Gość hydro2 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Pojawila sie taka o to ----> http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=sli...891,-1,-1,-1,19 gra Po screenach zapowiada sie na cos orginalnego.Gral ktos w owy tytul?? Jak cos to gra jest takze w wersji na x-kloca.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 graficznie wyglada tak, jak manhunt... ogolnie fajnie sie zapowiada, jak ktos gral to niech da znac. I kim my tu gramy? Zombie czy jakims policjantem? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 ta gra jest dobra na godzine moze wiecej , pozniej staje sie nudna i monotonna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 hmm pomysl dziwny ale moze byc dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 pomysl jest ciekawy ale wykonanie takie sobie , nudzi sie strasznie szybko bo nie ma nic do zaoferowania , i potem robi sie strasznie monotonne doszedlem do przedostatniego levelu albo ostatniego i mnie znudzilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Wow, gra jest od 2 dni, a ty juz ja prawie przeszedles? RESPECT :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 ta gra jest już stara (na konsolach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Resident Evil na odwrót :P Ciekawe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 na AOL games jest fajna recenzja (video) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Wow, gra jest od 2 dni, a ty juz ja prawie przeszedles? RESPECT :lol: ja ta gre mam od 2 dni :P , gram na normalu i gra jest nawet prosta , w dwoch miejscach mialem problem w domu na farmie z dwoma goscmi z pilami i pod koniec w tej posiadlosci milionera , sam pomysl jest ciekawy , mozna zrobic niezla masakre i gra jest naprawde krwawa ale wszystko co oferuje poznaje sie na poczatku a potem to tylko rzeznia az do znudzenia , pod koniec te same etapy w miescie itp , jak dla mnie 7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Wpadła w moje ręce i muszę przyznać, że jest krwawo, makabrycznie i z humorem, okraszone bardzo fajną muzyczką. Dopiero zacząłem więc nie zdążyłem się jeszcze znudzić. Ogólnie masakra, wyjadamy jednemu gościowi mózg a on za chwilę, już po przemianie, zabiera się za następnego. Przyłożymy się troszeczkę i już jest spora gromadka żywych trupów. Rozczłonkowane ciała, urwane głowy i fontanny z krwi to tutaj normalka. Gra oferuje również możliwość prowadzenia pojazdów oraz przejęcia kontroli nad potencjalnymi ofiarami. Grafika? Sami widzicie. Zastosowane efekty(od pyty cieniowania pikseli, ziarnistość, odbicia od powierzchni oraz coś na modłę hdr'a) nadają jej specyficznego wyglądu i "feeling", który buduje atmosferę. Edytowane 29 Listopada 2005 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Pojawilo sie demko, jak by ktokolwiek byl zainteresowany. : D http://www.fileplanet.com/159845/download/...the-Zombie-Demo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Moim skromnym zdaniem gierka jest ogólnie niezbyt ciekawa, przynajmnie mi nie przypadła do gustu. Może dlatego, że nie lubię gier z zombiakami (nie ważne w jakiej formie) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Jakiś czas temu ją skończyłem. Jak dla mnie wypas. Jest zajebiście klimatyczna, grafa sprawia wiele niespodzianek. Mam oczywiście screen'a:) Zresztą jest to silnik halo, ciut zmodyfikowany na potrzeby tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Takie se :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drdick Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Mi gra nie chodzi :( Coś z grafiką... Pojawia się białe tło i tylko w lewym górnym rogu ekranu jakieś przekłamania widoczne, głos idzie normalnie. W czym problem? Zmieniałem rozdzielczości i częstotliwości zmiany odświeżania i nic... Czy może mi ktos pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Co jak co, ale engine jest fatalny- w 1280 bez AA u mnie czasem spada do 35fps i nie ma się wrażenia płynności. Co ciekawe na notebooku z 6800go i p43GHz czyli lekko licząc ponad 2 razy wolniejszy sprzęt niż mój desktop, działa podobnie- może jakiś framelimiter z konsolki? Jednak podzielam zdanie qqrydzy co do swieżości i humoru- ciekawa, miodna pozycja. Sądząc po demie, może być też niestety monotonna na dluższą metę. qqrydzam jak to wygląda w fullu? Więcej urozmaicenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Draak już otrzymał odpowiedź a resztę zainteresowanych odsyłam do recenzji na gamespot, z którą przeważnie się zgadzam. http://www.gamespot.com/pc/action/rebelwit...lse/review.html Gusty jak wiadomo są różne ale ta gra trafiła w mój bezbłędnie dzięki grafice, muzyce i humorowi jaki jest w niej zawarty. Stubbs jest zwariowany i zakręcony jak metr sznurka w kieszeni, wszystko to spowodowało, że w odstawkę poszły inne pozycje a zombiasza ukończyłem za jednym tchem(znaczy nie grałem w międzyczasie w inne gry) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarhead Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Widziałem trailer - IMHO gra fajna ale śmiesznie wygląda :) Na 100% sięgnę po ten tytuł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Widziałem trailer - IMHO gra fajna ale śmiesznie wygląda :) Na 100% sięgnę po ten tytuł... Ja tez tak mowilem,a teraz zaluje.Dla mnie slaba gra,ale to dlatego,ze nie trafila w moj gust.Innym moze sie podobac - widzialem gorsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarhead Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ja tez tak mowilem,a teraz zaluje.Dla mnie slaba gra,ale to dlatego,ze nie trafila w moj gust.Innym moze sie podobac - widzialem gorsze A jaki jest ogólny cel tej gry ? Chodzić i rozwalać wszystko ;>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 A jaki jest ogólny cel tej gry ? Chodzić i rozwalać wszystko ;>??Niekoniecznie,ale za duzo tego wszystkiego i chodzi sie bezsensownym bohaterem,wogole dziwna jakas ta gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Niekoniecznie,ale za duzo tego wszystkiego i chodzi sie bezsensownym bohaterem,wogole dziwna jakas ta gra Nie dziwna, tylko smieszna (widocznie nie odkryles jej przeslania ;] ). Poza tym opcje z reka ownuja. : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarhead Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Podobał mi się trailer więc chyba sobie jutro sprawię tą gre ;] A wymygania ;>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Kurde albo ta gra ma takie wymagania albo cos mam spieprzone w kompie... 640x480 (czy jakos tak ;]), all na low i off (tylko krew on). Miejscami mam z 20-15 fps i ogolnie lipa ;/ Grafiki jakiejs specjalnej nie ma a takie wymagania ;/ poza tym gierka calkiem najs, troche malo "kombosow" i ogolnych spraw zwiazanych z rozwalka ale naprawde zabawna miejscami, i texty postaci roxuja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viva Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Głupkowata gra ... grałem z niechęcią . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarhead Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Kurde albo ta gra ma takie wymagania albo cos mam spieprzone w kompie... 640x480 (czy jakos tak ;]), all na low i off (tylko krew on). Miejscami mam z 20-15 fps i ogolnie lipa ;/ Grafiki jakiejs specjalnej nie ma a takie wymagania ;/ poza tym gierka calkiem najs, troche malo "kombosow" i ogolnych spraw zwiazanych z rozwalka ale naprawde zabawna miejscami, i texty postaci roxuja ;] Może to jest tak jak z Matrix Path of Neo ;D Tam też tak miałem :D Nie wiem jak ty ale ja przy 800x600 i średnie/minimalne detale mam zadowalający fps( ok 25-30) ale przy zadymie większej albo na otwartych przestrzeniach spada :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Heh no wlasnie graficznie jest podobna nawet, jest taka chropowata jakby ;) Silnik skopany ale gra sie przyjemnie, choc na dluzsza mete to bedzie nudno pewnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Poczytajcie troche ywzej, posiadacze lepszych sprzetow sie zalili, ze im rzuca, grafa faktycznie nieadekwatna do wymagan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarhead Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Poczytajcie troche ywzej, posiadacze lepszych sprzetow sie zalili, ze im rzuca, grafa faktycznie nieadekwatna do wymagan. Noo to dokładnie tak jak z Matrix Path of Neo :D Też Ci z najlepszym sprzętem narzekali ale nawet na 9550 gra się dobrze i co najważniejsze przyjemnie... sorx za OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...