janio Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 no to jak, gramy dziś :> jak tak to o której :> ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Jeżeli u mnie to zmienił mi się adres IP. Teraz to 149.156.87.232:22004 Włącze go ok 16 (jeśli nie zapomnę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_sklad_fan Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Serwerek jest w miare dobry :) Gra się ogólnie fajnie tylko mało ludzi jest na serwku, mam nadzieje, że będzie więcej chętnych :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Panowie zbierac sie bo mi sie samemu biegac nie chce. ;-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 to może dzisiaj o 18.00 tak jak wczoraj? kto może ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 ja wejdę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 ja z checia bym wszedl ale....do 19.20 mam lekcje w szkole :( a w domu mi cos net padl na amen i chyba bez wymiany sprzetu sie nieobejdzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 ja postaram sie dołączyć.. jak tylko sie uporam z driverami do sagema mojego:) hehehe, rozłącza mi sie co 15min:?: jak dam rade to wejde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Ja proponuje pozniejszym wieczorem, teraz jestem zbytnio zmeczony, znaczy sie idzcie grac, ja jak juz to sie dolacze wieczorem (20-21) :wink: :). Powerslave - Ty masz 70 fps'ow, ja 25 :> :?: I kto teraz jest prO :wink: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 20-21 jestem za B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Panowie o 20.00? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) oki... o 20... powinienem się obrobić i dojdę! Bójcie się!!! :P EDIT: Wbijać się panowie bo w czterech gramy :? No co jest z Wami ?! Edytowane 10 Listopada 2005 przez Dziobak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Chciales powiedziec we 3.. :| Słomiany zapał widze.. Ja,Dziobak i M@ly jestesmy na serwie.. A gdzie reszta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Ja byłem ; ] O mnie zapomnieliście ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Ah, oh. Poca wreszcie czuje awp... bleh, snajperke w CoD2 ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Ah, oh. Poca wreszcie czuje awp... bleh, snajperke w CoD2 ;]]]E tam Poca dostawal baty, to wzial snajpe i mu sie pofarcilo :). Ale zabil z 6 i poszedl :|. A ja bylem king'iem :wink:. Na poczatku ladnie szlo, ladnie... Ale jakos Dziobak jest lepszy odemnie na Garanada, i toczylismy pojedynek 1 vs 1, a reszta to free fragi :lol:. No, ale niestety Ur8an czitowal i przegralem przez Niego :wink: :). Fajnie sie gralo, ale nawet nie zdarzylem sie pozegnac :P. Pracowalem od 5 rano, takze ledwo zyje, ide spac, pa pa. Jutro cos gramy :wink: :?: Chetnie bym robil za prO plejera :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) E tam Poca dostawal baty, to wzial snajpe i mu sie pofarcilo :). Ale zabil z 6 i poszedl :|. A ja bylem king'iem :wink:. Na poczatku ladnie szlo, ladnie... Ale jakos Dziobak jest lepszy odemnie na Garanada, i toczylismy pojedynek 1 vs 1, a reszta to free fragi :lol:. No, ale niestety Ur8an czitowal i przegralem przez Niego :wink: :). Fajnie sie gralo, ale nawet nie zdarzylem sie pozegnac :P. Pracowalem od 5 rano, takze ledwo zyje, ide spac, pa pa. Jutro cos gramy :wink: :?: Chetnie bym robil za prO plejera :P. Oj M@ly,M@ly jakbys wylaczyl tego wallhacka to bys zobaczyl ze nie czituje :P Free fragi tak? Dobra jutro pogramy ;) Jutro bez mikrofonu sie nie pokazwac ;) Edytowane 10 Listopada 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Oj M@ly,M@ly jakbys wylaczyl tego wallhacka to bys zobaczyl ze nie czituje :P Free fragi tak? Dobra jutro pogramy ;) Jutro bez mikrofonu sie nie pokazwac ;) Dobra, dobra winny sie tlumaczy :P. Zart of corse :wink:. Spoko Ur8an, rano wstaje i daje Ci wycisk, bo teraz to nie widze monitora, a co dopiro klawiatury, i nie pisz mi juz wiecej na gg, skad mozesz czity sciagnac :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 No fajnie się grało! Szkoda tylko że tak mało osób... Weźcie się jutro zmobilizujcie na wieczór... żeby było tak z 5v5 w S&D... Deathmath to jednak nie to... a w mikrofon to się jutro spróbuje jakiś zaopatrzeć... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Dobra, dobra winny sie tlumaczy :P. Zart of corse :wink:. Spoko Ur8an, rano wstaje i daje Ci wycisk, bo teraz to nie widze monitora, a co dopiro klawiatury, i nie pisz mi juz wiecej na gg, skad mozesz czity sciagnac :). Lepiej sie rano na zadnym serwie nie pokazu :lol: :D Pozatym kto mi czity proponowal? nie ma PB, czitow full w necie, takze no problem;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 No właśnie, mało ludzi... Siedziałem za drzewem w rogu mapy przez 10 minut i nikogo nie widziałem ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) Lepiej sie rano na zadnym serwie nie pokazu :lol: :D Pozatym kto mi czity proponowal? ;) Dobra, dobra, teraz mnie tutaj w maliny nie wpuszczaj, jutro dostniesz po glowie (head - shot) i tyle, dwa krokodyle :P. A ogolnie to wazelina i skoncz ten OT, bo jeszcze bana'na dostaniesz :wink:. EOT :!: Edytowane 10 Listopada 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Hmm - ja mam jedno zasadnicze pytanko - dlaczego wszyscy tak WCZESNIE sie zwijacie i serwer stoi pusty :/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Bo Na Wspólnej, a potem film na faktach autentycznych ^^ Bo Na Wspólnej, a potem film na faktach autentycznych ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 ludzie oszaleliście lost na tvp1 a wy chcecie żeby ludzie grali ;) sory ze mnie nie było ale lost mnie wciągnął. seral ssieeeeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 ludzie oszaleliście lost na tvp1 a wy chcecie żeby ludzie grali ;) sory ze mnie nie było ale lost mnie wciągnął. seral ssieeeeeeeeeeeee, no to załamka, jak ja to przegapiłem wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :(((((((((((((( pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) Jutro pogiercujemy ;] A oto kilka screenów ;) Edytowane 10 Listopada 2005 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 ja jutro rano jade do babci, wracam w niedziele, wiec macie czas pocwiczyc :D bede dobroduszny i w niedziele wieczorem (zalezy o ktorej wroce) Was pojade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Z pomocą siostry robiłem was wczoraj jak chciałem.. tylko wiecie... kupa2win i nie mogłem lepiej grać. Pograjmy dziś, ale jakoś wcześniej, bo wieczorem to nie teges w piątek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Z pomocą siostry robiłem was wczoraj jak chciałem.. tylko wiecie... kupa2win i nie mogłem lepiej grać. Pograjmy dziś, ale jakoś wcześniej, bo wieczorem to nie teges w piątek ;) Ja juz nawet teraz moge. Tylko ciekawe czy LOBO postawi teraz serva :wink: :?: A jak nie to wbijemy sie na publica. To o ktorej :?: 10 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...