nrl Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 i jak z tym graniem wiecznie serv jest pusty o ktorej w koncu gramy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) Hmm to ja sie tez postaram dzisiaj zagrac w CoD2 [Ciekawe ile mi zostalo skila po tak dlugiej rozlace :D] To jak gramy?? Tychy vs reszta ;-) Ide na serwek, moze ktos doalczy. Edytowane 9 Listopada 2005 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 i jak z tym graniem wiecznie serv jest pusty o ktorej w koncu gramy :D Gramy o 18.00 Gdzies tak przed 18 mam przypomniec LOBO zeby server postawil ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu_84 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Jak jest miejsce to stawiam sie przed 18:00. PS. Jezeli jest mozliwosc chce byc w druzynie przeciwnej niz Power (zobaczymy jak dlugo pobiehasz z flaga :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 To jak gramy?? Tychy vs reszta ;-) a ilu nas jest z Tychow? :D PS. Jezeli jest mozliwosc chce byc w druzynie przeciwnej niz Power (zobaczymy jak dlugo pobiehasz z flaga :P)haha szłit :lol2: proponuje zagrac S&D jesli bedzie conajmniej 4on4 i zeby kazdy uzywal voice chata to bylo by spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Tez bede na 18... Pozdro MUA ;* GJ & HF ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Będę po 18 a o 19 to już na 100%! Niestety mikrofon mi gdzieś zaginął :( Dawno się w CODa nie grało... a kiedyś w jedynkę dosyć namiętnie pykałem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Sluchawki z mikrofonem mam - juz wyprobwalem z Nierealnym ;) Postaram sie byc na 18.. ale moge sie chwile spoznic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 ok ciiicho sza! :) dzisiaj raczej z wami niepogram zebranie w szkole...i jak ktos moze to niech da jakies szybki kurs podłaczenie do serwera bo wczesniej grałem tylko z sieciowcami wiec niezbyt wiem co o jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 naciskasz tylde (~) i wpisujesz: \connect adress np: \connect 149.156.87.86:22004 jezeli server ma haslo to: \password haslo np. \password tweakcod2 (haslo wpisujesz najpierw, potem connect) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu_84 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Wyszukiwanie i dodawanie serverow bardzo ulatwia taki progr. jak: "The All-Seeing Eye" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 no niedługo będe mieć coda 2 to będe mógł się przyłączyć? :rolleyes: :rolleyes: Aha nie jestem najlepszy :| więc będe tylko dla rozrywki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 po jednej mapce tdm: potem na cerentan ubylo ekipy i juz gralo sie gorzej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) Ale dlugo pogralismy [; Jeden poszedl i nagle wszyscy sie zmyli.. :lol: EDIT Jakbys sie cos jeszcze dzis zorganizowali to walcie na gg - 6760171 :) Do Voice Chat'a napewno tylko ja bylem przygotowany [; Edytowane 9 Listopada 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) No, cos sobie przypomnialem jak sie gra. Jeszcze to nie ja ale juz sie cos rusza. Hehe cfaniaki dojcze i z 44 biegaja :D Gramy cos jeszcze dzisiaj?? Edytowane 9 Listopada 2005 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 no pogralem troche i bylo naprawde super tylko najgorsze te lagi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Jak widać po screenie Powerslave, ownowałem na serwerze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Niektórzy na moim serwerze zawsze beda mieć lagi (kwestia providera - u mnie to krakowski cyfronet) - z moich obserwacji wynika że to ok 5% próbujących ( a statystykę mam z ok 6000 ludzi)- a nie którzy nie mają ich prawie nigdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Jak widać po screenie Powerslave, ownowałem na serwerze ;]A ty Lamiles :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Jak widać po screenie Powerslave, ownowałem na serwerze ;] Taak i ta radosc "Ustrzelilem gnz" ;] A myslalem ze bede najwieksza lama na serwie w CoD2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 jutro tez o 18? :) ja bym sobie pogral wiecej, dluzej, bo na publikach 50% to cziterzy... na publiku mialem staty 3:11 :D super... ale chyba z 8 razy zabil mnie proplejer z wallhackiem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Kto chce jeszcze teraz poszpilac? Serwer stoi pusty :> Ja jutro moge najwczesniej okolo 19.20.. To juz sie umawiajcie jak chcecie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 gralo sie bardzo milo :-) skille graczy niezle :D a lag -hmmm mowi sie trudno. byle fun byl z gry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Nie rozumim tego CoD2. Żadne zagrywki z CS:S mi nie wychodziły ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 jutro gram z wami B) free frag nadchodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Nie rozumim tego CoD2. Żadne zagrywki z CS:S mi nie wychodziły ;] te zagrywki z filmiku SeSeX ?? :> ;] shotgun r0x ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergio(L) Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Elo!Gralo sie wypasnie :lol: Co do skilla to moj to byl na najnizszym poziomie niestety ale pocwicze jeszcze to wam pokaze B) Co do laga to tragedia momentami sie grac niedalo przynajmniej u mnie ale i tak jest zajedwabiscie.Pzdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 ja jakoś nie umiem grać shotgunem :( ale za to mp44 mi wystarczy :) onio dawaj wieksze screeny bo na tym to ledwo widac nazwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 ee tam shotgun. Broń for lame ;) nawet dobrze wycelować nie trzeba, o ile jest się kilka metrów od klienta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 shotgun i snipa sa moim zdaniem z du** :P sniperka z tym wstrzymywanim oddechu... uklon dla kamperow, bo jak ktos chcial to spokojnie mogl utrzymac celownik nieruchomo a teraz to nawet nei trzeba sie starac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...