ramzi66 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Mam 2 hdd na jednym linuksa na drugim Windowsa jak je podlaczyc zeby z jakiegos menu przy starcie szlo wybierac jaki system ma startowac????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Nijak, jak by nie podłączyc to mozna sobie zrobić menu czy to w lilo/grub czy w menu windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) Jakies menu Jakies menu II jakies menu vario III Edytowane 14 Listopada 2005 przez lofix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzi66 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 bo jak ostaniopodlaczylem to mi sie PC niechcial wlonczyc!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 1/. http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html 2/. to ze sie nie chcial wlaczyc to malo mowi. rownie dobrze mogles nie miec pradu... details! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Jaką masz płytę główną? Zakładając, iż Linuxa będziesz używał tylko ty, a dla innych domowników będzie Windows, to można zrobić tak. Ustawiasz w bios bootowanie z HDD z Windowsem (pewnie tak jest obecnie). Gdy natomiast chcesz włączyć Linuxa, to podczas bootowania (zaraz po zliczaniu pamięci/gdy pojawi się logo producenta płyty) wciskasz klika razy F8 lub ESC (w zależności od płyty) i masz ładne menu: FDD, HDD1, HDD2, CD. Ja po wrzuceniu biosu z listopada 2003 mam takie menu w swoim Epoxie, więc raczej w większości nowszych płyt tak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzi66 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 1/. http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html 2/. to ze sie nie chcial wlaczyc to malo mowi. rownie dobrze mogles nie miec pradu... details! prad to raczej ma...za pare dni znowu sprawdze to dam znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 nie jest we wszystkich, a w niektorych ma inny skrot /nie F8/. wiec czekamy kilka na dokladny testing ocb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...