ryba Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Jesteśmy na drugiej pozycji :banana: W czym? Bo chyba nie rankingu ogolnym :] Musisz wczesniej chodzic spac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Kurde byliśmy na 2 pozycji :mur: żałuje że screena nie zrobiłem mieliśmy przewagę o 100 pkt albo się hwbot zwalił i dlatego tak wyszło. Następnym razem robie screena nie ma bata. Edytowane 10 Września 2007 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Kurde byliśmy na 2 pozycji :mur: żałuje że screena nie zrobiłem mieliśmy przewagę o 100 pkt albo się hwbot zwalił i dlatego tak wyszło. Następnym razem robie screena nie ma bata. Trzeba było się dobrze przypatrzeć, flagi się pomyliły, już nie raz tak było, ze my mieliśmy flagę USA, grecy naszą, a ruscy grecką ;) F5 i już trybi. A grecy Nam uciekają - już 120pkt, a było 100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 No pewnie masz race co nie zmienia faktu ze bliżej nam do 2 miejsca a później podium. B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Trzeba było się dobrze przypatrzeć, flagi się pomyliły, już nie raz tak było, ze my mieliśmy flagę USA, grecy naszą, a ruscy grecką ;) F5 i już trybi. A grecy Nam uciekają - już 120pkt, a było 100. Cierpliwosci :wink: Mamy zlomu na wiele wiecej niz 120Pkt... tylko musze sesje zamknac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Czemu mamy 6.9k punktow? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Czemu mamy 6.9k punktow? Wlasnie tez szukam czemu... ale nie potarfie sie doszukac normalnie ukroilo mi 20pkt z moich osiagniec... np na cpuz p4 6288mhz mam strasznie malo za global ranking :/... hmmm szukam na forum EDIT - znalazlem cos takiego(world records - cpuz)... powinni naprawic za niedlugo :) "Crap. An error happened. We could blame this on you but it's most likely our crappy coding skills. You could try again or nudge our developpers for fixing this. Error message org.apache.torque.TorqueException: org.apache.commons.dbcp.SQLNestedException: Could not retrieve connection info from pool Error stack trace org.apache.torque.TorqueInstance.getConnection line 825 org.apache.torque.Torque.getConnection line 272 org.hwbot.persistence.base.BaseApplicationPeer.retrieveByPK line 1084 org.hwbot.persistence.base.BaseApplicationPeer.retrieveByPK line 1049 org.hwbot.web.actions.HallOfFameAction.run line 65 org.hwbot.web.actions.HwbotAction.execute line 29 org.apache.struts.action.RequestProcessor.processActionPerform line 419 org.apache.struts.action.RequestProcessor.process line 224 org.apache.struts.action.ActionServlet.process line 1194 org.apache.struts.action.ActionServlet.doGet line 414" Edytowane 10 Września 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Wlasnie tez szukam czemu... ale nie potarfie sie doszukac normalnie ukroilo mi 20pkt z moich osiagniec... np na cpuz p4 6288mhz mam strasznie malo za global ranking :/... hmmm szukam na forum A mi dodało cały 1p, za global cpuz (6.75ghz) mam normalna ilosc punktow :D . Przy okazji pochwale się nowym nabytkiem :) : P4 631 ~1.45v, P5W64 (8 phase) - 5268MHz (moj magiczny 631 :) ) Celly 352 ~1.45v P5WD2 (4 phase) - 5338MHz W obydwu przypadkach trzyma mnie temperatura. Miedzy 1.45 a 1.65v nie ma roznicy w mhz. Jakby nie patrzec, takie takty/vcore to nieco za duzo jak na ac :D . Do tego cielak zajefajnie skaluje sie z temperatura. Przy -7'c i aż 1.6v robi sobie TYLE . Bedzie fun :D Stay tuned ;) Edytowane 10 Września 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Stay tuned ;) Jeszcze 12-13 dni :] Wez im wrzuc cos lepszego na glowe i krec dalej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Stay tuned ;) Wszyscy Stay Tuned... zapowiada sie ze potem na raz 500Pkt przybedzie :P Edytowane 10 Września 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Wez im wrzuc cos lepszego na glowe i krec dalej :D In progress, wez znajdz presostat w miescie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Stay tuned :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) To chyba z 600 pkt wpadnie :D Stay tuned :lol: Edytowane 10 Września 2007 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Stay tuned :lol2: Co i kto wykrecil ?:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Co i kto wykrecil ?:]Matiz srubke z obudowy :lol2: Ide spac :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Co i kto wykrecil ?:] E2180 @ 3,85Ghz @ BOX :) hehehe... My z Lancem bedziemy dopiero robic wyniki w przyszly weekend (21-23.09), troche pozno bo szkola bo kobiety bo... bo..., ale obiecujemy troszke punktow bedzie :) Ps. Przepraszam JMKS Edytowane 10 Września 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMKS Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Ps. Przepraszam JMKS? Też mam nadzieję, żę się na w/w przyszły weekend z czymś sensownym wyrobię - pewności jak zwykle żadnej, tylko nadzieja... :P I chęci ;). Co tam - USRR'janie [jakoś tak chcieli coby ich nazywać :P] się rozpadają na dobre, jeszcze zjednoczenie jak zwykle niepełne [paru osobom się nie chce kilku zdań sklecić...], wkrótce pierwsze będzie, nie ma co w bawełnę owijać :). Edytowane 10 Września 2007 przez JMKS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Nikt nie owija kazdy o tym wie;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 ? Wyprzedzilem cie w rankingu... dodajac yniki z mega ixtrim oc na boxie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) Po dzisiejszym dniu troche mi sie odechcialo bawic w o/c :mur: ,chyba dam sobie na jakis czas spokoj,trafilem takiego gniota,ze szkoda gadac,mowa o E2140 z wallem na fsb360@2880Mhz i nic go juz nie rusza,temperatura oscyluje w granicach 22'C(lol) avcore rzedu 1.85v nie daje podbic nawet 1Mhz.Myslalem,ze moze dziura,ale gdzie tam,stracilem tylko cenny czas na tego mula a wyniki poza pcsmarkiem05 sa tragiczne,na tyle,ze chyba nie wkleje :cry: Edytowane 11 Września 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) Obecny Hardware masters ma dużo wyników do których można by się przyczepić. Większość z SuperPI 1M i 32M. Np. http://www.hwbot.org/result.do?resultId=638607 http://www.hwbot.org/result.do?resultId=638691 Nie widać sumy kontrolnej i międzyczasów. Praktycznie każdy screeny w SuperPI 1M i 32M taki jest. Ale pewnie moderacja nie będzie w to bawiła znając ich... Edytowane 11 Września 2007 przez Narmer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Obecny Hardware masters ma dużo wyników do których można by się przyczepić. Większość z SuperPI 1M i 32M. Np. http://www.hwbot.org/result.do?resultId=638607 http://www.hwbot.org/result.do?resultId=638691 Nie widać sumy kontrolnej i międzyczasów. Praktycznie każdy screeny w SuperPI 1M i 32M taki jest. Ale pewnie moderacja się nie będzie w to bawiła znając ich... no to raporciki poszly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Tylko nie wiem czy masz świadomość ile tego jest... zobacz wszystkie wyniki z SuperPI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Tylko nie wiem czy masz świadomość ile tego jest... zobacz wszystkie wyniki z SuperPI. to jak bedzie czas to sie doda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 dokladnie raportowac wszystko i do tego wklejac w temacie:) http://hwbot.org/forum/showthread.php?p=11495#post11495 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Ja już w tym temacie 3 razy jeden wynik wklejałem i jakoś nie specjalnie się tym zajmują... nie wspomnę o codziennym raportowaniu. W innym temacie o tej samej nazwie też wkleiłem... i nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 fakt,ale trzeba cisnac,jak cos to ja sie przypomne z tymi samymi screenami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Turion 64 ML-37 i GeForce 7300 Go wszystko podbite, tylko 3DMark05 drugie miejsce (jeszcze trzecie, ale muszą wywalić pierwszy wynik, bo jest z PCMark’a). Także pkt trochę wpadnie i pucharków też B) Ubolewam nad 3DMarkiem05, ponieważ brakuje 45pkt do złota, ale już tyle ze sprzętu nie wyciągnę (jeszcze nie dawno brakowało 85) :mur: Jako kogoś interesuje to: http://hwbot.org/user.do?userId=8828 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 No co jest panowie, ja sam nie dam rady hellasow dogonic.... 73 pkt brakuje, mam jeszcze kilka wynikow do dodania;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 No co jest panowie, ja sam nie dam rady hellasow dogonic.... 73 pkt brakuje, mam jeszcze kilka wynikow do dodania;) Podeślij mi kaskade to pare punktow dojdzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...