Skocz do zawartości
MoRady

15,4 A 6800

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, jak pewnie widac to jest moj pierwszy post na forum, choc samo frum czytam juz od dluzszego czasu.

W kazdym razie milo was poznac :D

A moje pytanie do Was jest nastepujace:

Czy wystepuja laptopy z matryca 15,4 i karta graficzna 6800??

Z gory przepraszam jesli to pytanie wyda wam sie banalne, jednak ja nie znalazlem na nie odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram przedmówce, w mojej opinii I9300 to najlepsza maszyna z GF6800 (non-Ultra) na pokładzie, poza tym bardzo przemyslany i dobrze zbudowany sprzet. Poza tym na upartego i tam mozna to 7800gtx wsadzic.

Edytowane przez maSTHa212

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tam za duzego wyboru to nie ma (caly jeden jest od pewnego czasu). Na polskiej stronie producenta tez nie zauwazylem. Nie ma tych modeli dostepnych oficjalnie w Polsce?

Żart?? Dell w Polsce obsługuje tylko firmy także nawet zwykłego lapa nie kupisz u nich. A co do Allegro to...http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80253854 ....oj cos sie kolega nie wykazuje <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

maSTHa212 dał linka do bardzo dobrej konfiguracji i jak na polskei warunki to dobra cena, ale jezeli możesz sobie jakos sprowadzic z USA to sie bardzej opłaca ja za praktycznie połowe tej ceny kupiłem ale uzywke o praktycznie tych samych parametrach co ten z allegro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh

sprawdzam sie sprawdzam :D

znalazlem wiecej wczoraj na allegro tylko ze niestety taka opcja zakupu przez allegro odpada bo laptop ma byc na firme i potrzebna jest faktura

Spoko i takie z faktura znajdziesz, skoro masz normalnie Dell 6000 z fakturami to czemu mieliby 9300 nie sprzedawac. Zapisz sie zeby codziennie czy przysylali nowe aukcje na maila ze slowem "9300" poczekaj pare dni i na luzie cos bedzie.

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9300 z 6800Ultra na angielskim ebay mozna miec nawet taniej. Widzialem oferty od resellerow, nowe delle z gwarancja ponizej 1000£. Poza tym dell ma swoj outlet na ebay i jak sie chwile nad tym posiedzi to mozna dobra okazje wyczaic. Jak bym chcial miec della to moglem miec m170 wlasnie z outletu za 1400£ w czasie kiedy w dellu nowka kosztowala pod 2000£.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi