Skocz do zawartości
Lazymodder

Project Gotham Racing 3

Rekomendowane odpowiedzi

Mastha wjeżdżał w tyłek, a mnie tam zabrakło!?

Jak mogłeś mi to zrobić.

Mam nadzieje że do jutra wieczora mój gold będzie już aktywny, a draak zaopatrzy się w headshota :lol: by móc czerpać pełną radość z PGR3 multi ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba na bycie łojonym ;) Generalnie jesli ktos nie zglasza sprzeciwu to moze tak jak wczoraj, okolice 19? Tak jak napisalem, nie moge obiecac ze bede, ale o tej godzinie prawdopodobienstwo jest najwieksze. Poca hostujesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lol, zlamiłem ;]

Dear aipo elsp,

This mail is confirmation that your subscription to Xbox Live 1 month Gold Membership Free Trial has been cancelled on 22 April 2007.

If you have questions about this cancellation, or if you want to reactivate your subscription, please go to www.xbox.com/support or call Xbox Customer Support at 0800 587 1102.

Thank you for using Microsoft Online Services.

The Xbox Live team.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety dziś odpadam. Na 20:00 mam wyjście z lepszą połówką, która wczoraj się czuła bardzo samotna po tym jak sobotę poświęciłem w całości białemu pudełku.

Ale może w tygodniu się spotkamy na trasach? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ogóle to miałem z tymi dodatkowymi autami fajną sytuację. Grałem na jakimś servie i ktoś ustawił, że wszyscy jadą BMW M6. Co ciekawe i ja takim jechałem choć nigdy w życiu nie ściągałem innych samochodów niż te darmowe. Tak samo było z Audi RS4 i Mini. Gdy przełączyłem się na singla ciągle mogłem je wybrać, ale niestety przy próbie odpalenia wyskoczył jakiś błąd. Jedyna rzecz jaka mi przychodzi do głowy to to, że M$ i jego świta znowu kantują wszystkich ponieważ wszystkie te wozy mamy już na DVD tylko zablokowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie dotyczące dwóch osiągnięć.

Gotham TV Sports Fan

Gotham TV Sports Fan.

15 points

oraz

Gotham Hero

Be featured on Gotham TV.

30 points

Pytanie: jak? Wg opisu w pierwszy osiągnięciu trzeba obejrzeć w sumie repleye 10 raz? tak? Obejrzałem nawet i 20, ale ni ch...

a drugi achievement? Co w nim trzeba zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi