Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 No niestety. Mamusce dziabneli obie tablice. Przekret z zatankowaniem paliwa na stacji i ucieczka nie przejdzie poniewaz nr tablic nie bedzie sie zgadzal z marka auta. No chyba ze ktos wezmie identyczne. Po co tym ch**** nasze tablice? Zeby przerzucic auto do Rosji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 w jakim sensie nie będzie się zgadzał ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Pomyśl.Kradną ci tablice zakładają na swoje auto i jadą na np: napad na CPN kiedy jest już po to ktoś kto widział auto podaje dane policji i wtym numer rejstracyjny pojazdu,jest automatycznie sprawdzany i okazuje się że blachy są kradzione i jadą czy tam dzwonią do twojej mamuśki bo mam nadzieje że zgłosiła to na Policje.Reasumując napad był z udziałem pojazdu marki BMW kolor czerwony a takich BM-ek jeździ po Polsce tysiąc jak nielepiej i Policja szuka igły w stogu siana.A może ktoś kolekcjonuje blachy i padło na auto twojej mamuśki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 moze to ludzie ktorzy zbieraja zlom/aluminium ? wkoncu tablice sa aluminiowe :) albo tak jak mowisz z tym tankowaniem ale to chyba by oddali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) Przewaznie po to zeby 'pozyczyc' paliwo ze stacji. Zaklada sie lewe blachy na odpowiednie gumki ;] Edytowane 30 Grudnia 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 w jakim sensie nie będzie się zgadzał ? no wiesz ja np mam Audi a na stacje z moimi tablicami podjedzie Renault Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) no wiesz ja np mam Audi a na stacje z moimi tablicami podjedzie Renault No i co z tego ? Tych co tankuja na kradzionych blachac to nie interesuje, ich nie namierza bo tankuja w czapkach z daszkiem oraz maja lewe blachy. Edytowane 30 Grudnia 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 No ale po co ma się zgadzać? Przecież na stacji nikt nie będzie sprawdzał numerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 no wiesz ja np mam Audi a na stacje z moimi tablicami podjedzie Renault :mur: i niby skąd właściciel/pracownik stacji ma wiedzieć że to nie tablice od tego wozu ??? dowód rejestracyjny każdego klienta ma sprawdzać przed nalaniem benzyny?? Pomyśl sobie troszkę.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) macie racje qrna tylko dlaczego akurat mamuski ' na parkingu jest pelno aut nie wiem EDIT a jezeli chodzi o to czy nr sie zgadzaja z marka auta piszac to mialem na mysli fakt iz mamuska nie mialaby zadnych klopotow z tego tytulu ze ktos dziabnal paliwo na jej tablice :) byc moze znowu nieprecyzyjnie sie wyrazilem pozdrawiam Edytowane 30 Grudnia 2005 przez G.r.a.h.a.m.o.w.ski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Jeżeli tablice będą na aucie tej samej marki i tego samego koloru to może być nieprzyjemnie bo wyjdzie na to że twoja matka ukradła te paliwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Jeżeli tablice będą na aucie tej samej marki i tego samego koloru to może być nieprzyjemnie bo wyjdzie na to że twoja matka ukradła te paliwo. wiem ale wtedy wiedzilabym tez ze zrobil to ktos komu nacisnalem na odcisk , ktos kto postaralby sie o auto tego samego koloru i marki a tylko jedna osoba przychodzi mi na mysl ale licze na to ze to zbieg okolicznosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ja mam tablice przynitowane i jak ktoś chce wyrwać to razem ze zderzakiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ja mam tablice przynitowane i jak ktoś chce wyrwać to razem ze zderzakiem ;)No to miałeś zderzak. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 no właśnie, tankowanko i blachy na śmietnik... mi ostatnio kołpaki ukradli, a takie ładne były...niemieckie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 grahamowski weź się wysil i trochę pomyśl... jeżeli ktoś by chciał to by dobierał czyjś samochód z tablicami do swojego którym chce pożyczyć paliwo a nie odwrotnie -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 grahamowski i już wszystko wiadomo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 hahaha czlowieku ale masz pomsylunek omg :D:D jak 10latek... ktos kradnie tablice po to zeby tankowac za free, jezeli jest cwany kradnie tablice od takiego samego samochodu z identycznym kolorem zeby trudniej bylo go zlapac, omg jak ty mogles na cos takiego wpasc ze ktos ci rombnal tablice i dokupil do nich samochod zeby zatankowac i zgonic na twoja mame all omg :D:D:D:D:D wielki norowoczny lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 hahaha czlowieku ale masz pomsylunek omg :D:D jak 10latek... ktos kradnie tablice po to zeby tankowac za free, jezeli jest cwany kradnie tablice od takiego samego samochodu z identycznym kolorem zeby trudniej bylo go zlapac, omg jak ty mogles na cos takiego wpasc ze ktos ci rombnal tablice i dokupil do nich samochod zeby zatankowac i zgonic na twoja mame all omg :D:D:D:D:D wielki norowoczny lol wszystko jest mozliwe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 podstawa to zglosic ten fakt policji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...