str0ng Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) Witam mam maxtora 60gb przez 3 lata mialem 57gb ale od niedawna z niewiadomych przyczyn mam 32gb nie wiem co sie stalo i jak naprawic moze da sie jakim programem to naprawic? w biosie wykrywa mi 32gb,menedzer urzadzen to samo i inne programy tez :mur: prosze o odpowiedz Dzieki :) system plikow: NTFS slave Edytowane 27 Listopada 2005 przez str0ng Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Dziwne na pierwszy rzut oka wyglada to tak jak bys ustawił ograniczenie do 32 Gb zworkami. Sprawdz jak sa ustawione zworki w dysku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str0ng Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 a jak sprawdzic te ograniczenie zworkami? :) :mur: help!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 na dysku powinienes miec opis zworek ustaw albo na master albo na slave w zaleznosci od potrzeby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str0ng Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 mam na slave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 A jaki system plikow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str0ng Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 NTFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 mam na slaveMasz, czy wydaje ci się że masz? Co się wydarzyło pomiędzy normalnym działaniem dysku a włączeniem się ograniczenia pojemności? był wożony - noszony - przekładany? Przez ciebie czy przez bliżej niezidentyfikowanych sprawców? A w ogóle jaki to dysk?? model, producent ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Na 99% obstawiam, iż ustawiając SLAVE ustawiłeś LIMIT TO 32GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str0ng Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Dzieki! Zrobiłem! wyjelem zworke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...