Yossarian Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zima nadeszla, minus 2 (teraz cos kolo 8 ) w Krakowie......ale mozna dostrzec pewien pozytywny aspekt: fotka zrobiona wczoraj, jest to krzew rozy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Nawet mi nie gadaj o zimie bo wczoraj wyleciałem autem z drogi i rozwaliłem felge :( :( :( Było tak ślisko że się ustać nie dało... sam lód Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Jest zima, jest zimno. Jak co roku. Czym tu się zachwycać? W zeszłym roqu śnieg był już w listopadzie (pamiętacie święto zmarłych?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 R.I.P. felga Jezdzic sie da mimo ze jest slisko (w piatek mialem trase: Krakow -- jazda w centrum: jakies 20 km, zakopianka do Sulkowic i spowrotem: wyjechalem o 18 bylem w domu 23) jezdzi sie spoko gdzyby nie stada ;) idiotow usilujacych zabic siebie innych, np: 2 baranow usilowalo sie scigac, jechali bardzo milo obok siebie gdy nagle jeden zrobil zyg tam gdzie drugi zrobil zag i bardzi ladnie sie spotkali -- centralnie bokami samochodow -- londowanie w rowie tez mieli wspolne 8) ehhh kierofcy o 7 bolesci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 zima zima zima - ale snieg nie pada i nie ma -20* (jest ok -10*) hmm przydalo by sie urzadzic jakis kulik lub sanki odkurzyc:):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 jestem stworzeniem ciepłolubnym więc nawet mnie nie denerwujci z tą zima ;). Dzisiaj ledwo co dotarłem do polibudy, myślałem że zamarzne. Jeśli nie musze to zostaje w cieplutkim domciu. Kurde zaraz se puszcze film z wakacji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 a ja bardzo lubie zimę :D podoba mi się "klimat" jaki panuje... święta i wogóle :D ... i to że chodzi się ze znajomymi do knajpy napić się czegoś na rozgrzewkę hehe... więc Zima Power !!!... tylko szkoda że coś śniegu ni ma :? 8O ... czyżby polski rząd nie było stać na śnieg ?!? :lol: buuhahaha... dziura budżeowa wszystko wpierdziela :lol: buuhahaha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 świeta i śnieg też lubie ale kurde żeby nie było tak zimno. tak z -2 zupełnie wystarczy, byle by tylko śnieg nie topniał zbyt szybko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pe Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ehhh wziąłby jeden z drugim narty wyskoczył do Austrii to byście zobaczyli co znaczy zima.....:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 ja pomykam zawsze jak jest snieg na rowerze- tylko trzeba miec dobre hamucle - deorki z tego roku beda dobre bo inaczej [gluteus maximus] - hamujesz a klocek sie slizga i gleba..... super sie 40hm/h z gorki po sniegu jedzie jeszcze lepiej sie w rowy wjezdza potem :mrgreen: ZIMA POŁER!!!!!! w tym roq zrobie se z bratem strzelnice - zrobi sie balwana i z kbks'a wywali :P to bedzie cus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Aż tak zimno nie jest. O co wam chodzi? To zaledwie -8.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 ale za to u mnie słoneczko świeci:) jest milo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 hehe rok temu też dużo pomykałem na rowerku po śniegu :D ale z tyłu miałem jush prawie łysą oponke więc było czasmi troszke adrenalinki :twisted: aha co do hamulców to mam alivio i tez dobrze działają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 hehe rok temu też dużo pomykałem na rowerku po śniegu :D ale z tyłu miałem jush prawie łysą oponke więc było czasmi troszke adrenalinki :twisted: aha co do hamulców to mam alivio i tez dobrze działają ;) to jak z wroca jestes to moze bedzie wiecej sniegu to gdzies pojedziemy zabierze sie wieksza ekipe i LUXXX!!!! :twisted: :twisted: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Ale zima to nie tylko minusy..... sa i plusy..... zobaczcie jak ladnie mozna podkrecac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 ej ludzi czy tylko ja nie widze tego zdjecia od Yossariana ? no wiecie ida swieta i roozne rzeczy sie dzieja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Ja teraz tez go nie widze :( ale to pwnie wina Lycosa -- co jakis czas tak ma niestety..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Nie łamta sie. Jeszcze pół roku i lato :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Ja teraz tez go nie widze :( ale to pwnie wina Lycosa -- co jakis czas tak ma niestety..... heh pewnie latem jak lookne w ten topic to zobacze zdjatko ;) coby mi sie chlodniej zrobilo w upale lata :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 a ja właśnie patrze sobie za okno i widze jak sobie śnieg pada .A temp na dworze to -7 umnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 hehe rok temu też dużo pomykałem na rowerku po śniegu :D ale z tyłu miałem jush prawie łysą oponke więc było czasmi troszke adrenalinki :twisted: aha co do hamulców to mam alivio i tez dobrze działają ;) heh, ja jezdzilem dzisiaj, -9,5 za oknem a ja na rowerek i jazda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 co to za frajda jest zima sniegu qrde nie ma ciekawe jak to jest jak jest gdzies tak -50 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 ZIMA RZĄDZI :) Czekam, aż samochód z naprawy wróci i na lotnisko !! Bedą taaakie boooki i opon nie popale :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Ale zima to nie tylko minusy..... sa i plusy..... zobaczcie jak ladnie mozna podkrecac :Djak cialo ma ponizej 0*C to tak jak sprzet ma akceleracje termiczna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 ZIMA RZĄDZI :) Czekam, aż samochód z naprawy wróci i na lotnisko !! Bedą taaakie boooki i opon nie popale :) to jest zajebisty argument dlaczego kocham zime :D jazda na maxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Qrde, mnie dziś rano w drodze na uczelnie smaki w nosie pozamarzały!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 na dworzu pizdzi niesamowicie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Super pogoda tylko zdecydowanie brak śniegu ;-) lepiej by się autkiem jeździło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 co to za frajda jest zima sniegu qrde nie ma ciekawe jak to jest jak jest gdzies tak -50 :D Wycieczka na Syberię powinna odkryć przed Tobą uroki takiej miłej temeratury :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 qrwa a ja mam temperature - jestem cieplejszy niz procek a te przeciagi z obudowy wieja mi po nogach. przeje.... w domu w czapce i w szaliku. Nie moge zalozyc rekawiczkow bo nic nie napisze. Pozostaly mi antybiotyki u settlers 3. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...