maciosb Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Witam! Kupiłem sobie tą obudowe... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78818119 Co o niej sądzicie?? Dopiero zaczynam ją tuningować...Myśle żeby walnąć jakieś niebieskie wentylatory, neonki itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Wiatraczki neonki etc to norma, daj coś od siebie (nowy Front, popraw chłodzenie, zmoduj np k.graficzną, płytę główną, napędy i takie tam...). Jeżeli pokażesz budę z fabrycznym łoknem, i wsadzisz śmiecidełka to szybko poleci schabowy :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciosb Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Pomyśle o tym...ale najpierw trzeba wymienić procka, RAM itp. Pozdrawiam :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Tak, CPU/GPU/MOBO/RAM bardziej konieczne do uruchomienia kompa, niż katodki czy lakier na budzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 i co masz jeszcze nam do powiedzenia - nie rozumiem topicku ps mój kumpel ma tą bude jest chałowa blacha sie gnie a ścianke trzeba dokrecać za każdym razem żeby nie odpadła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEEK Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Chłopie lepiej się zastanów czy warto było to tu wstawiać :| przeciesz to nie sztuka kupić wypasioną obudowe już ze wszystkim i kstawić jakieś świecidełko do środka. tu trzeba zrobic coś samemu np. obudowe od zera lub coś w tym stylu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 To juz wide następny ok-mod (okno-katoda)! Czyli ogólnie do bani. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 łeee ja tez w sumie obecnie mam pre-modyfikowana bude (patrz sig), ale kupilem bo byla po prostu ladna i mi sie podobala. Teraz prowadze nowego moda :) Mecze dalej swojego BT. Dzis kupilem katodki zielone, zbudowalem silent boxa w domowym zaciszu i domalowalem niektore elementy. Człowieku, jak chcesz przycynic ze robisz zakupy na allegro to rob to gdzie indziej. Daj cos od siebie :) Moze grawerka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Albo to co mówiłem: Własny Front Grawerka na budzie/oknie Fajne wycinki na bocznych ściankach np logo Unreala 2004 lub Kwaka III, możesz również podobizne żony/dziewczyny/koleżanki/teściowej wygrawerować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 moim zdaniem to niektórym sie wydaje że jak obudowa ma katode to jest mod ja bym na twojim miejscu budy do modingu nie kupił za 200 zł no chyba że jesteś synem kulczyka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Ta obudowa troszke się nie nadaje do modingu. To jest taki "pic na wode". Ma budzić w ludziach zachwyt by lepiej się sprzedawała. Zresztą, wielki mi moding że dadzą lipne okno i tandetne LCD. Do modingu stosuje się najtańsze, surowe budy z których tworzy się dopiero piękne obudowy. Qmasz czacze? Edytowane 27 Grudnia 2005 przez [RONIN] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Ale osooo choziii ? po co ten temat ? buda jest lipna, zrobiona z tak cienkiej blachy ze jak sie ją kopnie to się cała pognie, moze sie nadawac najwyzej do HARD CORE DISCO MODA ale cuda ludzie robią przeważnie ze starych bud. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZUK Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Niedawno ciełem wyrzynarką okno w tego typu obudowie i okazało się że bracha jest tam tak cienka że łamie się i gnie.... dlatego teraz zciągnąłem mojego starego Big Towera (nie ATX ale AT :D) i zacząłem modowanie na blaszcze nie 0,1 mm tylko 1 mm :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Ta obudowa troszke się nie nadaje do modingu. To jest taki "pic na wode". Ma budzić w ludziach zachwyt by lepiej się sprzedawała. Zresztą, wielki mi moding że dadzą lipne okno i tandetne LCD. Do modingu stosuje się najtańsze, surowe budy z których tworzy się dopiero piękne obudowy. dobrze mówi polać mu :D Ale osooo choziii ? po co ten temat ? buda jest lipna, zrobiona z tak cienkiej blachy ze jak sie ją kopnie to się cała pognie, moze sie nadawac najwyzej do HARD CORE DISCO MODA ale cuda ludzie robią przeważnie ze starych bud. temu też !!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclat Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 imho temat do zamknięcia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 z wyglądu nawet fajna, ale jeśli ma kaszaniastą blachę tak jak już tu ktoś mówił to nie jest warta połowy ceny temat bez sensu (żeby pochwalić się obudową??) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 A ja też mam fajną obudowe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fliper_nx Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 po co mowisz walnac ... to walnij i wtedy troche pomarudz a inni tyez z sensem pomarudza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 a zaraz autor tematu pójdzie do konta sie popłacze i sobie pomyśli ja mam ładną bude oni mi tylko zazdroszczą łeeeeeeeeeee :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 e no nie badzmy niemili ;d zamknijmy ten temat w koncu ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Lepiej byłoby gdyby powiedział że okienko sam wstawił i zamierza katode jeszcze zamontować. :D Przyznaję że buda niezła, warta tej ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Przyznaję że buda niezła, warta tej ceny.nie!!! obudowa 50 zł narzedzia 100 zł plexi 15zł wrżenia bezcenne!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Jak juz cos zrobisz z tą obudowa to daj zdjęcia w nowym temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...