Skocz do zawartości
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski

Kradziez Tablic Rejestracyjnych. Po Co ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski

No niestety. Mamusce dziabneli obie tablice. Przekret z zatankowaniem paliwa na stacji i ucieczka nie przejdzie poniewaz nr tablic nie bedzie sie zgadzal z marka auta. No chyba ze ktos wezmie identyczne. Po co tym ch**** nasze tablice?

Zeby przerzucic auto do Rosji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomyśl.Kradną ci tablice zakładają na swoje auto i jadą na np: napad na CPN kiedy jest już po to ktoś kto widział auto podaje dane policji i wtym numer rejstracyjny pojazdu,jest automatycznie sprawdzany i okazuje się że blachy są kradzione i jadą czy tam dzwonią do twojej mamuśki bo mam nadzieje że zgłosiła to na Policje.Reasumując napad był z udziałem pojazdu marki BMW kolor czerwony a takich BM-ek jeździ po Polsce tysiąc jak nielepiej i Policja szuka igły w stogu siana.A może ktoś kolekcjonuje blachy i padło na auto twojej mamuśki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski

w jakim sensie nie będzie się zgadzał ?

no wiesz ja np mam Audi a na stacje z moimi tablicami podjedzie Renault

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i co z tego ? Tych co tankuja na kradzionych blachac to nie interesuje, ich nie namierza bo tankuja w czapkach z daszkiem oraz maja lewe blachy.

Edytowane przez Cmx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mur:

i niby skąd właściciel/pracownik stacji ma wiedzieć że to nie tablice od tego wozu ??? dowód rejestracyjny każdego klienta ma sprawdzać przed nalaniem benzyny?? Pomyśl sobie troszkę....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski

macie racje

qrna tylko dlaczego akurat mamuski '

na parkingu jest pelno aut

nie wiem

EDIT

a jezeli chodzi o to czy nr sie zgadzaja z marka auta

piszac to mialem na mysli fakt iz mamuska nie mialaby zadnych klopotow z tego tytulu ze ktos dziabnal paliwo na jej tablice

:)

byc moze znowu nieprecyzyjnie sie wyrazilem

pozdrawiam

Edytowane przez G.r.a.h.a.m.o.w.ski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski

Jeżeli tablice będą na aucie tej samej marki i tego samego koloru to może być nieprzyjemnie bo wyjdzie na to że twoja matka ukradła te paliwo.

wiem

ale wtedy wiedzilabym tez ze zrobil to ktos komu nacisnalem na odcisk , ktos kto postaralby sie o auto tego samego koloru i marki

a tylko jedna osoba przychodzi mi na mysl

ale licze na to ze to zbieg okolicznosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahaha czlowieku ale masz pomsylunek omg :D:D jak 10latek... ktos kradnie tablice po to zeby tankowac za free, jezeli jest cwany kradnie tablice od takiego samego samochodu z identycznym kolorem zeby trudniej bylo go zlapac, omg jak ty mogles na cos takiego wpasc ze ktos ci rombnal tablice i dokupil do nich samochod zeby zatankowac i zgonic na twoja mame all omg :D:D:D:D:D wielki norowoczny lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski

hahaha czlowieku ale masz pomsylunek omg :D:D jak 10latek... ktos kradnie tablice po to zeby tankowac za free, jezeli jest cwany kradnie tablice od takiego samego samochodu z identycznym kolorem zeby trudniej bylo go zlapac, omg jak ty mogles na cos takiego wpasc ze ktos ci rombnal tablice i dokupil do nich samochod zeby zatankowac i zgonic na twoja mame all omg :D:D:D:D:D wielki norowoczny lol

wszystko jest mozliwe

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi