Skocz do zawartości
forest kila zbila

Co Mi Zjada Kwiatki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Szukałem czegoś podobnego do tego, co widziałem, ale ciężko coś znaleźć nie mając tropu, a jedynie przebłyski z przeszłości :D.

Macie tu szkic :lol: :lol:, moze ktos odgadnie po tym 'dziele', co to to takiego może być?

Miało właśnie ok. 15 cm :lol:. Aha i to z prawej to nie czółka, tylko szczypce :P:

Dołączona grafika

Pozdrawiam,

Wątpliwy artysta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukałem czegoś podobnego do tego, co widziałem, ale ciężko coś znaleźć nie mając tropu, a jedynie przebłyski z przeszłości :D.

Macie tu szkic :lol: :lol:, moze ktos odgadnie po tym 'dziele', co to to takiego może być?

Miało właśnie ok. 15 cm :lol:. Aha i to z prawej to nie czółka, tylko szczypce :P:

Dołączona grafika

Pozdrawiam,

Wątpliwy artysta.

1720126[/snapback]

stonoga hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To znaczy :)?

Pancernik :lol:

Powiem tyle, znajomy, który był ze mną łopatą ledwo go przebił, dopiero siekierką się udało :D.

Meczydusze <_< :-P

Uwazaj nie chwal sie tak.. Mnie kiedys pojechali za to ze napisalem ze strzelalem z wiatrowki do golebi... :wink:

//Edit po 23:19

A nie mówilem ? :wink: :razz:

Edytowane przez Cmx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pancernik  :lol:

Meczydusze  <_<    :-P   

Uwazaj nie chwal sie tak.. Mnie kiedys pojechali za to ze napsialem ze strzelalem z wiatrowki do golebi...  :wink:

1722245[/snapback]

Ok, to tematu o siekierce nie było +P. Jak są tu tacy obrońcy przyrody :> to niech pomogą odgadnąć, jak to coś się może nazywać. Ciężko tak szukać bez żadnego tropu co do nazwy :P.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzisz, a ja bym cie siekierka przepolowil i sie pytal w twojej miejscowosci, cyz nie wiedza "co to jest"... A tak, mogles albo go zostawic - zauwazylby rowniez ktos inny (pomijajac oczywisty fakt, ze by sobie zyl), albo zlapac do sloiczka, jako ciekawy okaz i pokazac jakiemus znawcy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzisz, a ja bym cie siekierka przepolowil i sie pytal w twojej miejscowosci, cyz nie wiedza "co to jest"... A tak, mogles albo go zostawic - zauwazylby rowniez ktos inny (pomijajac oczywisty fakt, ze by sobie zyl), albo zlapac do sloiczka, jako ciekawy okaz i pokazac jakiemus znawcy...

1722859[/snapback]

Po 1. - to był teren prywatny, więc ktoś inny na pewno by nie zauważył, po 2. - to kumpel 'to' zabił, więc do niego pretensje :), a po 3. - do słoika nie odważyliśmy się 'tego' wziąć - wyglądał dosyć groźnie :S.

Dobra, już zakończmy to, czy postąpiliśmy słusznie, czy też nie, pomożćie tylko odnaleźć info, co to było. Dzięki.

Pozdrawiam,

Cebix.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heja :) to juz wiem co mi zjada kwiatki :-) dzięki ;-) za rok jak wróci to do słoika i wystawię na allegro :lol:

co do pancerniaka -> ciężko wyczuć,, 15cm to już chyba sporo jak na owada ;) te dwa sterczące to rogi czy jakieś szczypce ? imo wygląda jak rak albo skorpion kadłubek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do pancerniaka -> ciężko wyczuć,, 15cm to już chyba sporo jak na owada ;) te dwa sterczące to rogi czy jakieś szczypce ?  imo wygląda jak rak albo skorpion kadłubek ;)

1723625[/snapback]

W założeniu ten rysunek to miał byc a'la '3D', ale tak myślałem, że będą kłopoty z wyobraźnią(albo z moimi zdolnościami, nieważne +P).

Żeby wam poszerzyć nieco horyzonty, macie tu widok z 'lotu ptaka' muhahaha:

Dołączona grafika

Te szczypce były trochę cieńsze i wyglądały jak ze stali. Natomiast cały jego pancerz to był taki kremowy, kość słoniowa, coś w tym stylu +P.

A tu widok z przodu LOL:

Dołączona grafika

:lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam,

Cebix.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi