carvel Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 mam taki ciekawy problem, przy przetaktowaniu procka na fsb na 160 wszystko niby wlącza się jak trzeba ale po ponownym retarcie uszkadzają się pliki startowe z windowsa (znikają z dysku) i czasami pomaga jedynie format :( dlaczego tak się dzieje może ktoś wie?? mój komp to: Athlon 2400 xp , płyta soltek sl-75drv-5, kingston 512mb 400mhz .win xp sp2, dysk samsung 80gb 8mb cache Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Jakie pliki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carvel Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 ja pisze wsumie w imieniu kumpla,także nie wiem dokładnie , ale z tego co mówił kończy się to formatem, dlaczego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Na 160 czy 166? Pytam, bo to róznica. Jeśli 160, to powodem jest brak blokady PCI/AGP na tej płycie. Co za tym idzie, dysk nie pracuje poprawnie. Do kumpla: Albo dociągnij do 166 (PCI/AGP zaskoczy na kolejny podzielnik), albo daj z powrotem 133 i nie baw sie tak, bo sobie coś uwalisz w kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carvel Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 narazie wielkie dzieki, powiem kumplowi , a podkrecal bedzie na wlasna odpowiedzialnosc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...