dex8 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Magia kodów Carrefour Pewnie znasz juz tą akcje. Kupujesz w hipermarketach Carrefour produkty oznaczone napisem Magia Kodów, za kazde wydane 10 zł dostajesz kupon, przychodzisz do domnu i ogladasz Polsat w godzinach 8.00-10.00, 18.00-19.00, 20.00 - 21.00. Jest to kolejna akcja Polsatu zeby zapewnic sobie ogladalnosc. W tych godzinach na ekranie wyswietla sie czerwone kółeczko do ktorego przykładamy kupon i odczytujemy co wygralismy. Zazwyczaj zobaczymy tekst " nie wygrales" ale zdazaja sie "slodycze" "czek prezentowy" z podana wartoscią i inne. Mozna nawet wygrac samochód :) (ale tylko można ;) ) i wiele innych nagrod. W zwiazku z tą akcja ostatnio ogladalem polsat i czekałem na kółeczko sprawdzilem i wygrałem czekolade :D i tak sboie mysle ... włączyłem komputer, pogram paint, zakolorowałem tło na czerwono i przyłozylem kupon do monitora i co zobaczylem to samo co na telwizorze ;) Wiedz jak masz komputer to nie ogladaj polsatu tylko sprawdzaj na kompie ;) Moze banał ale działa :D Pozdrawiam Dexter :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 kropka tez sie tak napiromieniowalo (rodioaktywny 100hz kropek wychodzil potem i juz nie chcial byc przygarniany) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 ogladam sobie x-manow dzis a tu taka wielka kropka w prawym dolnym rogu zaslaniajaca 1/8 ekranu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 chyba jednak na polsacie, terz ogladalem szkoda ze wiekszej kropki nie dali :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 my bad, rzeczywiscie polsat ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 ogladam sobie x-manow dzis a tu taka wielka kropka w prawym dolnym rogu zaslaniajaca 1/8 ekranu :/ 1713588[/snapback] Też oglądalem i się zdenerwowałem. Już chyba większej kropki nie mogli zrobić :? Jeszcze można umieścić inny znaczek w czwartym rogu, będzie wtedy "ładniej". I jeszcze drugi blok reklamowy trwający chyba ze 20 minut. Można się tylko pochlastać. A i jeszcze niezapomniane losowanie lotto :mur: Tłumaczenie jak zwykle beznadziejne. Wolverine = wilk :blink: Storm = burza :huh: Toad = ropucha :mellow: Niby dobrze przetłumaczyli, oprócz Wolverine, który nie jest wilkiem tylko rosomakiem, tylko pytanie po jakiego wała tłumaczyli nazwy bohaterów :?: Dlaczego jest jakaś mania tłumaczenia imion własnych :| Ciekawe jak w drugiej części przetłumaczą Lady Deathstrike :unsure: Morał z tego taki: jeśli pojawia się film w polsacie i mamy okazję/możliwość zdobycia tego filmu (dvd, vhs, cd), to lepiej obejrzeć sobie na kompie lub na video. PS. Niedługo na polsacie ma być Helikopter w Ogniu. Kapitalny film jak dla mnie, ale nie oglądajcie (o ile jest to możliwe) tego w tv. Można się pochlastać przez tłumaczenia i reklamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Reklama :blurp: :kijem: od wieczora do rana ............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 W miarę względne reklamy są w TVNie od ok. 1:00 czyli po jakieś godzinie od początku "Nic straconego" ;) Wtedy czasami nie ma reklam, a jak są to krótkie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 kiedys na tvn7 zdajeie sie ogladalem chyba "cienka czerwona linie" zaczynala sie ok polnocy a konczyla jakos o 3 w nocy prawie reklam nie bylo :> nastepnego dnia ten sam film bylo o 20 a trwal z 40 minut dluzej wlasnie przez reklamy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Kiedyś oglądałem Spawna na TVNie i żadnych reklam. Oglądało się bardzo dobrze, mimo że film IMHO słaby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 ja mam lepszy sposób na te kupony: klade go na biurku i z malej odleglosci oswietlam lampka biurowa, wszystko widac od razu nie trzeba czekac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Telewija komercyjna utrzymuje