demek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 @yoto http://forum.purepc.pl/index.php?view=find...80638&p=1920506 moglbys del? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 @yoto http://forum.purepc.pl/index.php?view=find...80638&p=1920506 moglbys del? :) tez mialem jakis taki post - tlumaczylem komus co zle zrobil czy cos - tez delnąć :P ? (btw: wielkie wiosenne sprzatnie czy co :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 czysto musi byc :D topic tylko z wynikami a nie z [ciach!]lami :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 A możecie mi powiedzieć kiedy będa się wyniki updatować?? Bo dodałem wczoraj i lipa :( nie ma w rankingu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: [warn] org.hwbot.service.BotServiceImpl@6b29e6 failed: java.lang.NullPointerException [warn] stacktrace: [warn] org.hwbot.persistence.Result.toString() line 123 [warn] java.lang.String.valueOf() line 2577 [warn] java.lang.StringBuilder.append() line 116 [warn] org.hwbot.persistence.Filter.parseHwbotEntry() line 353 [warn] org.hwbot.persistence.Filter.filterHwbotEntry() line 302 O co tytaj chodzi :/... :mur: :mur: :mur: juz sam nei wiem pogubilem sie... napisalem na hwbocie pytanie moze dostaniemy odpowiedz B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 widocznie w servlecie Javy były jakieś wprowadzane zmiany, ewentualnie wyniki są w złym formacie danych i dlatego wywala funkcje znakowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Narazie dowiedzialem sie Tyle !!! [28 May 23:02] Sector19: We've got a problem in HwBot in Pure.pl. When we click "update ranking now" it shows us something like that: [warn] org.hwbot.service.BotServiceImpl@6b29e6 failed: java.lang.NullPointerException [warn] stacktrace: [warn] org.hwbot.persistence.Result.toString() line 123 [warn] java.lang.String.valueOf() line 2577 [warn] java.lang.StringBuilder.append() line 116 [warn] org.hwbot.persistence.Filter.parseHwbotEntry() line 353 [warn] org.hwbot.persistence.Filter.filterHwbotEntry() line 302 What should we do?? [29 May 13:04] richba5tard: hmmm yes, probably a bug. I'll try to install a patched engine somewhere this week. Wiec zobaczymy co i jak B) B) Edytowane 29 Maja 2006 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ja też pisałem i richba5tard pisał, że naprawił, a tego nie zrobił ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 No to czekamy... ;) PS. We've got a problem in HwBot in Pure.plCo to za serwis, bo ja takiego nie znam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) No to czekamy... ;) PS. Co to za serwis, bo ja takiego nie znam :P Spieszylem sie :P :P :P :P :P A neistety nei ma mozliwosci edycji.. zauwazylem juz po dodaniu posta :] Edytowane 29 Maja 2006 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 cholera co jest grane z tym HWBOTEM? Nadal nie dodało wyników :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Widzę że HW Boot znów ruszył :D :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Niemiec na fajnej karcie robił 2k5 ;) Niemiec - 11126.00 - Radeon X1900 XT @ 698/840mhz - Pentium D930@4GHz - X19000XT 698/840 Tylko HWbot odczytał jako x1900XT :( :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Niemiec na fajnej karcie robił 2k5 ;) Tylko HWbot odczytał jako x1900XT :( :P nie kumam :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Końcówka wpisu: ...X19000XT 698/840 :D Ale że wpisywałeś o godz. 23 to rozumie ;) :) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 oj tam, czyli rozumiem, ze cale zamieszanie jest z powodu podania taktow w polu z nazwa karty?? :> ale sie Wam nudzi :P poza tym jakos cala reszta tez tak ma :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 wyniki z 7950GX2 wrzucone :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 wyniki z 7950GX2 wrzucone :twisted2:średniawy wynik ale zrób jeszcze 03 i 01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) 03 zrobiony jest i wrzucony również, 01 nie robię bo nie mam po co - i tak mnie CPU zdławi :P Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Weelkoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 i takimi wynikami chciales tutaj zawojowac ?:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 nie tymi, pozatym może w końcu mnie przegoń w 3DM03 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Niemiec Chodziło mi raczej o model karty... tzn X19000XT :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Weelkoo... w polu skąd masz Bieruń/Gliwice spróbuj się jakoś spiknąć może z Sokerem na Dottie 01 power :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 nie zwrocilem nawet uwagi, ze wpisalem 3 razy 0 ;] a ryba chyba Cie przegonil na 7900gt sli w marku 2005 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Weelkoo... w polu skąd masz Bieruń/Gliwice spróbuj się jakoś spiknąć może z Sokerem na Dottie 01 power :) Proponowałem aczkolwiek Weelkoo stwierdził że robi to tylko i wyłącznie dla sportu i nie ma chęci/czasu na takie zabawy ;) szkoda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Proponowałem aczkolwiek Weelkoo stwierdził że robi to tylko i wyłącznie dla sportu i nie ma chęci/czasu na takie zabawy ;) szkoda... no tak, ale jak pisal ze bedzie mial nowa zabawke to pisal to w taki sposob, jakby byl pewny ze bedzie pierwszy ;) powaga chcesz zebym byl pierwszy w 3dm03 ? ok ide wsadzic 7900GT, zeby nie bylo pozniej ze sie nie staram :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 nie tymi, pozatym może w końcu mnie przegoń w 3DM03 ??sorry ale jak masz takie podejście to szkoda gadać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Proponowałem aczkolwiek Weelkoo stwierdził że robi to tylko i wyłącznie dla sportu i nie ma chęci/czasu na takie zabawy ;) szkoda... hMMMM, ciekawe kiedy jakikolwiek kontak ze mną nawiązywałeś ?? wymyślać takie tezy to dopiero sport - ja zaś nie robię tego ani dla sportu ani dla zabawy, ot taka praca a wyniki wrzucam z wiadomych wzgledów @KAMILcom jakie podejście ? Widzę, że ryba ma ładny wynik w 3DM05 to niech zrobi 3DM03 - może podniesiemy się w rankingu - lepsze za to jest twoje podejście, krytykowac jakikolwiek wynik bo ty zapewne zrobiłbyś lepszy B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 http://service.futuremark.com/compare?2k3=4819656 juz moge byc fajny ? :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 hMMMM, no i super, PurePC wskakuje z 15 na 12 miejsce :) jeszcze trochę a będziemy w 10 - a o to chyba chodzi by być jak najwyżej :) :twisted2: BTW. ładny wynik :) B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...