Skocz do zawartości
Yearman

Milenium + Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Podczas ostatniej instalacji obu systemow w przypadku XP wybralem tryb nie FAT32 tylkko NTFS no i jest problem poniewaz teraz po reinstalce systemu OS Milenium nie widzi partycji NTFS i niue moge jej sformatowac ani nic a chce ponownie zainstalowac n atej partycji system XP.Help

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Podczas ostatniej instalacji obu systemow w przypadku XP wybralem tryb nie FAT32 tylkko NTFS no i jest problem poniewaz teraz po reinstalce systemu OS Milenium nie widzi partycji NTFS i niue moge jej sformatowac ani nic a chce ponownie zainstalowac n atej partycji system XP.Help

Do czego potrzebny Ci millenium ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mur: Wiedzialem...Milenium :mur: jest mi potrzebny do Tv max karty tv do ktorej nie ma sterow do XP. wiec ME do tv i reszty a XP do grania.Darujcie sobie uwagi ze ME jest slaby itd.bo mnie to nie interesuje.

Jezeli ktos moize pomoc to bede wdzieczny bo nie wiem co robic.Chyba ze partition Magic i usuniecie partycji a potem stworzenie na nowo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale o co ci chodzi w ogóle?

Chcesz instalowac XP to instaluj, do tego nie potrzeba drugiego systemu ani jakis dodatkowych programów...

Qrcze przeziez pisze. Chce miec 2 systemy XP i ME tak jak to mialem wczesniej bo padl mi system.

Wiec format c i nowy ME na C:. i teraz chce zainstalowc(wczesniej sformatowac F:) Xp ale nie moge bo w Dosie nie widze partycji F: na ktorej jest XP(na f: zmienilem kiedys system plikow na NTFS)wiec mam C: ME na Fat32 i F: NTFS ktorego nie widac wiec nie moge jej sformatowac a tym bardziej zainstalowc XP-ka.qrcze nie wiem czy skumacie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Instalowałes w ogóle sam wczesniej tego XP? Chyba nie, bo jakbys sam to robił, to bys wiedział ze podczas instalacji XP mozna sformatowac partycję, na której chce się go zainstalowac. Zresztą o czym tu pisać XP powinien nawet byc instalowany na NTFS i instalator nie ma zadnego problemu z zainstalowaniem systemu na "swoim" systemie plików.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Instalowalem XP-ka wielokrotnie ale nigdy nie korzystalem z nazedzia formatowania z systemu instalacyjnego a z Dos-a(dysk startowy) dzieki wielkie za naprowadzenie.Wszystko juz gra.Z drugiej strony nie wiem jak to sie stalo ze podczas instalacji DKZstudio rozwalilo mi system.no nic.

Jeszcze raz dzieki.Temat do zamkniecia/usuniecia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi