Sssaku Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) W ramach wspomnianego pare stron wczesniej przegrzania pamieci i oddania je na gware dalem moim Crucialom 2,9V i probowalem co sie da z nich jeszcze wyciagnac...... i prosze 290MHz http://i51.photobucket.com/albums/f391/sss...90MHzSssaku.jpg Jeszcze powalcze i moze dzis dam wyniki. Uaktualnienie wynikow tym razem 295 przy 3.0V w BIOSie. http://i51.photobucket.com/albums/f391/sss...95MHzSssaku.jpg ........... :) stabilne takze w 3DMarku 2001 http://i51.photobucket.com/albums/f391/sss...ssaku3dmark.jpg I niestety 296MHz juz nie przeszlo. A czasem przy 250 sie nie uruchamia i tego wlasnie nie rozumiem w tych pamiatkach. Edytowane 9 Maja 2006 przez Sssaku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) @Sssaku Dołącz zawarośc ostatniego posta do swojego testu.Okazuje sie że duża determinacja w "przetestowaniu"( :lol2: ) memek doprowadziła do uzyskania wyśmienitego wyniku.Bez ClockGen'a nie wbijają się do windy ? I co padły ? no kurcze oby nie. :D Edytowane 10 Maja 2006 przez Ricci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 To tak jak z umierającą gwiazdą,pod koniec zycia swieci oślepiającym blaskiem a potem R.I.P. sory za OT a wynik mniam,mniam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sssaku Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Dzialaja!!!! dlatego jeszcze bede walczyl przy 296MHz wywalaja sie okolo 10 loopa,ale winda dziala stabilnie. Zwieksze napiecie i zobacze. Nawet nie probowalem z BIOSa podkrecac ustawilem tam pamieci 250 synchro z procem i z windowsa probowalem. Tylko czasem jakies problemy i nie wstaja nawet przy 250MHz po pare razy reset zanim wejdzie do windy a czasem tydzien spokoju. Jeszcze powalcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 a tak wogole - dlaczego je chcesz wykonczyc ? sa przeciez lepsze niz hz ktore kupiles na ich miejsce... wynik rewelacyjny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sssaku Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) Poniewaz czasem mam dziwne problemy z nimi tzn jak pisalem raz sie uruchamia wszystko OK a czasem po 2-3 razy reset podczas bootowania. Podczas instalacji windy mialy problemy(jakies bledy wyskakiwaly) wiec kupilem HZ zeby nie czekac az Cruciale padna i zostane bez kompa. A pozatym Cruciale padaja i nie wieze ze moje beda wieczne. A kupilem je jako B*grade (angielska druga kategoria) a jak smigaja :) Teraz na nich pracuje caly czas. Moze plyta zanizala napiecia teraz ustawilem do normalnej pracy 2.8V wczesniej na poprzedniej DFI potrzebowaly 2,7V. Zobaczymy moze nastepnych testow z 3V+0.3 lub 3,1 juz nie wytrzymaja, a moze sie dostane na czele rankingu. Pamieci caly czas dostepne za 188£ z gwarancja producenta. Edytowane 10 Maja 2006 przez Sssaku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) dziwna sprawa z ta dostępnością?,zapasy maja pewnie hurtwnicy bo napewno nie Micron a co do podnoszenia MHz clockgen-em to eghm......... .Powiedz czy wstaja z tymi 290 3-3-3-8 w normalny sposób bo z tego co piszesz to chyba nie ? U mnie 2 szt. które padły na poczatku stadium "supernowej" też świrowały w podobny sposób. Edytowane 10 Maja 2006 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guliwer23 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Witam wszystkich, po przeczytaniu testów odnośnie pamięci 2x1 GB zdecydowałem się kupić 2x1GB G.Skill PC4000 HZ (Samsung UCCC), czekam aż do mnie dotrą będzie to około środy po czym postaram się zrobić jakieś testy. Korzystam z płyty gł. DFI LP Ulta – D mam prośbę do wszystkich użytkowników, którzy używają G.Skill i DFI o podane najbardziej odpowiedniej wersji biosu do te płyty która jest najlepsza do tych pamięci. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 623-3 jest dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Mam taki zamiar,coby nie uznawać wyników osiąganych z pomocą clockgen'a.Proszę o wypowiedzi co o tym myślicie ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Mam taki zamiar,coby nie uznawać wyników osiąganych z pomocą clockgen'a.Proszę o wypowiedzi co o tym myślicie ? :D toż to jakaś bzdura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) toż to jakaś bzduraJa akurat clockgena nigdy nie używam,ale odpowiedz mi czy jest możliwy taki scenariusz,hipotetyczny user liczy pi32 np na 270MHz potem podciąga clockgenem np na 280MHz byle winda się trzymała odpala cpu-z,screen i gotowe(przy czym mówi że wynik słaby bo winda nie optymalizowana czy cóś),Jest to możliwe? Edytowane 13 Maja 2006 przez Ricci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Jestem za, podkręcajmy tylko z pod biosu na podstawie Memtesta, bądź innego dosowego programu. Choć znajdą sie osoby które będą przeciwne, to jestem ciekaw ile osób jest w stanie potwierdzic swój wynik memtestem. Na swoim przykładzie, ja nie jestem w stanie. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 dokladnie jak pisze RICCI... ktos moze sobie przeliczyc probke supePI i POTEM podkrecic proca do jakichśtam MHZ odpowiedno wyższych anijezeli byla liczona probka superpi...itd itd... i pochwalić się jaki to on ma podkrecony proc...CLOCKGEN odpada moim zdaniem. popadacie w paranoje a jak udowodnisz komuś że nie zmieniał nic clockgenem ? odpalam kompa na zegarach rankingowych - w windzie obniżam żeby 32M przeszło, do screena podciągam ... zadowoleni ?? nie ma metody na oszusta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 dlatego byla mowa o dosowym mmetescie- robisz fotke i dopiero wklejasz do rankingu problem w tym, aze czesc ludzi zacznie marudzic, ze nie ma aparatu, a siostra zza sciany nie da zrobic telefonem :P hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 dobra mi musicie wierzyć na słowo pamieci corsair 2x1gb na kosciach corsair, śmigaja na 230mhz 2.5 3 3 8 napięci 2.6v mnie to wystarcza i wiecej nie bedę kręcił bo synchronicznie mi nie działaja z prockiem (nawet na cl 3), a granicy podkrecalnosci nie chce mi sie szukać, na tych ustawieniach stabilne w goldmemory i memtest (najnowsze wersje tych progsów), jak będę miał czas zapodam screeny, narazie gram w bt2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) dlatego byla mowa o dosowym mmetescie- robisz fotke i dopiero wklejasz do rankingu problem w tym, aze czesc ludzi zacznie marudzic, ze nie ma aparatu, a siostra zza sciany nie da zrobic telefonem :P hyhy dosowy memtest :D dobre miałem na A64 TCCD co memtesta robiły na 290 2,5-3-3-6 a do windy nie wchodziły na 270 :D idąc dalej tym topem myślenia można od razu zakazać np. grafikom robienia screenów z OC? http://img114.imageshack.us/img114/1858/qwerty26qd.jpg popatrz na screena: Venice EE [ eXtreme Edition ] chodzi na 5400Mhz Pamięci DDR 1200MHZ 2-2-2-8 przy zachowaniu standardowego napięcia ;) i rzecz jasna na samym radiatorze, bo w koncu procek wydziela 5W ciepla wiec po co wiatrak... Dlatego trzeba wyeliminować wszystko, co mogło by dać niewiarygodne testy... Jak dla mnie najlepszych okresleniem podkrecenia np proca jest zrobienie "validate" w CPU-Z przez internet wynik zapisuje sie na stronie www problemow niema... a co z pamieciami? moze masz jakiś pomysł... [ w "validate" tez pokazuje timingi oraz mhz pamieci wiec wg. mnie byla by to