Dijkstra Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Benek, problem w tym, że ja już widziałem zdjęcia obudów BTX z zasiłką na górze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Niektórzy polecają Chiefteca ja mam LBX i odradzam ją nie wiem jak inne, ale ten model to lipa pod względem poziomu generowanego hałasu. Dysk zamontowany na tych sankach wprowadza ją w paskudny rezonans. Podobnie jak i napędy, podczas ich uruchamiania wydobywa się dźwięk podobny do tego, który towarzyszy zamykaniu drzwi Wartburga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 ...Chiefteca ja mam LBX ... Dysk zamontowany na tych sankach wprowadza ją w paskudny rezonans... 1878078[/snapback] Benek, problem w tym, że ja już widziałem zdjęcia obudów BTX z zasiłką na górze... :rolleyes: wiesz jak w Stackerze przlozysz tacke na plyte w odwrotna strone (zrobisz z niego BTX) a zostawisz zasilacz na gorze to tez otrzymasz BTX z zasilaczem na gorze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 A ja sie rozgladam za ktoryms z tych "lepszych" desktopow np SilverStone fajna jest LC-13 tylko po analizie roznych zdjec, testow itd nie mam pomyslu jak umiescic w strodku chlodnice black ice extreme2 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 wiesz jak w Stackerze przlozysz tacke na plyte w odwrotna strone (zrobisz z niego BTX) a zostawisz zasilacz na gorze to tez otrzymasz BTX z zasilaczem na gorze :P Dokładnie, tak mam. Z nudów przełożyłem tackę na mobo wg standardu BTX i proszę, tak to wygląda: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhaal Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 A co sadzicie o tej CHIEFTEC BIG TOWER DRAGON DA-01SLD?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 A co sadzicie o tej CHIEFTEC BIG TOWER DRAGON DA-01SLD?? buda dobra i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhaal Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zakupile bude CHIEFTEC BIG TOWER DRAGON DA-01SLD i musze powiedziec ze to dobrze zainwestowana kasa.Buda naprawde jest wielka i zajkebi... :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witaj Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 A co sadzicie o tej CHIEFTEC BIG TOWER DRAGON DA-01SLD?? kawał niemieckiego helmuta :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow51 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Wybralem Stackera i mam pytanie bo jutro juz (mam nadzieje) bede skladal sprzet, gdzie lepiej zamontowac zasilacz na dole czy na gorze (za i przeciw) Zasilacz to Toppower P7 450W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Wybralem Stackera i mam pytanie bo jutro juz (mam nadzieje) bede skladal sprzet, gdzie lepiej zamontowac zasilacz na dole czy na gorze (za i przeciw) Zasilacz to Toppower P7 450W barddzo dobry wybór odn. budy w przypadku zasiłki z 1 wentylem 12cm ja nie widzę zadnych przesłanek by montowac ją na dole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...