xpektor Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Pikny ten dodatek, nawet na moim 9700, 768ddr i 1900xp ... Dałem wszystko na maxa (wiem wiem - denat), ale bez miesozernych aa i fsaa. Tnie niemiłosiernie, jednak na takich ustawieniach 2x przeszedlem Lost Coast. Klimacik miodny, do tego ten dziadzio, jaki on sexi. Swiatła w kosciele, i te 3 robale przez ktore pierwszy raz omal bym zawalu nie dostal ;) Genialny H-L2 + ładniesza grafa... ja chce wiecej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Chodzi w kazdym miejscu lepiej niz zasrany qwak 4. Na takich dziadkach jak r9800 sie gra przyzwoicie ze wszystkimi bajerami . Tak sie powinno robic gry !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 HAhaa ale z ta farba to juz nie HDR ;] Kto po czystej instalacji HL2 ma dalej problemy z przycinaniem i z dzwiekiem ??? Ja w hl2 nie gralem od 5 miechow i myslalem ze jak zainstaluje sobie go po takdlgiej przerwie zrobia cos z tym szitem a tu dalej to samo ... dobrze ze w LC tego niema bo bym chyba zarzadal zwrotu kasy za hl2 ... 1730484[/snapback] Dziwne, przez LC zaczołem po raz trzeci przechodzić HL2 i jest płynniutko, pamiętam że intro rwało tak że oskarżano g-mana o bycie cyborgiem, ale po updatach i z 1GB RAM idzie jak po maśle w ful detalach 1024 (15"LCD :( aa x4, anizo x6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Chodzi w kazdym miejscu lepiej niz zasrany qwak 4. Na takich dziadkach jak r9800 sie gra przyzwoicie ze wszystkimi bajerami . Tak sie powinno robic gry !!! 1730923[/snapback] Moze dlatego ze ma optymalizacje pod ATI?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Po 1, Q4 u mnie jest dużo płynniejszy niż LC, jest przepłynny a LC przeskaczący ;) Po 2, updaty nic nie dały do płynnośći, dał Ci update do 1GB ramu. U mnie też nie dało się grać na 512, tak samo dźwięk ciął. Teraz ten problem nie występuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Heh dziwne bo u mnie HL2 chodził ładnie nawet na 384MB ramu... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Ale z detalami na maxa i z AA to raczej nie pójdzie ;) Eax i 5.1 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Z detalami na maksa to sie nawet nie uruchomi na GF4 Ti... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 To czego się pchasz na afisz, skoro nie potrafisz :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 a ja mam pytanko, dlaczego u mnie pisze Install Lost Coast HDR demo :blink: chodzi mi o wyraz DEMO - ofc mam oryg hl2 wersja bronze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Witam, moje pytanie dotyczy raczej samego HL2 i modu dającego efekt bloom, do rzeczy, po odpaleniu z tym modem gierka jest jednym wielkim artem, caly ekran mam podzielony na różowo-normalne prostokaty, ktos instalowal tego moda i miał tak na Nv? Karte mam nie kręconą, temp w trakcie gry ok 50-60 stopni więc w normie. Dzięki. Piszę tu bo temat jest bardziej na chodzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Też chciałem odpalić tego moda na 7800GT ale się nie udało :/ Może potrzeba nowych sterów. Jakie używasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 teraz mam 81.85 ale niestety to samo bylo na 78.costam i jeszcze starszych 66.x, szkoda troche bo chcialem przejsc jeszcze raz ta gierke i warto by bylo z modem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 A u mnie działa :).... stery DNA/81.85... Jeszcze wcześniej przeszedłem gierkę na tym modzie na 77.72... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 No u mnie to nie działa :( Wygląda to mniej wiecej tak: Jakie stery polecacie na dla radka9800pro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Jak znaleść w steamie update bloom? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Eee, o co ci chodzi? