Skocz do zawartości
Yossarian

ehh Zima :(

Rekomendowane odpowiedzi

R.I.P. felga

Jezdzic sie da mimo ze jest slisko (w piatek mialem trase: Krakow -- jazda w centrum: jakies 20 km, zakopianka do Sulkowic i spowrotem: wyjechalem o 18 bylem w domu 23) jezdzi sie spoko gdzyby nie stada ;) idiotow usilujacych zabic siebie innych, np: 2 baranow usilowalo sie scigac, jechali bardzo milo obok siebie gdy nagle jeden zrobil zyg tam gdzie drugi zrobil zag i bardzi ladnie sie spotkali -- centralnie bokami samochodow -- londowanie w rowie tez mieli wspolne 8) ehhh kierofcy o 7 bolesci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja bardzo lubie zimę :D podoba mi się "klimat" jaki panuje... święta i wogóle :D ... i to że chodzi się ze znajomymi do knajpy napić się czegoś na rozgrzewkę Dołączona grafika hehe...

więc Zima Power !!!... tylko szkoda że coś śniegu ni ma :? 8O ...

Dołączona grafika czyżby polski rząd nie było stać na śnieg ?!? :lol: buuhahaha... dziura budżeowa wszystko wpierdziela :lol: buuhahaha...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pomykam zawsze jak jest snieg na rowerze- tylko trzeba miec dobre hamucle - deorki z tego roku beda dobre bo inaczej [gluteus maximus] - hamujesz a klocek sie slizga i gleba.....

super sie 40hm/h z gorki po sniegu jedzie jeszcze lepiej sie w rowy wjezdza potem :mrgreen:

ZIMA POŁER!!!!!!

w tym roq zrobie se z bratem strzelnice - zrobi sie balwana i z kbks'a wywali :P to bedzie cus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe rok temu też dużo pomykałem na rowerku po śniegu :D

ale z tyłu miałem jush prawie łysą oponke więc było czasmi troszke adrenalinki :twisted: aha co do hamulców to mam alivio i tez dobrze działają ;)

to jak z wroca jestes to moze bedzie wiecej sniegu to gdzies pojedziemy zabierze sie wieksza ekipe i LUXXX!!!! :twisted: :twisted: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe rok temu też dużo pomykałem na rowerku po śniegu :D

ale z tyłu miałem jush prawie łysą oponke więc było czasmi troszke adrenalinki :twisted: aha co do hamulców to mam alivio i tez dobrze działają ;)

heh, ja jezdzilem dzisiaj, -9,5 za oknem a ja na rowerek i jazda :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrwa a ja mam temperature - jestem cieplejszy niz procek a te przeciagi z obudowy wieja mi po nogach. przeje.... w domu w czapce i w szaliku. Nie moge zalozyc rekawiczkow bo nic nie napisze. Pozostaly mi antybiotyki u settlers 3. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi