costi Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Witam! Wybierajac opcje "zapisz" np. w Operze, pokazuje nam sie takie oto okienko: Moje pytanie brzmi - czy mozna dodac jakis wlasny folder do tej listy ikon po lewej stronie (moze byc rowniez zamiast ktoregos z juz istniejacych)? Jesli tak, to jak to zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 O to samo chciałem zapytać, tylko że przy otwieraniu plików. Może jakaś modyfikacja plików przy pomocy ResHackera :?: Albo jakieś wpisy w rejestrze :?: Mi wystarczy podmiana tych folderów. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 http://www.darkside.no/fdpe/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Polecam Microsoftowy TweakUI - za jego pomocą można też zrobić kilka przydatnych rzeczy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...