LPKorn3324 Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) ta fala uderzeniowa na końcu... nie mam więcej pytań :D Technologicznie to będzie cudo oby grafa szła w parze z przyjemnością z gry ... nie no ta fala uderzeniowa :D ... Edytowane 9 Marca 2007 przez LPKorn3324 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) No coś czuje ze wiele gierek na tym silniku może powstać i będą naprawde imponujące ... A tak apropo kiedy dokładnie ma wyjść finalna wersja do sprzedaży Crysis? Oj trzeba kaskę odkładać na nowego kompa ;) pozdrawiam, Edytowane 9 Marca 2007 przez Payti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Obejrzałem jeszcze ten 1 filmik i poza tymi scenami co już były ,ta fala uderzeniowa miażdży wszystko co dotąd widziałem o tej grze. Oj jak sporo ciekawych gier można zrobić na tym engine. I oby tak było ,bo wcale nie zdziwię się jak Crysis będzie piękną strzelanką bez fabuły. FarCry mnie zachwycał ,ale po godzinie grania mnie nudził i to bardzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Devil Dziwne że Cię FAR CRY zudził po godzince , Ja z samej ciekawości zobaczenia kolejnych map cisłem do końca , choć od połowy gra stała się monotonna . Silnik CryEngine2 , bezapelacyjnie będzie najlepszym silnikiem na rynku przez najbliższe lata wybuch nuklearny i fala uderzeniowa w jednym z filmików wygląda niesamowicie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodpog Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Ooooooo JA nie mogę, ale to jest wypasione !!. Ten wybuch jest tak piękny, że można patrzeć cały czas, jak się to wszystko rozwala, po prostu cud. A ten drugi filmik z edytorem map to już kosmos. Te cienie powalają wszystko co widziałem do tej pory. JA nie mogę, trzeba składać kasę na nowego kompa, żeby zobaczyć CRYSIS'a na własne oczy w MAX detalach. Pozdrawiam wszystkich. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) Coś czuję, że jakby ten wybuch pokazali w HD to nie byłby tak kolorowo :) Ten filmik jest strasznie przymazany, a gdy będzie w HD to zobaczymy wszystkie najmniejsze szczegóły i właśnie wtedy może wydać się taki plastikowy. Fajnie byłoby też gdyby zrobili ta, że jak ktoś zostanie postrzelony przez nas i ucieka, chce się ukryć i przeczekać to pozostawia za sobą ślady krwi i my moglibyśmy przyglądać się im np. na drodze, krzakach i innych i po nich iść do kolesia - ot taki prawdziwy myśliwy :) Edytowane 10 Marca 2007 przez LCC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) W tym pierwszy filmiku rozwaliła mnie końcowa scena, keidy fala uderzeniowa wszystko rozwala. :blink: skoro ta fizyka i te efekty takie wypasione, to dlaczego koleś sobie spokojnie stoi i się temu przygląda :blink: no ja rozumiem,ze "to pewnie" na potrzeby demka,ale skoro ten sam koles przed chwilką strzelal do samochodu (mial stycznosc z otoczeniem), to dlaczego fala nie miala zadnego oddziaływania na niego ? (choc obok domek r.o.z.p.i.e.p.r.z.y.ł.o, całkiem efektownie zresztą :D ) to takie spostrzeżenie z mojej strony, pozatym grafika bez wątpienia nr1 (dopóki nie wymyślą czegoś nowszego, lub dopracują tej), teraz to się zastanawiam nad nowym sprzętem (znowu :? ) pzd Edytowane 10 Marca 2007 przez jurek911 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jipikijajej Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 ta fala uderzeniowa na końcu... nie mam więcej pytań :D Technologicznie to będzie cudo oby grafa szła w parze z przyjemnością z gry ... nie no ta fala uderzeniowa :D ... i o dziwo zadnych physxow nie trzeba j skoro ta fizyka i te efekty takie wypasione, to dlaczego koleś sobie spokojnie stoi i się temu przygląda :blink: no ja rozumiem,ze "to pewnie" na potrzeby demka,ale skoro ten sam koles przed chwilką strzelal do samochodu (mial stycznosc z otoczeniem), to dlaczego fala nie miala zadnego oddziaływania na niego ? (choc obok domek r.o.z.p.i.e.p.r.z.y.ł.o, całkiem efektownie zresztą :D ) to takie spostrzeżenie z mojej strony, pozatym grafika bez wątpienia nr1 (dopóki nie wymyślą czegoś nowszego, lub dopracują tej), teraz to się zastanawiam nad nowym sprzętem (znowu :? ) pzd no oni maja te nanosuits pozatym taki zolnierz wazy ze 100 kg a deska ? aczkolwiek powinno go przynajmniej cofnac do tylu jak mocny wiatr podczas wichury badz ograniczyc ruchy w danym momencie no ale coz nie mozna miec wszystkiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 ROBI WRAŻENIE oO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jipikijajej Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) No coś czuje ze wiele gierek na tym silniku może powstać i będą naprawde imponujące ... A tak apropo kiedy dokładnie ma wyjść finalna wersja do sprzedaży Crysis? Oj trzeba kaskę odkładać na nowego kompa ;) pozdrawiam, a ile gier powstalo na cryengine poza farcry. Chyba jakis jeden ruski gniot Crytek napewno uczy sie na bledach i nie chce sie teraz bawic tylko w sztuke dla sztuki i podaza w strone epica ktorego silniki graficzne odnosily zawsze komercyjny sukces a cryengine jak dotad komercyjnych sukcesow poza napedzaniem gry farcry nie ma zadnych Z drugiej strony crytek moze sie obudzic z reka w nocniku bo juz wiele deweloperow zakupilo glownego rywala czyli UE 3.0 wiec nie jako moze byc juz po ptakach Pod wzglendem komercyjnym z UE 3.0 napewno cryengine 2.0 rownac sie nie moze ale mam nadzieje ze nie skonczy tez jak poprzednik i przynajmniej te 5innych gierek od innych deweloperow bedzie napedzal. A jako ze w crysis macza reca EA ktore moze pozwolic sobie jednoczesnie uzywac roznych silnikow posiadac wiele licencji No i w koncu moze powstanie Battlefield 3 na miare oczekiwan :angry: Edytowane 10 Marca 2007 przez jipikijajej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 fajna gierka, tylko cos nie sadze by na moim kompie poszla ;) eh. nowy komputer a juz trzeba bedzie grafe wymianiac (; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jipikijajej Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) fajna gierka, tylko cos nie sadze by na moim kompie poszla ;) eh. nowy komputer a juz trzeba bedzie grafe wymianiac (;fajna ta autostrada ale niesadze aby moj kaszlak pojechal 140km/h :mur: po co zasmiecasz topic kogo to interesuje ze na twoim radku 9600 na ktorym chaczyl juz farcry crysis pokaze 5 klatkowy slideshow :mur: Edytowane 10 Marca 2007 przez jipikijajej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 po 1. nie mam radeona 9600 ;] po 2. moj post byl i opinia o grze . i rowniez chcialem wyrazic to, iz mimo ze dla mnie jest to nowy i dobry komputer, ta gra ma kolosalne wymagania :evil: ' a i w farcry'a nie gralem, choc chcialem :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Ta fala miażdży :D Ale żołnierza nawet nie tknęło :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Nie pomyśleliście, że wojak to tylko obserwator specjalnie zrobiono tak, aby go nie zdmuchnęło bo nic by nie było widać tu chodziło o pokazanie oddziaływania fali uderzeniowej na środowisko, a żołnierz robi tylko za nietykalnego obserwatora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) Równie dobrze mogłoby go tak nie być i pokazać z innego ujęcia niż z pierwszej osoby ,a efekt byłby ten sam ,ale mniejsza z tym. Czekam na filmik w HD i wtedy zobaczy się więcej szczegółów. Na razie wygląda to niesamowicie. Pomysł z krwią pozostawioną przez postrzelonego byłby jak najbardziej ok. Jeszcze więcej realizmu by nie zaszkodziło tej gierce. Edytowane 10 Marca 2007 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Jak kazdy jestem zachwycony wybuchem nuklearnym, ale to co naprawde mi sie podobalo to edytor. Jest swietny, wielkie mozliwosci, ogromne wrazenie zrobilo na mnie drazenie jaskin w skalach, tudziez dorabianie gruntu, a to wszystko w real time. Swietnie tez wygladalo przesuwanie drogi, naprawde potezne narzedzie. Widac, ze chca zarobic na silniku. Niestety nie widzi mi sie wydawac przynajmniej 2500 zl na upgrade kompa, mam nadzieje, ze jednak wypuszcza to na ktoras z konsol. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Wiecie zamysł twórców był taki żeby umieścić gościa z klamką i pokazać jak wszystko wokół niego rozpada po wybuchu. Jeśli nawet kiedyś tam wydadzą na konsole to o takim edytorze można zapomnieć. Nie trzeba zaraz wywalać 2500zł no chyba, że ktoś musi koniecznie grać w 1600x1200 czy ile tam jest mnie wystarcza medium 1024x768, a do tego 2500zł to raczej wyrzucić nie trzeba będzie zwłaszcza, że zanim wyjdzie Crysis to 8800 GTX będzie pewnie w cenie 1200zł, ale tego dowiemy się w przyszłości. Teraz małe info z www.gry.wp.pl Kto kupuje CryEngine 2 ?Kolejny przykład lenistwa developerów? Czy moze przemyślane działanie marketingowe? Firma Avatar Reality ogłosiła że nabyła prawa do wykorzystania silnika CryEngine 2. Stała się zatem pierwszą firmą która nabyła prawa do tego przebojowego silnika, którym zachwycają się wszyscy. I który wydaje się bardzie realny niż UnrealEngine 3.0. Ale czy lepszy tego nie jestem w stanie ocenić.Oczywiście przedstawiciel Avatar Reality głosił wszem i wobec że nowy silnik od niemieckiego Cryteka jest "szczytowym osiągnięciem w tworzeniu gier komputerowych". Standard.Avatar zapowiedziało że silnika użyje do nowej gry MMO, z akcją rozgrywającą się na Marsie. Czujecie to. "Crysis z akcją rozgrywającą się na marsie". Czy to nie brzmi ciekawie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Co do CryEngine2 to mam nadzieję, że pieniądze i chęć ich zarabiania przez EA pomoże w jego popularności ( czyli wydadzą kupę hajsu na reklamy itd itp). @thuGG no żebyś się nie mile rozczarował bo może być tak jak z FC czyli był ale za późno i to nie to samo :wink: Co do edytora hmm to będzie można godzinami budować duuże mapy by później spuścić tylko na nie bombę atomową ]:-> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) @thuGG no żebyś się nie mile rozczarował bo może być tak jak z FC czyli był ale za późno i to nie to samo :wink: Dla mnie moze byc nawet pozno, na brak gier nie narzekam i pewnie nie bede narzekal. To, ze FC na Xa byl inny to byl plus, bo byl troche lepszy, mial wiecej roznych bajerow itp., a graficznie tez bardzo nie odstawal. Jeśli nawet kiedyś tam wydadzą na konsole to o takim edytorze można zapomnieć. A to niby dlaczego?? Narzedzia edytorskie moga byc bez problemu takie same. Edytowane 10 Marca 2007 przez thuGG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) Dla mnie moze byc nawet pozno, na brak gier nie narzekam i pewnie nie bede narzekal. To, ze FC na Xa byl inny to byl plus, bo byl troche lepszy, mial wiecej roznych bajerow itp., a graficznie tez bardzo nie odstawal. A to niby dlaczego?? Narzedzia edytorskie moga byc bez problemu takie same. FarCry na X-a choć grało się mi w niego całkiem przyjemnie był słaby jeszcze bardziej bezczelna totalna rozwałka coś jak Commando z A. Schwarzenegger-em trup ściele się gęsto, aż za gęsto przez co gra straciła i tak mały klimat jaki był w wersji PC. Co do edytora to zapomnij z dwóch powodów po pierwsze narzędzie jest tak rozbudowane, że latami zajęło by przenoszenie go na system konsoli po drugie z racji swojego rozbudowania poruszanie się po nim padem jest zdeka mówiąc nonsensem i czystym masochizmem. Oczywiście jeśli pojawi się kiedyś Crysis na konsole to niewykluczone, że i razem z nim edytor, ale raczej na tak rozbudowane narzędzie jak na PC nie liczyłbym. Oczywiście mogę się mylić w co wątpię, czas pokaże. Edytowane 10 Marca 2007 przez mastertab Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) Dla mnie moze byc nawet pozno, na brak gier nie narzekam i pewnie nie bede narzekal. To, ze FC na Xa byl inny to byl plus, bo byl troche lepszy, mial wiecej roznych bajerow itp., a graficznie tez bardzo nie odstawal. A to niby dlaczego?? Narzedzia edytorskie moga byc bez problemu takie same. Ja miałem wrażenie jakbym dostał ochłapa z wersji na PC. 2 lata a grafika słabsza AI do tego na PC też się nie umywało. Mnie to trochę wkurzyło. A narzędzia hmm brak myszki i klawiatury może być utrudnieniem i jeśli się nie mylę to ten edytor może mieć większe wymagania od gry. Z resztą czas pokaże. Wracając do gry to są nowe wideo na crysis-online i jest tech trailer z tym wybuchem w dobrej jakości właśnie ściągam :wink: Są też filmy z gameplaya na których ponoć gra chodzi o wiele płynniej niż kiedyś. Edit: właśnie zobaczyłem tech trailera w rozdzielczości 1024x768 ( chyba) teraz to dopiero dobrze wygląda. Edytowane 10 Marca 2007 przez Ludwiczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Ohh ta gra wygląda tak obłędnie, ze podobnie zrobie z nia jak z Far Cry'em - nie bede sobie psuc zabawy medium detalami, poczekam rok a nawet dwa lata kiedy bede miał odpowiedniego kompa, no chyba ze bede miał taowego wczesniej. W Far Cry'a zagrałem ponad półtora roku po premierze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 no ja w kazdym razie kupuję nowego kompa gdzies w okolicach lipca = na tą chwilę bedzie to c2d i 8800 gtx a obiecywałem sobie ze juz nigdy tego nie zrobię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) Co do edytora to zapomnij z dwóch powodów po pierwsze narzędzie jest tak rozbudowane, że latami zajęło by przenoszenie go na system konsoli po drugie z racji swojego rozbudowania poruszanie się po nim padem jest zdeka mówiąc nonsensem i czystym masochizmem. Oczywiście jeśli pojawi się kiedyś Crysis na konsole to niewykluczone, że i razem z nim edytor, ale raczej na tak rozbudowane narzędzie jak na PC nie liczyłbym. Oczywiście mogę się mylić w co wątpię, czas pokaże. A narzędzia hmm brak myszki i klawiatury może być utrudnieniem i jeśli się nie mylę to ten edytor może mieć większe wymagania od gry. Z resztą czas pokaże. Ludzie, wy naprawde myslicie, ze gry na konsole pisze sie na konsolach... no comment, gry na konsole powstaja na pecetach, w ktorych uzywa sie klawiatury i myszki, uzywa sie do tego specjalnego oprogramowania i tyle, nie ma problemu zeby edytor z Crysisa uzywac do tworzenia gry na Xa, potrzebne by byly pewne modyfikacje, ale niewielkie. Jak sobie wyobrazacie pisanie kodu gry na padzie?, lol. Osobna kwestia jest to, czy tworcy, zechca wydac Crysisa na konsole, to juz zalezy od nich albo od wydawcow (raczej tych drugich), ale zapewniam cie, edytor bedzie najmniejszym problemem. Aha, tak dla scislosci, ja sie nie upieram, ze Crysis wyjdzie na Xa, wcale nie jestem tego taki pewien, po prostu chcialbym, zeby tak sie stalo, a jak bedzie, czas pokaze. Edytowane 11 Marca 2007 przez thuGG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Ludzie, wy naprawde myslicie, ze gry na konsole pisze sie na konsolach... no comment, gry na konsole powstaja na pecetach, w ktorych uzywa sie klawiatury i myszki, uzywa sie do tego specjalnego oprogramowania i tyle, nie ma problemu zeby edytor z Crysisa uzywac do tworzenia gry na Xa, potrzebne by byly pewne modyfikacje, ale niewielkie. Jak sobie wyobrazacie pisanie kodu gry na padzie?, lol. Osobna kwestia jest to, czy tworcy, zechca wydac Crysisa na konsole, to juz zalezy od nich albo od wydawcow (raczej tych drugich), ale zapewniam cie, edytor bedzie najmniejszym problemem. Aha, tak dla scislosci, ja sie nie upieram, ze Crysis wyjdzie na Xa, wcale nie jestem tego taki pewien, po prostu chcialbym, zeby tak sie stalo, a jak bedzie, czas pokaze. Bez urazy, ale chyba każdy wie, że gier na konsolach się nie pisze <_< Pisałeś o tym, że chciałbyś taki edytor na konsoli, ja Ci odpisałem dlaczego jest to nierealne, a ty to w tej chwili potwierdziłeś. Żeby uściślić chodziło mi o to, że normalny użytkownik konsoli nie dostanie tak rozbudowanego edytora jak w wersji na PC bo nie dał by rady stworzyć mapy przy pomocy pad-a, a wątpię i to jest raczej pewne, aby była możliwość tworzenia map przez userów na kompie i wrzucania ich na konsole. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Aaa, no to zaszlo nieporozumienie, w takim razie przepraszam, ja myslalem, ze ty uwazasz, ze programisci nie beda mieli takiego edytora. To ze zwykli uzytkownicy Xa, nie mieliby takiego edytora, to oczywiste, ale nie wiemy tez, czy CryTek, udostepni ten edytor pececiarzom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) Ludzie, wy naprawde myslicie, ze gry na konsole pisze sie na konsolach... no comment, gry na konsole powstaja na pecetach, w ktorych uzywa sie klawiatury i myszki, uzywa sie do tego specjalnego oprogramowania i tyle, nie ma problemu zeby edytor z Crysisa uzywac do tworzenia gry na Xa, potrzebne by byly pewne modyfikacje, ale niewielkie. Jak sobie wyobrazacie pisanie kodu gry na padzie?, lol. Osobna kwestia jest to, czy tworcy, zechca wydac Crysisa na konsole, to juz zalezy od nich albo od wydawcow (raczej tych drugich), ale zapewniam cie, edytor bedzie najmniejszym problemem. Aha, tak dla scislosci, ja sie nie upieram, ze Crysis wyjdzie na Xa, wcale nie jestem tego taki pewien, po prostu chcialbym, zeby tak sie stalo, a jak bedzie, czas pokaze. Uczę się programowania więc nie musisz mi tego pisać :wink: Twórcy widać chcą go tak samo wydać jak Epic GoWa na PC :] Ale EA zawsze lubi pieniążki więc przeszkód w zrobieniu przez nich czegoś Crysiso podobnego nie widzę. W końcu FC:Instincs też nie robił CryTek a Ubisoft a ten ostatni Far Cry na Wii to już chęć zarobienia na tytule. Edytowane 11 Marca 2007 przez Ludwiczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Uczę się programowania więc nie musisz mi tego pisać :wink: Edytory są zazwyczaj bardziej zasobożerne niż sama gra a edytor może być problemem bo po konwersji na X'a może jeść jeszcze więcej zasobów niż na PC. Twórcy widać chcą go tak samo wydać jak Epic GoWa na PC :] Ale EA zawsze lubi pieniążki więc przeszkód w zrobieniu przez nich czegoś Crysiso podobnego nie widzę. W końcu FC:Instincs też nie robił CryTek a Ubisoft a ten ostatni Far Cry na Wii to już chęć zarobienia na tytule. Wiesz ty sie uczysz, a ja jestem programista. W kazdym razie przeczytaj mojego posta wyzej, tam juz wszystko wyjasnilem, ze nie myslalem o edytorze dosteonym dla uzytkownika Xa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jipikijajej Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) perspektywa crysis dla posiadacza karty dx9 perspektywa crysis dla posiadacza karty dx10 Edytowane 11 Marca 2007 przez jipikijajej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...