dobra metoda weryfikacji OC ] bo niechce przypominac historii z panem "Blue" na szczescie wyjasnionej ... a robienie screenow w celu okreslenia i pokazania max OC czegoś jest w tym momencie nieuzasadniona bo przeciez wystarczy 5 min roboty w photoshopie i masz wynik jaki chcesz... ps. moze jakis osobny wątek stworzyc co do "weryfikacji" wynikow OC... bo tu sie robi maly OT. nie bardzo łapię o co ci biega ... mnie nie musisz abecadła tłumaczyć co do CPU-Z "validate" - to możesz na krawędzi stabilności wind sobie zrobić - do potwierdzania stabilności się nijak nie nadaje w każdym razie dzięki za wykład Co do weryfikacji wyników OC - niezastąpione jest wprawne oko prowadzącego ranking i zatwierdzającego wyniki. Edytowane 13 Maja 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) jak o co mi biega... o weryfikacje wynikow OC... co do CPU-Z validate - to jak pisalem sluzy do sprawdzaja jak co jest podkrecone, a nie do sprawdzania stabilnosci na podkreconym CPU/memory... tu niema "co wykladać"... bo jak wytlumaczysz np tamtego screena? specjalna wer. od AMD dostalem moge powiedziec za 18.000$ :lol: i kto mi udowodni ze jest to falszywka? bo screena mozna IDEALNIE podrobić...czego ja niezrobilem podczas mojej 5 minutowej pracy w photoshopie ze screenem od "jakiegos" usera... i o tym caly czas mowie... a jak się komus bedzie nudzic to i wyniki SuperPi podrobi - trzeba tylko dokladnie obliczyc conieco... by fajny wynik na końcu sie pojawil... proste... no widzisz - nadal nie kumam dlaczego napisałeś to wszystko cytując mnie (a jestem na tym punkcie czuły) ... dlaczego niby mam tłumaczyć jakiś kretyński screen ? jak bym prowadził jakiś ranking i ktoś by mi taki screen podesłał - to co innego ... /BTW jak już napisałeś że za kase - to nie dostałeś :D/ Edytowane 13 Maja 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Ale sie porobiło,moją intencja było,by wyniki podawane w tym watku,były wiarygodne,no na Paint OCerów to zdaje się nie ma rady,ale myśle że z czasem wszystko może sie wyjaśnic i taki ktoś(oby go nie było)raczej straci wiarygodnośc. :D popadacie w paranoje a jak udowodnisz komuś że nie zmieniał nic clockgenem ? odpalam kompa na zegarach rankingowych - w windzie obniżam żeby 32M przeszło, do screena podciągam ... zadowoleni ?? nie ma metody na oszusta O to jakaś wyższa szkoła jazdy :lol: ,jeden mały minus na tych wyższych taktach z biosu trzeba wejśc do windy,ale jak się uda to rzeczywiście nie ma rady.Pamiętasz Yoto ile razy pisałeś do innych,coś słaby ten wynik,i co to dało? ... Co do weryfikacji wyników OC - niezastąpione jest wprawne oko prowadzącego ranking i zatwierdzającego wyniki. Jeżeli przedmiotem podciągnięcia bedzie kilka MHz,to na podstawie wyniku,nie ocenisz czy jest OK.A tak na marginesie ostatniego wyniku Sssaku(sorka nie mam żadnych podstaw by go kwestionowa),zatwierdził byś go ? Dyskusja jest jak najbardziej na temat gdyż dotyczy zasad według których ma by prowadzony ranking,prosze tylko wszyskich dyskutujmy w pogodnej atmosferze,taka jak jest na zawnątrz pogoda. :lol2: Mam nadzieję że celem wszystkich dyskutantów jest stworzenie takich warunków,by prezentowane wyniki były maksymalnie wiarygodne. :lol: Edytowane 13 Maja 2006 przez Ricci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Ale sie porobiło,moją intencja było,by wyniki podawane w tym watku,były wiarygodne,no na Paint OCerów to zdaje się nie ma rady,ale myśle że z czasem wszystko może sie wyjaśnic i taki ktoś(oby go nie było)raczej straci wiarygodnośc. :D O to jakaś wyższa szkoła jazdy :lol: ,jeden mały minus na tych wyższych taktach z biosu trzeba wejśc do windy,ale jak się uda to rzeczywiście nie ma rady.Pamiętasz Yoto ile razy pisałeś do innych,coś słaby ten wynik,i co to dało? Jeżeli przedmiotem podciągnięcia bedzie kilka MHz,to na podstawie wyniku,nie ocenisz czy jest OK.A tak na marginesie ostatniego wyniku Sssaku(sorka nie mam żadnych podstaw by go kwestionowa),zatwierdził byś go ? Dyskusja jest jak najbardziej na temat gdyż dotyczy zasad według których ma by prowadzony ranking,prosze tylko wszyskich dyskutujmy w pogodnej atmosferze,taka jak jest na zawnątrz pogoda. :lol2: Mam nadzieję że celem wszystkich dyskutantów jest stworzenie takich warunków,by prezentowane wyniki były maksymalnie wiarygodne. :lol: Ricci - jak prowadziłem jakieś rankingi i miałem jakiekolwiek wątpliwości to prosiłem o kolejne screeny itd. Każdy wynik budzący wątpliwości był "zawieszany" aż do całkowitego wyjaśnienia sprawy. Można poprosić o foty w trakcie liczenia PI (bo w rankingu pamięci otwarte okienko CPU-z i WCPU (z okienkiem real time clock)nie kłóci się z założeniami testu) - tak robią już czas jakis na XS i jest OK. Ktoś kto chce się pochwalić jakimiś wybitnymi osiągnięciami w OC - tu akurat ramek - daje kilka fotek z liczenia (np 5, 10 , 15 loop) i już. Fotke z aparatu ciężej przerobić niż screen. >> Genocide - wiesz jak ktoś wyjeżdża nagle z PIV z zegarem 9GHz to na 99,999% jest ściema ... jak ktoś troche siedzi w OC to wie czego można się spodziewać - a opowieści o super dzikach przerabialiśmy i można je między bajki włożyć. Ponadto można przyjąć że pod lupę należy brać wyniki nowych użytkowników, którzy jak za dotknięciem palca bożego osiągają niebotyczne wyniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Może coś na wzór sportu w którym długo działałem,można by stworzyc jury (grono ekspertów),które zajmowało by się "trudnymi" przypadkami. Ja prowadzę ten rankig,staram się to robic jak najbardziej sprawiedliwie,no jednak ekspertem to nie jestem ( :lol2: ).Oczywiście za zgodą zainteresowanych widziałbym następujące osoby: 1.bachus_anonym 2.yotomeczek jeżeli,są inne propozycje,to proszę podawac,myślę że ten wątek jest naszym wspólnym dobrem i pilnujmy go wszyscy by nie stracił wiarygodności. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Roznica miedzy zegarami z BIOS, a podkreconymi w Windach pozniej jest czesto do zauwazenia. Jezeli nie ruszano nic Clockgenem, to HTT i zegar CPU sa najczesciej bardzo "rowne", np. 280.1HTTx10=2801.0Mhz, 279.0HTTx9=2511.2MHz albo cos podobnego. Kiedy ruszysz Clockgenem, to prawie zawsze nie da sie go potem cofnac do dokladnie takiego samego stanu - blisko ale nie do konca. Wiec zamiast 2800.9MHz, bedzie na przyklad 2803Mhz, itp. Jedne plyty sa lepsze pod tym wzgledem a inne gorsze, ale Clockgen dziala w specyfinczy sposob i jego "kroki" sa stale i nie dokladnie 1HTT, jezeli wiesz co mam na mysli. Ale mimo to, dosc trudno byloby wylapac wszystkie takie screeny. Taka jak Yoto powiedzial - dobrym sposobem na udokumentowanie najwyzszego wyniku OC jest cykanie fotek - jak np. w tym przykladzie. Ja tez robie takie fotki, ostatnio podczas moich testow 2x512MB TeamGroup UTT=BH-5, w czesciach Update #1, #3 oraz #5. Dobry sposob, ale wymaga posiadania cyfraka i miejsca do hostingu plikow :) Edytowane 13 Maja 2006 przez bachus_anonym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) @Bachus_anonym,Yotomeczek: Czy moge korzystac z Waszej pomocy; konsultowac przypadki wątpliwe (czy wymagają zdjęc ,co np 5 loopów),licze tu na Wasze doświadczenie.Wprowadze odpowiedni zapis w regulaminie. Aha,co ztym Clockgenem?Yoto uważa,że nie ma sensu zakazywac,Bachus jakie jest Twoje zdanie na ten temat ? :) Kurcze chyba się szykuje kolejny zakup,aparat. :lol2: Edytowane 13 Maja 2006 przez Ricci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Żeby nie powstała jakaś "policja polityczna" z tego :D. W trudnych i wyjątkowych przypadkach warto weryfikować co jest grane ale chyba w większości możemy mieć do siebie zaufanie. Co do Clockgena - sam jestem całkowicie zwolennikiem OC tylko z biosu i właściwie jest mi obojętne czy to będzie zakazane bo i tak nigdy nie kożystam z w/w programu chyba że do jakichś eksperymentów. Więc jestem za a nawet przeciw :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Dotychczas,odpukac nieźle szło,ostatnio pojawił się wynik z clockgenem na pokładzie i był bardzo dobry,dało mi to do myślenia ,rzuciłem chasło,coby inni się wypowiedzieli jak to widzą( używanie clockgena).Ja raczej ufam userom i o "policji"( :lol2: ) nie może byc mowy. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sssaku Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Widze ze tu chyba o mnie mowa :P moge to jeszcze raz w srode zapuscic i zrobic fotki zarzucic na serwerek i udowodnic. Nawet planowalem cos dalej wycisnac. Zobaczymy co wyjdzie. Nie myslalem ze tacy podejrzliwi jestescie, no ale niech Wam bedzie. Mozecie mnie wyrzucic z rankingu, bylem ciekaw na ile je stac nawet kosztem ich spalenia a rozpetalem wojne. Edytowane 14 Maja 2006 przez Sssaku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Spoko. :) Chodzi o to by te najlepsze wyniki były bez skazy,jeżeli możesz powtórzyc ze zdjęciami lub bez clockgena byłoby fajnie,potwierdzi to prawidłowośc Twojego wyniku,zresztą jak widzisz tak robia na XS'e i tutaj na prawdę nie chodzi o żle pojętą poderzliwośc,po prostu spotyka sie spora grupa użytkowników i w takiej zbiorowości róznie to może byc. :) Zdarzali się już Paint OCerzy na szczescie nie w tym wątku. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 heh tak sobie to czytam i sie zastnawiam po co ktos ma wogole oszukiwac ? jeszcze rozumiem ranking superpi , no ale tutaj ? ani to chwaly nie przynosi ani pieniedzy przeciez . w sumie ten ranking bardziej orientacyjny niz wspolzawodnictwo jak pi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 heh tak sobie to czytam i sie zastnawiam po co ktos ma wogole oszukiwac ? jeszcze rozumiem ranking superpi , no ale tutaj ? ani to chwaly nie przynosi ani pieniedzy przeciez . w sumie ten ranking bardziej orientacyjny niz wspolzawodnictwo jak pi ano widzisz ... głupota ludzka nie zna granic po co - żeby podbudować swoje kiepawe ego w oczach innych (oo ale koleś podkręcił - musi być zajeb...itd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) heh tak sobie to czytam i sie zastnawiam po co ktos ma wogole oszukiwac ? jeszcze rozumiem ranking superpi , no ale tutaj ? ani to chwaly nie przynosi ani pieniedzy przeciez . w sumie ten ranking bardziej orientacyjny niz wspolzawodnictwo jak piW tym watku atmosfera jest dobra i nikt póki co nie oszukuje.Chodzi o to by bardzo dobre wyniki,były jak to się mówi jak żona Cezara;" poza wszelkimi podejrzeniami".Wiem coś o tym ,spójrz na ranking 2x512,jak dawałem wyniki do wątku"Podkręcanie pamięci".też były głosy niedowierzana,że coś kręcę,chociaż screeny były bez clockgenów,robione i pokazywane w czasie rzeczywistym(jest pokazana Sandra z datą i godziną można porównac z godziną zamieszczenia) i pomimo tego były wątpliwości.Powtórzę chodzi to by w rankingu zamieszczone wyniki nie budziły wątpliwości odnośnie uzyskanego wyniku. :D Edytowane 14 Maja 2006 przez Ricci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...