Skocz do zawartości
madmax57

Zbiorowe Zamówienie Części Wc Vol. 2

Rekomendowane odpowiedzi

Zreszta po co byloby Tobie 100 srobek 11mm M4

ponieważ mam wentyle 4cm wysokie i niełapią się te śrubki 31mm, a tak to bym chwycił na tych 11mm samą podstawe wentyla

zresztą nieważne, jutro zrobie wycieczke na miasto w poszukiwaniu takich śrubek, tylko co się tam kurde tłucze w tej chłodnicy [w obu które dostałem], testował już ktoś te chłodnice?

btw wertuje alphacool własnie co by znaleźć cuś na następne zamówienie.

pozdro 4 all

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja biore:

-bix2 albo 3 (zalezy od kilku czynnikow), ale napewno jedna z nich

??? :blink:

to po co sprzedajesz tą:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77350352

bo to twoje Garfield??? Prawda?

Sorki za błąd :oops:

Teraz OK?

Edytowane przez MLJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fipa puscil swoja oszlifowaną, za 305 bodaj... wiec TEORETYCZNIE za nowke powinno byc conajmniej tyle. Inna sprawa ze dochodzi czynnik losowy, pora zakonczenia aukcji, wyglad aukcji itd.

Ja sie mojego bixa2 nie pozbede na rzecz 3 napewno. Jak juz to grzejniczek, ale wtedy bede musial tez uplynnic pompke cooltek12v. Ciagle mysle <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fipa puscil swoja oszlifowaną, za 305 bodaj... wiec TEORETYCZNIE za nowke powinno byc conajmniej tyle. Inna sprawa ze dochodzi czynnik losowy, pora zakonczenia aukcji, wyglad aukcji itd.

True, true..

EDIT:

BIX 2, na dodatek tę wersję pierwszą.. bez wkrecanych króćcy.

Edytowane przez fipa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

??? :blink:

to po co sprzedajesz tą:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77350352

bo to twoje Gafild^??? Prawda?

Sprzedaje poniewaz zastanawiam się nad bix'em3, druga sprawa i będe szczery może uda się troche zarobić tak, zeby zamiana nic mnie nie wyszła, do tego wczoraj kumpel napisał mi, że może weźnie bix3 albo 2 (nie jest zdecydowany), więc jeśli ja sprzedam tą, on sie zdecyduje wezne dwie, moze sie tez okazac, ze ani jednej bo moge jej nie sprzedac, a kumpel moze zrezygnowac, dlatego napisałem, że to zalezy, zreszta jesli ktos ma mi za zle ze wystawiłem niech zrobi to samo

Edit1: Mój nick pisze sie przez "e", daszka na końcu nie musi byc dałem takowy bo był juz jakiś Garfield, ale prosze o nie skracanie :)

Edit2: Teraz zauwazyłem że i "r" połknołeś patrz co piszesz :)

Fipa nie miałbym za złe jakby moja poszła za 305zł hehe, ale tak myśle, że jeśli mi się uda sprzedać drogo, to może to wpłynąć na cene, gdyz inni będą wystawiać no i madmax57 może sie troche wkurzyc, że sam robi za darmo, a my sie bogacimy wiec juz nie wiem co by bylo lepsze, zaczynam troche zalowac, ze ja wystawilem, no ale poszlo te 5,25zł to niech zostanie do konca, pewno teraz wszyscy obserwują :)

Edytowane przez Garfield^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak obiecalem wrzucam fotki:

Przed malowaniem:

Dołączona grafika

Moze nie widac tego za dobrze, ale boki sa naprawde kiepsko wykonane (kolor tez mi nie pasowal)

Po malownaiu:

Dołączona grafika

Teraz o wiele lepiej (wyglada jak oryginalny BIX3 :) )

Edytowane przez wtp85

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Garfield^ jak juz wczesniej mowilem kazdy robi z tym co kupil co chce jak ktos kupowal zeby odsprzedac z zyskiem jego sprawa z mojej strony powiem to tak JA w tym mam interes dopuki chce cos brac z tego sklepu i chce zeby taniej wyszlo niz by sie kupowalo samemu a jak narazie jest jeszcze kilka drobiazgow... wiec JA problemu niewidze

EDIT:

@Kooboos

http://www.alphacool.de/xt/product_info.ph...&cPath=5_34_160 to jest potwor ale cena ;[

Edytowane przez madmax57

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kooboos

http://www.alphacool.de/xt/product_info.ph...&cPath=5_34_160 to jest potwor ale cena ;[

hmm mysle czy by nie sprzedac tej mojej bix3 i nie wziac tego monstrum ale jakos wizja czekania az bix3 sie sprzeda a potem znowu czekanie na chlodniczke... nie jakos tego nie widze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm mysle czy by nie sprzedac tej mojej bix3 i nie wziac tego monstrum ale jakos wizja czekania az bix3 sie sprzeda a potem znowu czekanie na chlodniczke... nie jakos tego nie widze :)

Ja juz bym wolal grzejniczek. Na scianke bigtowera 650x450 wejdzie i moze byc ciekawie w pasywie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedaje poniewaz zastanawiam się nad bix'em3, druga sprawa i będe szczery może uda się troche zarobić tak, zeby zamiana nic mnie nie wyszła, do tego wczoraj kumpel napisał mi, że może weźnie bix3 albo 2 (nie jest zdecydowany), więc jeśli ja sprzedam tą, on sie zdecyduje wezne dwie, moze sie tez okazac, ze ani jednej bo moge jej nie sprzedac, a kumpel moze zrezygnowac, dlatego napisałem, że to zalezy, zreszta jesli ktos ma mi za zle ze wystawiłem niech zrobi to samo

Peace - co do mnie, nie mam za złe i pytałem się jedynie z ciekawości :wink:

Sam się zastanawiałem czy nie licytować - ot co.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestes zadowolony z tego co teraz masz na nb?

To nie dla mnie będzie. A mój bloczek od misia bardzo dobrze sobie radzi.

EDIT:

Jeszcze poza tym blokiem na NB BIX 3 na 100% biorę.

Edytowane przez skinny500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok jeszcze jedna osoba i mozna ustalac terminy

Może i ja jeszcze raz się dołączę do zamówienia, tylko jeszcze nie zabardzo wiem, co wezmę, props chłodnicy BIX3 (nie miałem wcześniej w ogóle czasu, żeby coś napisać) - paczka dotarła do mnie już we wtorek po południu, pierwsze wrażenie całkiem przyzwoite (finy nie są pogięte, a farba też na razie dobrze się trzyma), mam też komplet śrubek - 12. :wink: Jak znajdę dla siebie coś ciekawego, to pewnie dołączę ponownie do zamówienia....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi