Liptonti Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 ktoś był na razie jestem za wycieczka do kraka i miedzy innymi calodniowym pobytem w tym przybytku rozkoszy... ;) choc do sopotu mam znacznie blizej ale tak jakoś nie mam przekonania a w kraku znajomi byli i chwalili.... dzieki za opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) No co moge powiedziec. W sopocie bardzo fajny aqua. Rwaca rzecza super fajna :P dwie zjezdzalnie. Radze uwazac na czerwonej :D jak zjezdzasz nogi scisniete razem, bo przy ladowaniu mozna obic sobie jajka :mrgreen: Fajnie jest np w zime jak przeplywasz rwaca rzeczka na dworze a tam - 5 i pada snieg :D Ogolnie polecam, chociaz nie moge byc obiektywny bo bylem tylko w tym aqua :) Edytowane 25 Października 2005 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) My sobie czesto wypady do Krakowa na besenik robimy, szczegolnie ze droga prosta jak drut z Lodzi, niecale 3h i na miejscu. Sam aqua park super, przez 2h zabawa przednia i nie ma bata ze sie znudzisz - 4 zjezdzalnie zamkniete + 2 otwarte nie wspominajac o tych dla dzieci :) i inne wypasy. A w Sopocie nie bylem, wiec porownania nie mam :[ Edytowane 25 Października 2005 przez Lord_Shiva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Aqua Krakow wypasik :) jestem tam teoretycznie 2 razy na miech :) rwąca rzeka, 4 zjeżdżalnie – polecam żółtą ;) i tak jak ktos wczesniej wspomniał dwie otwarte, do tego ściana wspinaczkowa, sauna, można sobie też pograć w siatkówkę w wodzie są specjalne oddzielne baseny w tym celu, jakuza i wiele innych atrakcji, naprawde zabawa przednia polecam, chyba sie nawet przejade w ten week :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Mieszkam 60 km od Sopotu, a w aqua parku bylem hm z 5 razy :wink:. Nice, napawde wypas, lecz niepodoba mi sie taka duza ilosc ludzi i ten chaosc, piszczace dzieciaki :| :?. Ale ogolnie tyle atrakcji w jednym miejscu i te WIDOOOOOKI :) :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Ja w Kraku byłem kilka razy i zawsze wychodziłem zadowolony :). Tylko uważaj na najszybszej zjeżdżalni(od 15 lat), bo można sobie krzywde zrobić(koleżanka miała wstrząśnienie mózgu, bo nie zjeżdżała przepisowo). Zabawa jest bardzo dobra. Można posiedzieć w jacuzzi, powspinać się na ściance, poskakać. Bardzo dobre miejsce do spędzania czesu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Na słowacji jest taka miejscowość Liptovsky Mikulash. Jest tam Tatralandia. Kompleks basenów, masy zjeżdżalni, ogólnie pr0 i el0 ;] Zjeżdzalnie wszystkie fajne, szczególnie ta największa ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 mkl dobrze prawi byłem potwierdzam --> bede elo i pro i powiem WYPAS NA MAXXXA :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 ja bylem w aqua na Teneryfie, Majorce i w Alanyi. Najlepiej oceniam ten na Majorce (6 lat temu byl reklamowany jako najwiekszy na swiecie). Ogolnie dosyc sporo zjezdzalni, fale, baseny. Wszystko co trzeba. Na dodatek na sloncu, wiec mozna sie poopalac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 a ja bylem i w krakowie i w sopocie - w tym drogim jestem nawety dosc czesto - i niestety NIE MA porownania... ten w krakowie to zupelnie inna bajka - zjezdzalnie sa fajneeeee, w szcegolnosci ta czarna :), tam naprawde czulem jakies emocje :) w sopocie jest fajnie ale nie az tak... zjezdzalnie sa slabsze.... plusem jest dzika rzeka ktorej nie ma w kraku ale i tak generalnie mi sie w kraku bardziej podobalo :) a no i w sopocie nie polecam "newralgicznych" terminow - kupa luda, a wtedy nie jest ciekawie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 nie wiem o jaką dziką rzeke chodzi ale w aqua w kraku rwąca rzeka tez jest :P w aqua na teneryfie rowniez byłem... ale to wogole nie ma porownania do polskich aqua parkow zupełnie inna bajka @MeHow w której częsci teneryfy byłeś :> ja w okolicac Playa de Las Americas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 slavOK. A ja nie bylem w okolicy Playa de Las Americas tylko dokladnie w Playa de Las Americas ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 mkl dobrze prawi byłem potwierdzam --> bede elo i pro i powiem WYPAS NA MAXXXA :lol: 1719857[/snapback] wypas, ale fioletową zjeżdżalnie najlepiej zostawić na koniec ;] bo po niej może nas boleć pare części ciała :rolleyes: tam można też się kąpać