Skocz do zawartości
Shadow51

Jaka "zimna" Obodowa ?

Rekomendowane odpowiedzi

Niektórzy polecają Chiefteca ja mam LBX i odradzam ją nie wiem jak inne, ale ten model to lipa pod względem poziomu generowanego hałasu. Dysk zamontowany na tych sankach wprowadza ją w paskudny rezonans. Podobnie jak i napędy, podczas ich uruchamiania wydobywa się dźwięk podobny do tego, który towarzyszy zamykaniu drzwi Wartburga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rxg napisał(a):
...Chiefteca ja mam LBX ... Dysk zamontowany na tych sankach wprowadza ją w paskudny rezonans...

1878078[/snapback]

Benek, problem w tym, że ja już widziałem zdjęcia obudów BTX z zasiłką na górze...

:rolleyes:

wiesz jak w Stackerze przlozysz tacke na plyte w odwrotna strone (zrobisz z niego BTX) a zostawisz zasilacz na gorze to tez otrzymasz BTX z zasilaczem na gorze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

benek napisał(a):

wiesz jak w Stackerze przlozysz tacke na plyte w odwrotna strone (zrobisz z niego BTX) a zostawisz zasilacz na gorze to tez otrzymasz BTX z zasilaczem na gorze :P

Dokładnie, tak mam. Z nudów przełożyłem tackę na mobo wg standardu BTX i proszę, tak to wygląda:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Shadow51 napisał(a):

Wybralem Stackera i mam pytanie bo jutro juz (mam nadzieje) bede skladal sprzet,

gdzie lepiej zamontowac zasilacz na dole czy na gorze (za i przeciw)

Zasilacz to Toppower P7 450W

barddzo dobry wybór odn. budy

w przypadku zasiłki z 1 wentylem 12cm ja nie widzę zadnych przesłanek by montowac ją na dole

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi