Gość Overclocked Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Jutro otwarcie nowego electro worldu;) ciekawe co sie bedzie dzialo... ale z oferta sie troszke nie postarali w porownaniu do poprzedniego otwarcia tu dali znacznie mniej rzeczy na promocje;P ale ludzie beda sie zabijac o walkmana za 5zl Edytowane 29 Listopada 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Co można fajnego tam kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Są tanie lapki??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 No wiec tak Dvd/Divx Sony Precision Drive 3 - 229zl Plazma Samsung PS42V65 42' - 3999zl Acer TravelMate 2403nwxmi - 1799zl Nokia 2600 - 199zl Samsung x450 - 429zl siakies aparaty kina domowe inne dvd kamery suszarki itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 laptopik o 1000 taniej niz w www.arest.pl calkiem niezle - przynajmniej jakas porzadna firma - chetnie za taka kase bym takiego wciagnal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Rotfl za kazdym razem jak beda otwierac ten sklep w innym miescie ktos bedzie zakladal nowy temat ? http://forum.purepc.pl/Elektro-World-t159595.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Moze moderator uczyni małe scalenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 rotfl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Kiedy w małopolsce otworzą? Najlepiej w krakowie bo sobie chce aparat cyfrowy kupić <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 ostatnio bylem w elektro w markach i to czego szukalem ( tv lcd) byly w takiej samej cenie co w media markcie. najlepsze bylo jak slyszalem jak ludzie sobie gadali pod media marktem ze ida do elektro worldu bo moze byc takiej a pod pod elektro ze ida do media bo moze bedzie taniej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Kiedy w małopolsce otworzą? Najlepiej w krakowie bo sobie chce aparat cyfrowy kupić <_<...jak bedzie o tym osobny temat :mur: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Niedawno kupowałem kuchenkę do domu i byłem też w Elektro Worldzie - przyglądnąłem się też cenom innych towarów. No i cóż - ceny są wyższe niż w Media (i to w Media bez promocji - a ostatnio jeszcze Vat odpisywali, także kuchenka była drożej o ok 1/3)... Reszta towarów podobnie, żadna rewelacja, sporo jest produktów, które już nie są produkowane (jakieś starsze serie). Ogólnie to co było na otwarciu sklepu było faktycznie okazją, ale teraz jest nie najlepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Niedawno kupowałem kuchenkę do domu i byłem też w Elektro Worldzie - przyglądnąłem się też cenom innych towarów. No i cóż - ceny są wyższe niż w Media (i to w Media bez promocji - a ostatnio jeszcze Vat odpisywali, także kuchenka była drożej o ok 1/3)... Reszta towarów podobnie, żadna rewelacja, sporo jest produktów, które już nie są produkowane (jakieś starsze serie). Ogólnie to co było na otwarciu sklepu było faktycznie okazją, ale teraz jest nie najlepiej. Jeżeli tak jest, to z czym do ludzi??? Czyli rewolucji nie ma... Oto Polska cała :lol: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 bo to jest promocja dla tych co sobie dają wpadjać każdy bajer i są manipulowani przez reklame, tak samo jak te babcie od rydzyka ... ehhh szkoda gadać ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Niedawno kupowałem kuchenkę do domu i byłem też w Elektro Worldzie - przyglądnąłem się też cenom innych towarów. No i cóż - ceny są wyższe niż w Media (i to w Media bez promocji - a ostatnio jeszcze Vat odpisywali, także kuchenka była drożej o ok 1/3)... Reszta towarów podobnie, żadna rewelacja, sporo jest produktów, które już nie są produkowane (jakieś starsze serie). Ogólnie to co było na otwarciu sklepu było faktycznie okazją, ale teraz jest nie najlepiej. Zgadzam sie w 100% Bylem raz z ojcem w Markach i moim zdaniem bieda w asrtymencie i drozyzna. Zdecydowanie bardziej wole MM (szczegolnie ze w EW nie maja muzyki ani filmow). Nie oszukumy sie, jest jakis dolny prog oplacalnosci takiego biznesu ponizej ktorego nie da sie fizycznie zejsc. IMHO w Polsce zostal on juz osiagniety, albo bedzie osiagniety bardzo szybko. Innymi slowy, na radykalne obnizki cen nie ma co liczyc (co najwyzej promocje na pojedyncze artykuly). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...