.pl/shop/product.php?prid=37234

zadnego przekretu aby?

nie za tania sie wydaje? bo jesli ona naprawde tylko kosztuje to biore te karte :D

a jak jest z modowaniem tej karty? da rade dorobic 4 potoki? :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak sobie mysle ;)

nie ma w tej tutaj 1719545[/snapback]

Nie licz, żę odblokujesz w niej potoki, nie ma prawie żadnych szans!! :-|

Wszystko jest dobrze, nie wiem jak się ta karta kręci ale za tą cene jest przyzwoitą propozycją. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi