Skocz do zawartości
McBenner

CDR, z ktore nie dzialaja.

Ktore plyty ci sie psuja?  

1. 1. Ktore plyty ci sie psuja?

• Platinium
      5
    • Esperanza
      8
    • Dysan
      0
    • LG
      1
    • TDK
      3
    • Verbatim
      1
    • Akoss
      3
    • BASF
      0
    • BTC
      5
    • mmore
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Wpadlem na genialny pomysl, aby zrobic ankiete w ktorej kazdy napisze, z jakimi cdr'ami mial przypaly. Ze swojej strony powiem ze ja mialem jak narazie tylko i wylacznie z platiniumami, ktore masowo przestaja mi dzialac. Mysle ze wyniki ankiety beda bardzo interesujace, i bedzie mozna wybrac wreszcie firme, produkujaca plyty, ktorej produkty bede nam dzialaly jak najdluzej.

P.S. Wie ktos jak zrobic ankiete w ktorej mozna wybrac kilka opcji naraz?

P.S.2 Nie bede robil opcji inne, jedynie jak ktos poda mi jeszcze jakas firme plyte ktore sie psuja, to je po prostu dodam do ankiety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a noname :D:D za 0,30zł co działają tydzień ??

nie wiem jak to z tymi płytami jest bo średnio jakoś płytki u mnie w domu są ok 1 miesiąca a pózniej wyparowują(tzn. ludzie którzy pożyczyli nie oddają) i po 1 miesiacu mam nową płytke(fajnie by było tak zmieniać mobo )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz jest BTC, jak chcecie zebym jeszcze jakas firme dodal, to napiszcie, a postaram sie jak najszybciej dodac. A tak poza tym, to fajnie by bylo jakbyscie jeszcze opisywali na czym polega to wasze psucie sie cdr'ow.

no moje psucie polega na tym co wyżej napisałem powaznie mówie. dodatkowo .platiniumy jak lekko porysujesz to szmelc , bas na 10szt w pudełku zwalonych 8 (teraz mam uraz do nich) btc nie wytrzymują wiekszej ilosci danych itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz nie moge dodawac wiecej opcji do ankiety bo nie ma takiej mozliwosci. Ale i tak sadze ze juz wiekszosc istotnych firm zostala zamieszczona. Co do jakis hitow czy hit oneow, to wiadomo ze to gowno, wiec nawet nie ma sensu zamieszczac :-)

Z ankiety wnioskuje ze najlepsze plyty to verbatim i basf.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi