Skocz do zawartości
maciosb

Nowa Obudowa :d

Rekomendowane odpowiedzi

Wiatraczki neonki etc to norma, daj coś od siebie (nowy Front, popraw chłodzenie, zmoduj np k.graficzną, płytę główną, napędy i takie tam...).

Jeżeli pokażesz budę z fabrycznym łoknem, i wsadzisz śmiecidełka to szybko poleci schabowy :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopie lepiej się zastanów czy warto było to tu wstawiać :| przeciesz to nie sztuka kupić wypasioną obudowe już ze wszystkim i kstawić jakieś świecidełko do środka. tu trzeba zrobic coś samemu np. obudowe od zera lub coś w tym stylu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

łeee ja tez w sumie obecnie mam pre-modyfikowana bude (patrz sig), ale kupilem bo byla po prostu ladna i mi sie podobala. Teraz prowadze nowego moda :) Mecze dalej swojego BT. Dzis kupilem katodki zielone, zbudowalem silent boxa w domowym zaciszu i domalowalem niektore elementy.

Człowieku, jak chcesz przycynic ze robisz zakupy na allegro to rob to gdzie indziej. Daj cos od siebie :) Moze grawerka ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo to co mówiłem:

Własny Front

Grawerka na budzie/oknie

Fajne wycinki na bocznych ściankach np logo Unreala 2004 lub Kwaka III, możesz również podobizne żony/dziewczyny/koleżanki/teściowej wygrawerować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta obudowa troszke się nie nadaje do modingu. To jest taki "pic na wode". Ma budzić w ludziach zachwyt by lepiej się sprzedawała. Zresztą, wielki mi moding że dadzą lipne okno i tandetne LCD.

Do modingu stosuje się najtańsze, surowe budy z których tworzy się dopiero piękne obudowy.

Qmasz czacze?

Edytowane przez [RONIN]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale osooo choziii ? po co ten temat ? buda jest lipna, zrobiona z tak cienkiej blachy ze jak sie ją kopnie to się cała pognie, moze sie nadawac najwyzej do HARD CORE DISCO MODA ale cuda ludzie robią przeważnie ze starych bud.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno ciełem wyrzynarką okno w tego typu obudowie i okazało się że bracha jest tam tak cienka że łamie się i gnie.... dlatego teraz zciągnąłem mojego starego Big Towera (nie ATX ale AT :D) i zacząłem modowanie na blaszcze nie 0,1 mm tylko 1 mm :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta obudowa troszke się nie nadaje do modingu. To jest taki "pic na wode". Ma budzić w ludziach zachwyt by lepiej się sprzedawała. Zresztą, wielki mi moding że dadzą lipne okno i tandetne LCD.

Do modingu stosuje się najtańsze, surowe budy z których tworzy się dopiero piękne obudowy.

dobrze mówi polać mu :D

Ale osooo choziii ? po co ten temat ? buda jest lipna, zrobiona z tak cienkiej blachy ze jak sie ją kopnie to się cała pognie, moze sie nadawac najwyzej do HARD CORE DISCO MODA ale cuda ludzie robią przeważnie ze starych bud.

temu też !!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...