Skocz do zawartości
MeHow

Dorota Maslowska - Wojna Polsko-Ruska

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos z was czytal ta ksiazke? Co o niej sadzicie? Moim zdaniem... hmmm... jezeli kultura bedzie zmiezac w takim kierunku, to ja przestaje czytac ;(. Dla wszystkich, ktorzy nie wiedza co to jest ten tytul...

Jest to ksiazka napisana przez maturzystke... wszystko byloby w niej normalnego, gdyby nie byla ona pisana slangiem mlodziezowym, bez zadnych zasad gramatycznych. Ciagle jest q...owanie, a bohaterowie sa ciagle naspeedowani. Z reszta... kazdemu polecam do przeczytania jako zjawisko.

Zapraszam do wypowiedzi tych, ktorzy czytali ta ksiazke

BTW :D :D :D To jest moj 600 post :D :D :D

Pozdr

MeHow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przereklamowane gowno. Kilku "krytykow" sie zachwylilo i nagle okazalo sie ze ludzie to czytaja. Jesli to ma byc obraz mojego pokolenia to ja to <span style="color:red;">[ciach!]</span>le - nie zycze sobie zeby ktos uwazal opisanych postaci za obraz MOJEGO pokolenia.

Nie mowiac o tym ze za cholere nie jestem w stanie zrozumiec przeslania skad 3 paskowiec momentami cytuje poezje - jakas alternatywna rzeczywistosc chyba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahhh ten nasz Grzesio... :) obejrzyj sobie Potwory i Spolke... w wersji polskiej ... tam tez byl Grzesio ;) ;) ;)

Grzesiu... ty nie badz taki aktywny... czas swiat nadszedl :D :D :D z rodzinka pogadaj ;) a nie mnie tu swiatecznie chcesz pozbawic zaszczytnego miana ZAAWANSOWANEGO UCZESTNIKA :D

Jeszcze raz udanych swiat ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiscie nie czytalem tej ksiazki ale slyszalem (byla czytana w radiostacji, mojej ulubionej rozglosni) i powiem tak (jestem mniej wiecej w wieku autorki) ta ksiazka to potworne gowno (tu sorry ale nie da sie inaczej opisac) tylko rzuca zle swiatlo na nastolatkow itd.itp. nie ma sie co rozpisywac...

Pozatym zostala wydana jak to ktos wczesniej napisal jako 'zjawisko'. Sprzedajac sie w nakladach takich w jakich sie sprzedala ukazuje ze WSZYSTKO mozna sprzedac, wystarczy odpowiednie dzialanie mediow i krytyki.

Nie wiem kim jest autorka, ale no... szkoda mi jej bo wiem ze wielu ludzi do okola ktorych znam (i prawdopodomnie zyja oni w podobny sposob) napisalo by (ja pewnie tez) duzo , duzo , duzo lepsza ksiazke ....... gdyby sie im tylko... chcialo :)

PS: W radiostacji ksiazka byla czytana przez autorke i jej brata (bodaj) i musze powiedziec ze nie wiem jak ona ją napisala skoro bardzo cieeeeezko szlo jej czytanie :P

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi