MaZZeo Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Mario2k Boże co ty gadasz jakie obiecanki? :blink: przeciez to sa suche fakty, ze na 1920x1200 na pojedyńczym 8800GTX gra chodzi powyzej 20fps, sami ludzie co byli na GDC sprawdzali to, nawet w CDA opisywali wyprawe do Crytek'a i tam redaktor również grał na 8800GTX :| Ty chyba należysz do ludzi lubiących się łudzić i lubisz być okłamywany Ile to razy producenci gier wciskali ciemnote ?? Ty za to chyba nalezysz do klanu wróżek, i na dodatek uważasz ze ty wiesz najlepiej <_< EOT z mojej strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Boże co ty gadasz jakie obiecanki? :blink: przeciez to sa suche fakty, ze na 1920x1200 na pojedyńczym 8800GTX gra chodzi powyzej 20fps, sami ludzie co byli na GDC sprawdzali to, nawet w CDA opisywali wyprawe do Crytek'a i tam redaktor również grał na 8800GTX :| Ty za to chyba nalezysz do klanu wróżek, i na dodatek uważasz ze ty wiesz najlepiej <_< Dobra przyłaczam sie do oczekujących na gre ;) MaZZeo czyli na 8800GTX w 1280 powinna być super płynność, tyle że ja do września nie planuje zmieniać karty graficznej. Tak na oko co myślisz o moim kompie w sigu, wystarczy do 1024x768 z full max ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Fanek a czy 7900gs obsluguje DX 10 ? Nie? To o full max zapomnij ;) Ale z 25 fpsów powinno wyciągnać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Dobra przyłaczam sie do oczekujących na gre ;) MaZZeo czyli na 8800GTX w 1280 powinna być super płynność, tyle że ja do września nie planuje zmieniać karty graficznej. Tak na oko co myślisz o moim kompie w sigu, wystarczy do 1024x768 z full max ?Proponuję dać sobie na wstrzymanie do momentu, aż ukaże się jakaś beta lub oficjalne informacje o wymaganiach. Z fusów nikt raczej nie wywróży jak działa gra, której jeszcze nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Dobra przyłaczam sie do oczekujących na gre ;) MaZZeo czyli na 8800GTX w 1280 powinna być super płynność, tyle że ja do września nie planuje zmieniać karty graficznej. Tak na oko co myślisz o moim kompie w sigu, wystarczy do 1024x768 z full max ? Wróżką nie jestem, te sprawy to do Mario2k, on ma kryształową kulę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Wróżką nie jestem, te sprawy to do Mario2k, on ma kryształową kulę :) To już wiem kto mi ją ukradł! Nowe wideo z gry 250MB 1024x768. http://crysis-online.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Rzucilem okiem na ten filmik i zastanawiam sie na czym to testowali ze momentami framerate leci do ~15 klatek :?: No ale coz... Nie wnikam na razie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Nowe wideo z gry 250MB 1024x768. http://crysis-online.com/ 15 klatek to duzo powiedziane, przy akcjach z helikopterem framerate leci na leb na szyje, ale maja jeszcze sporo czasu aby to poprawic, ciekawi mnie tylko na jakim konfigu to lecialo na dzien dzisiejszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 intel dual core, single 8800gtx 2gigs memory. I think it runs pretty good. theres still game optimization to do, and every nvidia card owner knows that vista drivers are still beta and shitty. wiecej :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 no to jak na pojedynczym gtxie to nie tak tragicznie chodzi na dzien dzisiejszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) Moja kryształowa kula mówi mi że pokaz był na 8800GTX chłodzony wodą i odpowiednio podkręcony ,co by ludzi za bardzo nie zdołować słabym framerate , bo szef im na ręce pewnie patrzy :) im = znaczy się koderom z crytek'a MaZZeo Przed chwilą kula powiedziała że na twoim sprzęcie Crysis jednak pójdzie » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « low detail i 30 fps ;) Edytowane 23 Marca 2007 przez Mario2k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Lubie ludzi z krysztalami. Czyli jasno wynika ze to zabieg marketingowy pokazanie srednio zoptymalizowanego silnika na srednich sterownikach do visty ( nie sledze watku o g80 wiec ;]]]] ) :?: Pozniej przy demie sp/mp puszcza na swiat wersje udalo nam sie pozbyc pewnych niedoskonalosci a gracze beda ich nosic na rekach? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Moja kryształowa kula mówi mi że pokaz był na 8800GTX chłodzony wodą i odpowiednio podkręcony ,co by ludzi za bardzo nie zdołować słabym framerate , bo szef im na ręce pewnie patrzy :) im = znaczy się koderom z crytek'a MaZZeo Przed chwilą kula powiedziała że na twoim sprzęcie Crysis jednak pójdzie » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « low detail i 30 fps ;) co trolujesz jak Orgiusz podal link do forum gdzie podany jest konfig? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Rzucilem okiem na ten filmik i zastanawiam sie na czym to testowali ze momentami framerate leci do ~15 klatek :?: No ale coz... Nie wnikam na razie ;] szczęgolnie zwalnia przy wszelkich wybuchach, do minimum gry będzie potrzebne 6600GT chyba się zgodzicie... albo nie chociaż podbudujcie moje ego :? bo nie chcę kupować karty.. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Mario2k, to oczywiscie miało być smieszne nie? :huh: Ta podkręcony 8800GTX, pewnie tak gdzies 900mhz/2,5ghz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 MaZZeo Jeśli jesteś naprawdę z wschodnich rubierzy to zmuszony jestem Ci wybaczyć , twoje poglądy ;) na pokazach Karta BFG GeForce 8800 GTX Extreme WaterCooled była ponoć kręcona 690/2200 Czytaj ty chłopie więcej i wyciągaj wniosk i jesli potrafisz . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Czyli zaczyna się zwyczajowa pyskówka sprzętowych onanistów :angry: MaZZeo Jeśli jesteś naprawdę z wschodnich rubierzy to zmuszony jestem Ci wybaczyć , twoje poglądy ;) Jakieś uprzedzenia? Dostałeś w Białymstoku po buzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Pyskowki na pw/ignore. Albo ja was pokaram tygodniem od forum :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 narazie pokazują filmy z jednej mapy, czy to ma sens ? do września daleko a ta mapa z bazą mi się nudzi... to używanie kombinezonu może być urozmaiceniem - nie powinno zaważyć o sukcesie multiplayera. przeważnie gracze mają swój styl gry i nie będą się bawić w szybkość czy siła, zabawa w multi to nie herbatka i pewnie gracze będą strzelać i spierniczać jak perszingi :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) Jak było to sorry. Któryś redaktor z CDA był w siedzibie CRYTEK i grał w tą piękną gre, a później napisał to: "Core 2 Duo, GF8800 i 2 GB RAM-u w zupełności wystarczyły do grania w wysokich detalach" Edytowane 29 Marca 2007 przez demon92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Redaktorom z CDA do grania w Farcry w full detalach w zupełności wystarczył fx5200 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) Czekamy na jakieś demko. Tak to sobie możemy spekulować, co najwyżej. Edytowane 29 Marca 2007 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Na 6600gt nie ma co liczyć imho w crysis'ie , bez przesady ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Jak na moim sprzęcie pogram w low-medium detalach w 1024x768 z 30fps to będę happy pewnie dla tej gry będę zmuszony cały sprzęt zmienić , nie ma co już na to agp wsadzić :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 http://www.gamereactor.no/media/big/6testatcrysis_115665.jpg http://www.gamereactor.no/media/big/6testatcrysis_115666.jpg http://www.gamereactor.no/media/big/6testatcrysis_115667.jpg http://www.gamereactor.no/media/big/6testatcrysis_115668.jpg http://www.gamereactor.no/media/big/6testatcrysis_115669.jpg http://www.gamereactor.no/media/big/6testatcrysis_115670.jpg http://www.gamereactor.no/media/big/6testatcrysis_115671.jpg 7 nowych screenow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 How long is the singleplayer campaign and how long will the player be in "Zero-G" for? The singleplayer campaign will take roughly 10-12 hours. 1 hour of that will be spent in the Zero-G environment. The period of weightlessness is not made any longer as 1 hour seems to fit very well. Will players be able to use alien vehicles or weapons? Vehicles, No. Weapons, Yes to some extent. In what phase of development is Crysis? Crysis is currently in the alpha phase. This means that the game itself is pretty much complete, all that remains is minor tweaks, bug fixing and optimization. We're on our way to the next phase which is the Beta. za http://www.crysis-online.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 tak sobie oglądam zdjęcia z Crysisa i UT3 i jakoś nie chce mi się wierzyć, że te gry wyjdą w tym roku :( obym się mylił ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 imo crysis jest duzo bardziej prawodpodobny ;) Praktycznie codziennie wypuszczaja nowe filmiki, juz cos wspominali o becie i demie, mysle ze gra wyjdzie w tym roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Na http://www.incrysis.com/ są nowe wideo pokazujące fizykę. Jeżeli fizyką nie będzie potrzebowała dodatkowych kart akceleracji to IMO będzie to duży krok na przód. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Widać po tych screenach że trawa nie bedzie oddziaływała na postac tak jak liscie większych roslin (jak biegnie koles to nie przebiega przez texture roslinnosci tylko jest interakcja) bo jak koles na screenia z zachodem słońca kuca to mu trawa przebija przez lewą nogę. Szkoda [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...