samhain Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 hmmm bloki spakowane i jada jutro do fotografosa ;) wiec jak mozna sie domyslec... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Miło to słyszeć :) Wkońcu zobaczymy jak się prezentują w wersji finalnej. PS mam nadzieje, że fotograf jakiś zdolny :D Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) PS mam nadzieje, że fotograf jakiś zdolny :DNo jeżeli ten co zwykle to na fotkach bedą wyglądać smakowicie. Juz mi slinka leci jak tylko o nich pomyśle. No ale niestety narazie nie mam funduszy, żeby sobie cos nowego zafundować. Edytowane 8 Lutego 2006 przez Miazga82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 fotograf nowiutki... duuuzo lepszy :D ceny? aaa nie ma lekko... budujemy atmo :P na pewno jest '9' w cenie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 atmosfere to ty umiesz zrobic nie powiem w stu % :D :D a 9 na poczatku czy na koncu i czy jest w bloku na NB czy na GPU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 fotograf nowiutki... duuuzo lepszy :D ceny? aaa nie ma lekko... budujemy atmo :P na pewno jest '9' w cenie :P 9.99 :D albo wal wszystko do sklepu po 4.50 :P miejmy nadzieje ze fotograf bedzie lepszy, bo fotki pomimo malej poprawy dalej nie syca :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 9.99 :D albo wal wszystko do sklepu po 4.50 :PCoś tak czuje ze cena bedzie 89zł za np. bloczek na gpu albo 89.90 ;) A fotki sycą :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 miejmy nadzieje ze fotograf bedzie lepszy, bo fotki pomimo malej poprawy dalej nie syca :sad: nom fotograf bedzie o wiele lepszy... co do moich fotek tez jest duuuza poprawa ;) a cena... 9 hmmm bedzie... beda moze i nawet dwie... :> a cena jednego i drugiego bedzie taka sama ;) czyli... no bedzie w niej '9' :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 ...a cena... 9 hmmm bedzie... beda moze i nawet dwie... :> a cena jednego i drugiego bedzie taka sama czyli... no bedzie w niej '9' ... a on sie mnie pyta czemu sie uczepilismy tego "podkrecania atmo" :D ale trzeba przyznac ze przyciaga to uwage, a w koncu o to chodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 99 to jest u wszystkich :) Jeszcze u Misia mozna sobie wygadac darmową wysylke ale Cicho ja nic nie mowilem :P Cena 89 byla by dobra :wink: napewno znalazlo by sie wielu chetnych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 99 to jest u wszystkich :) Jeszcze u Misia mozna sobie wygadac darmową wysylke ale Cicho ja nic nie mowilem :P Cena 89 byla by dobra :wink: napewno znalazlo by sie wielu chetnych :)a były zapowiedzi ze cena bedzie konkurencyjna, wiec ciekawy jestem co z obietnicami, czy tylko kiełbasa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 no za blok na gpu to te 99 by szło jeszcze przetrzymac ale za bloczek na NB to było by to duzo jak cena za NB ma byc konkurencyja no to ok 69 zł powinna wynosic ale to tylko moje zdanie :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 ...no za blok na gpu to te 99 by szło jeszcze przetrzymac... ja bym tylko w tej cenie przesunal przecinek w lewo :D ale badzmy realistami (jaka dwuznacznosc wyszla:realizm - Realitynet), Sam nie robi tego przeciez charytatywnie. chociaz znajac go pewnie nas zaskoczy (milo of course). P.S. ha Samhain mam dla ciebie haslo reklamowe: "Realizm Cenowy Realitynet Frost 2 GPU - xx PLN" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) a ja Wam powiem ile powinna wynosic cena bloku :) cena powinan wynosic tyle, aby producent mial z czego na piwko skoczyc, klient z czego na piwko wylozyc i aby wszyscy byli zadowoleni ;) [TiLt] mocne mocne ;) edit: dla zaostrzenia apetytu.... familia w komplecie ;) Edytowane 10 Lutego 2006 przez samhain Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 a ja Wam powiem ile powinna wynosic cena bloku :) cena powinan wynosic tyle, aby producent mial z czego na piwko skoczyc, klient z czego na piwko wylozyc i aby wszyscy byli zadowoleni ;) [TiLt] mocne mocne ;) edit: dla zaostrzenia apetytu.... familia w komplecie ;) nawet ładne ;) a ja Sam bym sie upierał ze "ten dzień" to dziś/jutro ale może nie będe nic mówił :oops: :unsure: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamin Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 O tak... w końcu się doczekałem :) A z moich wyliczeń wynika, że Samhain ma czas do niedzieli z wystawieniem ich na sprzedaż :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 witam no to zaskocze... wprowadzenie do sklepu troszke sie przeciagnie... nie znacznie moze 3 dni ;) w ostatniej chwili zmienilem projekt topow :) mrrr ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek_s91 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Bloczki prześliczne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 to na co one maja w koncu pasowac ? proca - ale na 939 nie widze otworow w topie , gpu - ok nb - hmm - niestety pewnie nie na dfi LP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 to na co one maja w koncu pasowac ? proca - ale na 939 nie widze otworow w topie , gpu - ok nb - hmm - niestety pewnie nie na dfi LP jakbys troszzeczke doczytal i poogladal zobaczylbys ze CPU to rev3... poprawiony wyglad nie zmienia sie dalej nic... zapinki zostaja takei same... http://realitynet.com.pl/bloki_wodne.html co do NBnf4... to juz pisalem ze wersja na ten nb jest juz zaprojektowana i czeka w kolejce na produkcje... wiec... :> EASY! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 tak podziwiam te bloczki i nie wiem czyjuz ktos nie mowil ale jest taki maly szczegol ktory mozna zmienic. czarne imbusy zamiast tych zwyklych. Choc to oczywiscie kwestia gustu. to by byla taka kropka nad "i" no i bardzo ciekawi mnie wyglad tych topow na gpu i nb, szczegolnie wersji z kroccami "na bok" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 spoko spoko - czytam od poczatku... na fotce jednak nie widac zapinek i o to mi chodzilo. pozatym te metalowe zapinki tak srednio mi sie podobaja... liczylem na zrobienie topu ktory pasowal by na wszystko (wiem wiem - duzo wymagam :P ) tak czy inaczej wszelka inicjatywa jest mile widziana tak 3mac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 najfajniejsze jest to logo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 liczylem na zrobienie topu ktory pasowal by na wszystko (wiem wiem - duzo wymagam :P )Tylko pamiętaj, że blok z kompletem otworów (zapinka) nie będzie pasował na wszystkie płyty - może jaśniej - blok z zapinkami na A64 i Socket A może nie pasować na płyty z Socket A ze względu na zapinke A64. Zamotałem nieźle ale wiadomo chyba o co chodzi. :lol2: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 ym - mi chodzi o zrobienie nieco wiekszego topu z plexy i powiercenie w nim otworow pod rozne sockety. wiem, ze rozne plyty maja kondziory w najdziwniejszych miejscach i to bedzie przeszkadzalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 a wersja na NB Intela z drutami będzie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 pozatym te metalowe zapinki tak srednio mi sie podobaja... liczylem na zrobienie topu ktory pasowal by na wszystko (wiem wiem - duzo wymagam :P )Imho taki blok by wyglądał beznadziejnie .... wielki rozwalisty ... poprostu bleee. A jak juz Grzechu wspomniał nie pasowałby na wszystkie płyty. Ogolnie bloczki wypaśne, a czarne imbusy by były rzeczywiście ładniejsze. Blok wyglądałby stanowczo bardziej estetycznie ... czarne imbusy i czarny oring ładnie by razem pasowały. Szkoda ze na fotce nie widać topów reszty bloczków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 ...Szkoda ze na fotce nie widać topów reszty bloczków.... no wlasnie Samhain, publika chce zdjec topow :D ale przeciez Samhain nie bylby soba jakby pokazal wszystko na raz stopniowanie i budowanie atmo musi byc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) ' date='10 Lut 2006, 14:21' post='1946494'] stopniowanie i budowanie atmo musi byc :D No jasne jasne ... tylko bez przesady ... bo na nastepnej fotce pojawią sie tylko same czarne imbusy :P TiLt - twoje nawiasiki w nicku rozwalają opcje cytowania ... sam widzisz jak to wygląda :P Edytowane 10 Lutego 2006 przez Miazga82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) ...TiLt - twoje nawiasiki w nicku rozwalają opcje cytowania ... sam widzisz jak to wygląda... bo kurcze jak zakladalem konto (dawno to bylo) to bez nawiasow nick byl zajety.... zreszta patrz http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=9110 do dzis boleje z tego powodu wiec z zemsty postanowilem siac mala dywersje ;) (joke) a wracajac do tematu czarne imbusy wygladalyby super ale pomyslcie pomaranczowe imbusy!! tylko trzeba by malowac, ale efekt bylby powalajacy mysle :) Edytowane 10 Lutego 2006 przez [TiLt] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...