lores Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) Witam. Mam dylemat, ponieważ nie wiem, jaki zasilacz warto by kupić do nowego komputera o konfiguracji: AMD Opteron 144 lub 146 + OC Radek X800GTO Connect3D 16 potoków + OC DFI, nie wiem, jaka konkretnie będzie 2x512MB RAM + OC (Winbondy zapewne) Reszta... + OC :P Chciałbym mieć zapas, ponieważ komputer będzie w przyszlości (prawdopodobnie) rozbudowywany. Zależy mi na ciszy i wydajności, a także cenie. Z góry wielkie podziękowania za pomoc i odpowiedzi. PS Cena tak do około 200 zł, ale jeśli to zbyt mało, to może uda się więcej... EDIT: Rozglądam się też za jakąś "godziwą" obudową, nie zależy mi na diodach i wyglądzie, ale na wydajności, pojemności (BigTowera chyba...), chłodzie i ciszy, a także przednim panelem z USB/FireWire itd. A, nie za więcej niż 300zł... EDIT2: Prosiłbym też o uzasadnienia. Edytowane 26 Listopada 2005 przez lores Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Zasilacz HuntKey HK350AP - wystarczy poczytac testy i opinie Buda Chieftec, Antec - link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lores Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Zasilacz HuntKey HK350AP - wystarczy poczytac testy i opinie Buda Chieftec, Antec - link Dzieki za odpowiedź. O tym zaslilaczu juz troche dobrego uslyszalem, ale nie tu... Inne topiki czytalem, przynajmniej powerzchownie, ale nie liczac tych, co dawno temu zakladane byly (albo w nieodpowiednich dzialach), bo to juz moze malo aktualne i trudno byloby je wygrzebywac (tematy)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...