hinco Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 nie powinny przeleciec na drugą strone chhłodnicy, a w takim razie powinny być w zbiorniczkasz z króćcami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akercocke Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zreszta po co byloby Tobie 100 srobek 11mm M4ponieważ mam wentyle 4cm wysokie i niełapią się te śrubki 31mm, a tak to bym chwycił na tych 11mm samą podstawe wentyla zresztą nieważne, jutro zrobie wycieczke na miasto w poszukiwaniu takich śrubek, tylko co się tam kurde tłucze w tej chłodnicy [w obu które dostałem], testował już ktoś te chłodnice? btw wertuje alphacool własnie co by znaleźć cuś na następne zamówienie. pozdro 4 all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 mi sie nic nie tlucze, tylko ta felerna farba, no coz i tak jest ok, ktos mi powie czemu nie pomalowali boków w bix'ie3 tak jak w 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 mi sie nic nie tlucze, tylko ta felerna farba, no coz i tak jest ok, ktos mi powie czemu nie pomalowali boków w bix'ie3 tak jak w 2?Zeby sie nie obijaly :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 tak wiec umówiłem sie z gościem i w niedziele sprzedam odtw. To ja biore BIX2 pewne juz na 99% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 a nie mozna po prostu napisac zeby doslali w nastepnym zamowieniu brakujace srubki ? przesylka ich by wyniosla w liscie ze 3 zeta wiec to grosze, a na transporcie nic nie pojdzie w gore (DE do PL) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLJ Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) ja biore: -bix2 albo 3 (zalezy od kilku czynnikow), ale napewno jedna z nich ??? :blink: to po co sprzedajesz tą: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77350352 bo to twoje Garfield??? Prawda? Sorki za błąd :oops: Teraz OK? Edytowane 15 Grudnia 2005 przez MLJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Fipa puscil swoja oszlifowaną, za 305 bodaj... wiec TEORETYCZNIE za nowke powinno byc conajmniej tyle. Inna sprawa ze dochodzi czynnik losowy, pora zakonczenia aukcji, wyglad aukcji itd. Ja sie mojego bixa2 nie pozbede na rzecz 3 napewno. Jak juz to grzejniczek, ale wtedy bede musial tez uplynnic pompke cooltek12v. Ciagle mysle <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) Fipa puscil swoja oszlifowaną, za 305 bodaj... wiec TEORETYCZNIE za nowke powinno byc conajmniej tyle. Inna sprawa ze dochodzi czynnik losowy, pora zakonczenia aukcji, wyglad aukcji itd.True, true.. EDIT: BIX 2, na dodatek tę wersję pierwszą.. bez wkrecanych króćcy. Edytowane 14 Grudnia 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) to po co sprzedajesz tą: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77350352 bo to twoje Gafild^??? Prawda? A czy to wazne ? fipa za 305 sprzedales BIX 2 czy BIX 3 :> ? Edit: Ok - dzienki fipa za informacje :) Edytowane 14 Grudnia 2005 przez Jawor_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 http://www.alphacool.de/xt/product_info.ph...&cPath=5_34_160 passive? :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) ??? :blink: to po co sprzedajesz tą: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77350352 bo to twoje Gafild^??? Prawda? Sprzedaje poniewaz zastanawiam się nad bix'em3, druga sprawa i będe szczery może uda się troche zarobić tak, zeby zamiana nic mnie nie wyszła, do tego wczoraj kumpel napisał mi, że może weźnie bix3 albo 2 (nie jest zdecydowany), więc jeśli ja sprzedam tą, on sie zdecyduje wezne dwie, moze sie tez okazac, ze ani jednej bo moge jej nie sprzedac, a kumpel moze zrezygnowac, dlatego napisałem, że to zalezy, zreszta jesli ktos ma mi za zle ze wystawiłem niech zrobi to samo Edit1: Mój nick pisze sie przez "e", daszka na końcu nie musi byc dałem takowy bo był juz jakiś Garfield, ale prosze o nie skracanie :) Edit2: Teraz zauwazyłem że i "r" połknołeś patrz co piszesz :) Fipa nie miałbym za złe jakby moja poszła za 305zł hehe, ale tak myśle, że jeśli mi się uda sprzedać drogo, to może to wpłynąć na cene, gdyz inni będą wystawiać no i madmax57 może sie troche wkurzyc, że sam robi za darmo, a my sie bogacimy wiec juz nie wiem co by bylo lepsze, zaczynam troche zalowac, ze ja wystawilem, no ale poszlo te 5,25zł to niech zostanie do konca, pewno teraz wszyscy obserwują :) Edytowane 15 Grudnia 2005 przez Garfield^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtp85 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) Tak jak obiecalem wrzucam fotki: Przed malowaniem: Moze nie widac tego za dobrze, ale boki sa naprawde kiepsko wykonane (kolor tez mi nie pasowal) Po malownaiu: Teraz o wiele lepiej (wyglada jak oryginalny BIX3 :) ) Edytowane 15 Grudnia 2005 przez wtp85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) @Garfield^ jak juz wczesniej mowilem kazdy robi z tym co kupil co chce jak ktos kupowal zeby odsprzedac z zyskiem jego sprawa z mojej strony powiem to tak JA w tym mam interes dopuki chce cos brac z tego sklepu i chce zeby taniej wyszlo niz by sie kupowalo samemu a jak narazie jest jeszcze kilka drobiazgow... wiec JA problemu niewidze EDIT: @Kooboos http://www.alphacool.de/xt/product_info.ph...&cPath=5_34_160 to jest potwor ale cena ;[ Edytowane 15 Grudnia 2005 przez madmax57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKrK Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 ja na 90% tez sie pisze sie na BIX2/BIX3 + jakas drobnica ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 @Kooboos http://www.alphacool.de/xt/product_info.ph...&cPath=5_34_160 to jest potwor ale cena ;[ hmm mysle czy by nie sprzedac tej mojej bix3 i nie wziac tego monstrum ale jakos wizja czekania az bix3 sie sprzeda a potem znowu czekanie na chlodniczke... nie jakos tego nie widze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 hmm mysle czy by nie sprzedac tej mojej bix3 i nie wziac tego monstrum ale jakos wizja czekania az bix3 sie sprzeda a potem znowu czekanie na chlodniczke... nie jakos tego nie widze :) Ja juz bym wolal grzejniczek. Na scianke bigtowera 650x450 wejdzie i moze byc ciekawie w pasywie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLJ Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Sprzedaje poniewaz zastanawiam się nad bix'em3, druga sprawa i będe szczery może uda się troche zarobić tak, zeby zamiana nic mnie nie wyszła, do tego wczoraj kumpel napisał mi, że może weźnie bix3 albo 2 (nie jest zdecydowany), więc jeśli ja sprzedam tą, on sie zdecyduje wezne dwie, moze sie tez okazac, ze ani jednej bo moge jej nie sprzedac, a kumpel moze zrezygnowac, dlatego napisałem, że to zalezy, zreszta jesli ktos ma mi za zle ze wystawiłem niech zrobi to samo Peace - co do mnie, nie mam za złe i pytałem się jedynie z ciekawości :wink: Sam się zastanawiałem czy nie licytować - ot co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Bloki wodne: WAK MB Alphacool NexXxoS NB-SLI 1 Northbridge - LINK --> 160zł Biore na 100%, wpisz mnie na listę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Biore na 100%, wpisz mnie na listę. Nie jestes zadowolony z tego co teraz masz na nb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) Nie jestes zadowolony z tego co teraz masz na nb?To nie dla mnie będzie. A mój bloczek od misia bardzo dobrze sobie radzi. EDIT: Jeszcze poza tym blokiem na NB BIX 3 na 100% biorę. Edytowane 15 Grudnia 2005 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areo Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 (edytowane) Witam!!! JA tez sie pisze na BiXa3 :-P no i + jakas drobinca To jak kiedy mozna spodziewac się zamówenia na strone naszych drobiazgów:P Edytowane 16 Grudnia 2005 przez Areo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 własnie madmax podlicz ilu jest juz chetnych bo ja juz wiem, ze na 100% biore conajmiej jedna chlodnice tylko jeszcze nie wiem do konca jaka, moze uda sie jeszcze w tym roku kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 1 post - 5 raczej pewnych i 4 sie zastanawia jak bedzie 7 pewnych wyzanczy sie termin realizacji i termin wplat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzzkuba Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 nie lepiej zrobic zbiorowe zamowienie sprzetu z usa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 nie lepiej zrobic zbiorowe zamowienie sprzetu z usa? a kto komu broni robic takie zamowienia ?!? ja organizuje do niemiec do WC jak ktos chce niech nawet robi do mozambiku po banany ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKrK Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 ok ja biore na 100% BIX3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 ok jeszcze jedna osoba i mozna ustalac terminy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 No to w takim razie chłopaki na też biore juz na 100% BIX2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 ok jeszcze jedna osoba i mozna ustalac terminyMoże i ja jeszcze raz się dołączę do zamówienia, tylko jeszcze nie zabardzo wiem, co wezmę, props chłodnicy BIX3 (nie miałem wcześniej w ogóle czasu, żeby coś napisać) - paczka dotarła do mnie już we wtorek po południu, pierwsze wrażenie całkiem przyzwoite (finy nie są pogięte, a farba też na razie dobrze się trzyma), mam też komplet śrubek - 12. :wink: Jak znajdę dla siebie coś ciekawego, to pewnie dołączę ponownie do zamówienia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...