Gość bachus81 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Potrzbuję kalkulator obliczający taktowanie pamięci po OC na LA 775. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 CPU-Z, Everest, SiSoft Sandra, nic tylko wybierać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 CPU-Z, Everest, SiSoft Sandra, nic tylko wybierać ;) chodzi mi o kalkulator tzn. wpisuję mnożnik, częstotliwość ramów oraz FSB komputera a progeamik pokazuje mi ile wyniesie realne taktowanie pamięci po OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 mnozysz FSB razy dzielnik i masz taktowanie ramu :-| nie rozumiem po kiego kalkulator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 to powiedzcie mi ile wynosi realne taktowanie pamięci gdy: FSB 250 mnożnik 16x pamięci 345 mhz (172) ile realnie są pamięci taktowane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) 172MHz?? Edytowane 12 Stycznia 2006 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 pamięci 345 mhz (172)no przeciez sam napisales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 no przeciez sam napisales nie bardzo jeśli zasada kręceni intela jest taka sama jak AMD to w realu będzie to więcej niż 345 mhz bo HT wynosi nie 200 ale 250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 nie bardzo jeśli zasada kręceni intela jest taka sama jak AMD to w realu będzie to więcej niż 345 mhz bo HT wynosi nie 200 ale 250 nie bardzo kumam w A64 memki = CPU / dzielnik ... w intelu z tego co wiem FSB / dzielnik ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 hehe oo czlowieku .. co tutaj sie dzieje ;] hehe ktos jest troszke nie douczony ;] hehe .. albo ja jushe nie wiem ;] hehe ale ktos tutaj chyba bedzie lolem roku ;] hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 hehe oo czlowieku .. co tutaj sie dzieje ;] hehe ktos jest troszke nie douczony ;] hehe .. albo ja jushe nie wiem ;] hehe ale ktos tutaj chyba bedzie lolem roku ;] hehekolo pewnie caly czas siedzi w amd wiec na intelu sie chyba nie zna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...