RUMUNaThLoNiX Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 hehe :> chyba kazdemu sie podobala nuta w alim G jak jedzie w aucie :) :) :) (ten moment co robi wałka inwalidzie ;) ) jak ktos ma to niech da ;) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 co to ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ogląalem to 2 razy wypas :) bujaka bujaka :) jak ktos niewie oco chodzi to na kazaa pod tą nazwą jest ten track Ali G - Whicked - soundtrack.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ogląalem to 2 razy wypas :) bujaka bujaka :) jak ktos niewie oco chodzi to na kazaa pod tą nazwą jest ten track Ali G - Whicked - soundtrack.mp3 ok dzieki :> BOYAKASHA :>> PS. WEST SIDE IS DA BEST RE5PECT EVRY ONE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 nie oglądałem i nie mam zamiaru! Dla mnie Ali G to jeden wielki debil. A jego dowcip jest tak prymitywny że aż żal się robi jak się patrzy na jego występy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 nie oglądałem i nie mam zamiaru! Dla mnie Ali G to jeden wielki debil. A jego dowcip jest tak prymitywny że aż żal się robi jak się patrzy na jego występy. no i wlasnie oto chodzi w tym, zeby sie brechtac z jego głopich textow i zachowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 nie oglądałem i nie mam zamiaru! Dla mnie Ali G to jeden wielki debil. A jego dowcip jest tak prymitywny że aż żal się robi jak się patrzy na jego występy. no i wlasnie oto chodzi w tym, zeby sie brechtac z jego głopich textow i zachowania. Może..., ale dla mnie to żałosne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ej a czy ktos wie co to znaczy boyakasha ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Ja mam ten film na kompie, jest wyczes :) . RESPEKT!! Oh 2Pac no!! NIeważne :) ( ten kto oglądał bedzie wiedział o co chodzi ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ehh czy ktos umie wyjasnic co to znaczy buyakasha ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 chyba to mialo byc ''bujaka ! bujaka ....''...filmik elegancki ...szczegolnie fajne jak podczas ten strzelaniny ...ze spodni aliemu wypada ''kiełbadron'' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 FULL WYPAS Tylko taki komentarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Filmik zatentegowisty .... S-Z-A-K-U-N-E-C ;-) heheh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 dziwny temet wogle nie wiem o czym wy gadacie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ehh czy ktos umie wyjasnic co to znaczy buyakasha ?hmm..... niewiem czy da sie to przetlumaczy.... to jest ich slang :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 RE5PECT -=Film Badzo Śmieszny=- PS. Respect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 A to bujaka bujaka to jest tak... Na początku jest scenka gdzie Ali jedzie swoim autkiem i w tle leci [M Beat Feat. General Levy - Incredible] Bujaka bujaka.... zresztą fajna ta scenka to trzeba zobaczyć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 to fakt... film był zajeb.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 skąd wyście to bujakasha wyczesali..... ? booyaka ::mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 film tak glupi ze az fajny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Jeden komentarz - AAWWW WICKED :!: 8) P.S. Wwwestside is da best! ;) A kto jest innego zdania ten jest massive dong and "is even eviler than Skeletor" :lol: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Hehehheh film oglądałęm juz w wakacje :) WEST SIDE IS THE BEST :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Ja tez film ogladalem juz w wakacje (jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>ny w kosmos) :twisted: .Mam wszystkie kawalki z filmu .Polecam Kaze!!! .Ostatnio jak jechalem po Krakowie to sie fajnie ludzie na mnie patrzyli jak odstawialem aliego z bujaką na swiatlach 8O 8O 8O 8O . East side is the best (oh shit ) West side is the best :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ja tez probowalem odstawiac booyaka podczas jazdy... ale wyma<span style="color:red;">[ciach!]</span>ac grabiami trudno kierunek utrzymac wiec zrezygnowalem... Hmm... a swoja droga to chyba nigdy nie powiedzial bym na swoja panne "bitch" albo "ma hole" :?. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ja tez probowalem odstawiac booyaka podczas jazdy... ale wyma<span style="color:red;">[ciach!]</span>ac grabiami trudno kierunek utrzymac wiec zrezygnowalem... Hmm... a swoja droga to chyba nigdy nie powiedzial bym na swoja panne "bitch" albo "ma hole" :?. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Fakt. Filmik kozacki... Dawno sie tak nie usmialem, a Soundtrack - WYPASIONY, wszystkie kawalki sa spoko, czesto ogladam po kilka razy te same sceny :) "... speak to the hand, cause the face ain't listetning" :), albo ten motyw z obciaganiem koniowi (this is how we do it :lol:), a wracajac do muzyki mnie sie osobiscie podoba tez Ja Rule - Put It On Me... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 film super, tylko w polsce troche spozniony, mialem go w polowie wakacji a w kinach dopiero w grudniu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ten FILM jest zaje**sty!!! Uśmiałem się jak nigdy!! Muzyka jest SpoX!!! Juz czekam na drugą częsc!!! :twisted: RE5PECT WEST SIDE IS THE BEST!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ten FILM jest zaje**sty!!! Uśmiałem się jak nigdy!! Muzyka jest SpoX!!! Juz czekam na drugą częsc!!! :twisted: RE5PECT WEST SIDE IS THE BEST!!! szkoda, ze ali g nagral tylko 3 filmy, ale chyba innego nie puszcza juz w kinach bo ali g - aiii chyba w 1997 byl krecony ( moze sie myle ) a bling, bling to nie wiem czy nadaje sie do kina :) podobnie z reszta jak aiii :) polecam ogladnac na kompie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ten FILM jest zaje**sty!!! Uśmiałem się jak nigdy!! Muzyka jest SpoX!!! Juz czekam na drugą częsc!!! :twisted: RE5PECT WEST SIDE IS THE BEST!!! szkoda, ze ali g nagral tylko 3 filmy, ale chyba innego nie puszcza juz w kinach bo ali g - aiii chyba w 1997 byl krecony ( moze sie myle ) a bling, bling to nie wiem czy nadaje sie do kina :) podobnie z reszta jak aiii :) polecam ogladnac na kompie :) A ja myslałem że to jest nowy i jedyny film.... Ale i tak był zaje**sty. Dzięki za informacje, poszukam. RE5PECT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...