killua Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 co do tych plywakow to tam na stronie z wedkami nie pisza calej prawdy , ja widzialem jak dwie takie larwy zabe wpierdzielaly . bleeeh okropne . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Titanus gigantus mierzy(ł) on 15cm nie licząc czółek ale one chyba już wygineły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Szukałem czegoś podobnego do tego, co widziałem, ale ciężko coś znaleźć nie mając tropu, a jedynie przebłyski z przeszłości :D. Macie tu szkic :lol: :lol:, moze ktos odgadnie po tym 'dziele', co to to takiego może być? Miało właśnie ok. 15 cm :lol:. Aha i to z prawej to nie czółka, tylko szczypce :P: Pozdrawiam, Wątpliwy artysta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 a było opancerzone ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 a było opancerzone ? 1721319[/snapback] To znaczy :)? Ja się na robalach znam jak mój pies ma miauczeniu >_> ...opancerzone? Powiem tyle, znajomy, który był ze mną łopatą ledwo go przebił, dopiero siekierką się udało :D. Pozdrawiam, Cebix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Szukałem czegoś podobnego do tego, co widziałem, ale ciężko coś znaleźć nie mając tropu, a jedynie przebłyski z przeszłości :D. Macie tu szkic :lol: :lol:, moze ktos odgadnie po tym 'dziele', co to to takiego może być? Miało właśnie ok. 15 cm :lol:. Aha i to z prawej to nie czółka, tylko szczypce :P: Pozdrawiam, Wątpliwy artysta. 1720126[/snapback] stonoga hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) To znaczy :)? Pancernik :lol: Powiem tyle, znajomy, który był ze mną łopatą ledwo go przebił, dopiero siekierką się udało :D. Meczydusze <_< :-P Uwazaj nie chwal sie tak.. Mnie kiedys pojechali za to ze napisalem ze strzelalem z wiatrowki do golebi... :wink: //Edit po 23:19 A nie mówilem ? :wink: :razz: Edytowane 27 Października 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Pancernik :lol: Meczydusze <_< :-P Uwazaj nie chwal sie tak.. Mnie kiedys pojechali za to ze napsialem ze strzelalem z wiatrowki do golebi... :wink: 1722245[/snapback] Ok, to tematu o siekierce nie było +P. Jak są tu tacy obrońcy przyrody :> to niech pomogą odgadnąć, jak to coś się może nazywać. Ciężko tak szukać bez żadnego tropu co do nazwy :P. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 widzisz, a ja bym cie siekierka przepolowil i sie pytal w twojej miejscowosci, cyz nie wiedza "co to jest"... A tak, mogles albo go zostawic - zauwazylby rowniez ktos inny (pomijajac oczywisty fakt, ze by sobie zyl), albo zlapac do sloiczka, jako ciekawy okaz i pokazac jakiemus znawcy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 widzisz, a ja bym cie siekierka przepolowil i sie pytal w twojej miejscowosci, cyz nie wiedza "co to jest"... A tak, mogles albo go zostawic - zauwazylby rowniez ktos inny (pomijajac oczywisty fakt, ze by sobie zyl), albo zlapac do sloiczka, jako ciekawy okaz i pokazac jakiemus znawcy... 1722859[/snapback] Po 1. - to był teren prywatny, więc ktoś inny na pewno by nie zauważył, po 2. - to kumpel 'to' zabił, więc do niego pretensje :), a po 3. - do słoika nie odważyliśmy się 'tego' wziąć - wyglądał dosyć groźnie :S. Dobra, już zakończmy to, czy postąpiliśmy słusznie, czy też nie, pomożćie tylko odnaleźć info, co to było. Dzięki. Pozdrawiam, Cebix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 heja :) to juz wiem co mi zjada kwiatki :-) dzięki ;-) za rok jak wróci to do słoika i wystawię na allegro :lol: co do pancerniaka -> ciężko wyczuć,, 15cm to już chyba sporo jak na owada ;) te dwa sterczące to rogi czy jakieś szczypce ? imo wygląda jak rak albo skorpion kadłubek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 co do pancerniaka -> ciężko wyczuć,, 15cm to już chyba sporo jak na owada ;) te dwa sterczące to rogi czy jakieś szczypce ? imo wygląda jak rak albo skorpion kadłubek ;) 1723625[/snapback] W założeniu ten rysunek to miał byc a'la '3D', ale tak myślałem, że będą kłopoty z wyobraźnią(albo z moimi zdolnościami, nieważne +P). Żeby wam poszerzyć nieco horyzonty, macie tu widok z 'lotu ptaka' muhahaha: Te szczypce były trochę cieńsze i wyglądały jak ze stali. Natomiast cały jego pancerz to był taki kremowy, kość słoniowa, coś w tym stylu +P. A tu widok z przodu LOL: :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam, Cebix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Nawet sobie tego nie wyobrażam, 15cm? To jak wygląda to coś jak nie jest larwą tylko jest dorosłe? Fuuuuuj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...