sie w wiekszosci z reklam ;] To wie kazdy... ;] Roznica jest taka, ze malo ludzi oglada filmy o poznych porach, tak jak ktos juz napsial, ze ogladal film od godziny 0.00 do prawie 3.00 ;] Wtedy wystarczy blok reklamowy twrajacy mniej niz minute i efekt jest taki, ze czlowiek zasypia i spada jakas tam ogladalnosc ;] Jak puszczaja film o 20, to wtedy jest najwieksza ogladalnosc i reklamy docieraja do baaaardzo duzego grona ludzi ;] Co do magii kodow w Carrefourze, to przynosi im to ogromne zyski! W innych krajach, gdzie odbyla sie magia kodow, przychody firmy wzrosly o kilkadziesiat procent w czasie trwania akcji promocyjnej. Co do tego obciachowego, czerwonego kolka... Jest ono po to, zeby kazdy niewtajemniczony w tajemnicze metody sprawdzenia tego smiesznego kuponu z kodem mogl sobie sprawdzic, czy wygral tabliczke czekolady markowanej przez Carrefour ;] Sposoby sa rozne i sa bardzo latwe jak pisaliscie ;] Odbijajac od tematu, to np. akcja Cheetos'ow z tymi kapslami Yu-Gi-Oh... Syn mojego znajomego tak sie wycfanil, ze podbija do sklepu z magnesem i sprawdza, czy w paczce jest metalowy kapsel ;] W jednym sklepie ekspedientka goni go i inne dzieciaki, ktore tak sie wycfanily ;] Co innego, gdy wejdzie sie do samu lub innego wiekszego sklepu, gdzie na spokojnie mozna sobie obczaic paczuszki magnesem ;] Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Polak potrafi :D A to czerwone kółko jest strasznie wkurzające :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) Ja już się kiedyś wystałem w kolejce w darrefourzxe do jakiegoś automatu za kupn który dosstałem za zakupt za ponad 20zł :lol: Kolejka w ch.. z 20 metrów, stałem z 15 minut. Przynajmniej fajna była panienka obsługująca ten automat do sprawdzania kodow ;] nic pozatym nie wygralem ;] a tak akcja to :lol: heh od razu skojarzenie z kluczykami do samocodu w gazetach było kiedyś cos takiego :P ludzie stali w kolejkach i dopasowywali kluczki do samochodu w jakimś salonie czy markecie :lol: :lol2: Edytowane 23 Października 2005 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Jeszcze nie mialem tego w rekach, ale moj kumpel twierdzi ze telewizor moze zastapic nawet byle jakie czerwone auto, prawda to?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Ja tam to normalnie widze - bez zadnych podswietlen... Wygralem jakies nedzne slodycze - co sie okazalo byla to 1 czekolada wedla :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 wystarczy toto oświetlić czerwonym światłem i wszystko widać. Bierzemy kawałek czegoś czerwonego, przepuszczającego światło (folia, szkło itp), przykładamy do okna lub pod żarówkę, kładziemy na tym ten kupon i wszystko staje się jasne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 hehe a ja wchodząc do kuchni myslałem, że telewizor sie zepsuł i swieci na czerwono :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 10 kuponów - na kazdym nic nie wygrales :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) 4 kupony: 3 - Nic nie wygrales 4 - Slodycze [; Po dostaniu tych kuponow zajelem sie odrazu ich odczytem ;) a ze bylem w supermarkecie to podswietlilem czerwonym swiatlem i odczytalem :lol2: Edytowane 28 Października 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pgaz Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Jak chcecie coś wygrać to nie kupujcie w CH Reduta bo normalnie zonk stoje przy kasach po srodku patrze a baby przykładają je do ekranu i sobie odkładają mam 10 kuponów i wszystkie puste :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 4 i wszystkie puste... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeditte Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 kazdy optyk i mamy czerwone swiatelko :P jeszcze bardziej banalne niz paint i jakies czerwone szkielka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...