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 w steam go nie ma linka nie podam bo jestem w pracy al w google jak dasz -half life 2 bloom" to bedzie, tylko ja czekalem na dl jakies 20 min w kolejce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) A sorka, myślałem że bloom jest propagowany przez steam. W takim razie idę szukać. Pozdrawiam. PS. Znalazłem, czekałem 11 minut. Mam taki sam problem jak wy, różowe kwadraty. Stery mam najnowsze (patrz podpis). O co chodzi? Edytowane 4 Listopada 2005 przez Corso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeWill... Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Siema wszystkim. Sory ze tak z innej beczki, ale nizna ktos kodu do Half Life 2 na "Super Extra wypasionego Gravityguna" :D ?? Bo mam ochote pochodzic sobie po miescie i pozucac autkami :D Z gory dzieki pozderoooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) No u mnie to nie działa :( Wygląda to mniej wiecej tak: [/img]http://morpheus.somee.com/others/background01.jpg[/img] 1736185[/snapback] Musze niestety przyznac ze u mnie mam identycznie z tym modem. Probowalem na Catach 4.12 i na 5.10. Za kazdym razem ta rozowa szachownica. Czy ktos wie co to moze powodowac. Mam chyba wszystkie najnowsze update'y ze Steam'a. Pozdrawiam Nie cytujemy obrazków... by mechl!k Edytowane 5 Listopada 2005 przez mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Dziwna sprawa z tym bloom'em, ten sam błąd na Nv i Ati, wreszcie te karty coś łączy :D Jak wroce do domu to wysle maila do autorów tego moda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Czekam na wyniki śledztwa. :) Trochę się wk*****em jak zobaczyłem te różowe kwadraty. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Siema wszystkim. Sory ze tak z innej beczki, ale nizna ktos kodu do Half Life 2 na "Super Extra wypasionego Gravityguna" ?? Bo mam ochote pochodzic sobie po miescie i pozucac autkami Z gory dzieki pozderoooo Nie ten temat ale masz i ciesz się :razz: Obtain and use the Super Gravity Gun in early levels You must have sv_cheats 1 and access to the console for this to work. Enter the following commands in the console in order: 1)changelevel d1_trainstation_01 Switches you to the first level, replace d1_trainstation_01 with other map names if you want 2)map d3_citadel_04 Changes you to a level where you start with the super gravity gun 3)give weapon_physcannon Gives you the gravity gun againA co do Bloom'a to kiedyś na Radku 9800SE grałem i wszystko działało normalnie, nie było żadnych różowych kwadratów, a teraz mam GF 6600 i są <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Ja na 6800 nic takiego nie doświadczyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 forum.neotokyohq.com/viewtopic.php?t=378&postdays=0&postorder=asc&start=90 tam jest ten temat poruszony ale odpowiedzi jeszce niestety nie ma. Uzywal ktos garry's mod czy jak to sie tam zwie, z czym to sie je i o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 W Gary's Modzie własciwie o nic nie chodzi, robisz se to co wymyslisz. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Jest Bloom w nim ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) Panowie mam 2 pytanka. 1) Dochodze do momentu gdzie praktycznie zostala tylko jedna droga - w przepasc.Czy to juz koniec tej pokazowki ?? Zadnego demka na koncu ?? 2) Czy komus tez tak mocno rwie z wlacoznymi texturami na maxa na sprzecie pokroju AMD64@4200,1GB ram i Radeon 9700@pro ??Jak juz sie wlaczy HDR to tragedia - 2 klatki.Przeciez ta gra jest pod radeony.JA pamietam,jak mialem tego radka,768 ram i athlona 2800 to smigalo az sie portki trzesly w detalach na max z AAx4 w 1280x1024 a tu taka obnizka detali? Nie postarali sie chlopaki pod tym wzgledem.No nic - dzis wieczorem jak znajde czas to sprawdze to u siebie.Jesli bedzie chodz najmniejsza zarywka to ........ Pozatym jak mowilem wczesniej - wypas :) Tyle tylko,ze wczesniej widzialem to na karcie szybszej od mojej i ze stajni NV Edytowane 10 Listopada 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Koniec gry masz jak zjedziesz ta winda... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...