w zimie ;] śnieg na dworze, a ty zjeżdzasz ze zjeżdżalni do gorącej wody :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 dzieki z opinie i komentarze a moze wypowiedza sie ludkowie rownierz z innych miast w Polandii?? jak dla mnie na razie krak jest na 1 miejscu jeszcze raz dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Aqua park in da Krakow jest cudny ;] Bylem tam dosyc dawno temu, ale wspominam ten wypad bardzo dobrze :P Najlepszy zjeb jest w zoltej. Wchodzisz noi sobie jedziesz wolniutko i rozpedzasz sie rozpedzasz i rozpedzasz... widzisz czerwone kolko namalowane na rurze, zakret, pare metrow i nagle na maxa w dol ;] Serce w gardle staje, a i oddycha sie duzooo gorzej. Pierwszy raz jest lajcikowy, ale po tym jak zjedziesz, zastanawiasz sie nad kolejnym, bo wiesz co cie czeka ]:-> Na te dwie odkryte nie wchodzilem, bo jak widzialem lecacych ludzi to sie mi odechcialo :P ...a Tatralandia jest jeszcze lepsza! Bylem tam pod koniec wakacji, wszedzie pizdzialo, ale tam cieplutko bylo ;] Masa zjezdzalni atrakcji i innych dupereli. Ciekawa tez jest sztuczna fala ktora robia ludzie, odpowiednio poskakujac w takim prostokatnym pomieszczeniu z woda ;] Staje sie na przeciwko siebie i sie walczy na fale <lol> Troszke meczace, ale wrazenia niesamowite... Kolejnym + jest to ze wiekszosc ludzi tam przebywajacych to polacy <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Polecam Paryski aqua ,sporo zjezdzalni bardzo szybkich ,latem jest takze odkryta czesc terenu gdzie mozna sie poopalac ,wielki zawieszony wieloryb w skali 1:1, oczywiscie sztuczne fale ,duuzoo olbrzymich jackuzi, biczow wodnych,palm, calosc wyglada jak wielka laguna, kiedys bylo to najwieksze aqua w europie teraz nie wiem.(tam wlasnie mam swoja silkie :) ) W Belgi ,Bruxelii bardzo przecietny aqua ,raczej niczym nie zachwyca ale wykapac sie mozna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 W Krakowie full wypas. Na niektorych zjezdzalniach to normalnie strach w oczy. POLECAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 A najlepszy jest smrod stop niemytych brudasów jak sie czeka na zjezdzalnie. Ja tam wikszasc czasu w jakuzi przesiaduje, ewentualnie kilka razy zjade z tej "kamikaze" czy jak ja tam zwa. Powinni cos nowego dodac, bo jak bylem 4lata temu, i jak bylem rok temu to sie nic nie zmienilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tech.tel Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Byłem już jakiś czas temu w Aqua, w Libercu w Czechach. Było super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Ja pamietam tylko aqua park(na wolnym powietrzu) gdzies we włoszech(4lata temu) i był bardzo duzy i wogóle full wypass jedna z lepszych rzeczy jakie pamietam.. Byłem jeszcze gdzieś pod krakowem chyba(?) ale nie pamietam za bardzo szczegółów. Wogóle to aqua parki to fajna sprawa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Oj ta w Libercu jest wypasik ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Potwierdzam, że w Krakowie jest super. jak byłem tam 3 lata temu to chwalili sie że mają najdłuższą rurę w Europie, 202.5m !! Fajna jest ale za łagodna, jedzie sie i jedzie i tyle, zero większych atrakcji w niej. Najlepsza jest ta "kamikadze" :D odważyłem się tylko raz pojechać na niej. To było to!! Full wypas szczególnie jak leciałem w powietrzu :lol: heh tylko później bolesne ślady w postaci zdartej skóry na łopatkach i na piętach :? :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 a był ktoś na węgrzech w "hajduszo boszlo" (nie wiem jak to się pisze). Moja Babcia tam była i mówi, że super ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BerQ Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) ja bylem w akła parku w krakowanie i sopocie i było suuuper, bylem rówiez na slowanie w tatralandii i popradzie (polecam żółtą zjeżdżalnię ;) i byłem jeszcze hajduszoboszlo na węgrzech też zarąbiście :) Edytowane 1 Listopada 2005 przez BerQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 aqua park w New Braunfels (Texas) "Schlitterbahn" to jest to, a szczegolnie Master Blaster od kilku lat park jest wybierany jako jeden z najlepszych na świecie ( w stanach jest to nr.1) a master blaster ciagle nie ma rownych jesli ktos ma okazje MUSI tam wskoczyc i na Skycoaster'a ;) oczywiscie!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...