Kamilek Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Witam.Nie użwam wogóle kosza a nie mogę go usunąć z pulpitu.Co zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Jaki system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) pare dni temu byl ten temat poszukaj jak nie chcesz szukac to -<>>>http://binboy.sphere.pl/index.php?show=137 Edytowane 26 Grudnia 2005 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) No włąśnie precz z Koszem, ale jak to zrobić system win xp :unsure: Wie ktoś moze jak sobie z tym poradze ?? Edytowane 30 Stycznia 2006 przez dewastator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Jeśli chodzi o XP to usunięcie kosza z pulpitu jest banalne: Właściwości --> Pulpit --> dostosuj pulpit :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 A od kiedy mozesz tam kosz usunąc? http://sgj.home.pl/test/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) a ja mam trochę szybszy sposób Uruchom > gpedit.msc wyszukujesz gałąź: Konfiguracja użytkownika > szablony administracyjne > pulpit w oknie po prawej jest opcja "Usuń ikonę kosz z pulpitu" Edytowane 30 Stycznia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Wielkie THX. Kosz psuł mi kompozycje Crystal Xp i był tam potrzebny jak ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...