Skocz do zawartości
ent

Hwbot.org - United Team Of Poland - Temat Do Dyskusji !

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde byliśmy na 2 pozycji :mur: żałuje że screena nie zrobiłem mieliśmy przewagę o 100 pkt albo się hwbot zwalił i dlatego tak wyszło. :damage_wall:

Następnym razem robie screena nie ma bata.

Edytowane przez kamilo23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde byliśmy na 2 pozycji :mur: żałuje że screena nie zrobiłem mieliśmy przewagę o 100 pkt albo się hwbot zwalił i dlatego tak wyszło. :damage_wall:

Następnym razem robie screena nie ma bata.

Trzeba było się dobrze przypatrzeć, flagi się pomyliły, już nie raz tak było, ze my mieliśmy flagę USA, grecy naszą, a ruscy grecką ;)

F5 i już trybi. A grecy Nam uciekają - już 120pkt, a było 100.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba było się dobrze przypatrzeć, flagi się pomyliły, już nie raz tak było, ze my mieliśmy flagę USA, grecy naszą, a ruscy grecką ;)

F5 i już trybi. A grecy Nam uciekają - już 120pkt, a było 100.

Cierpliwosci :wink: Mamy zlomu na wiele wiecej niz 120Pkt... tylko musze sesje zamknac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu mamy 6.9k punktow?

Wlasnie tez szukam czemu... ale nie potarfie sie doszukac normalnie ukroilo mi 20pkt z moich osiagniec... np na cpuz p4 6288mhz mam strasznie malo za global ranking :/... hmmm szukam na forum

EDIT - znalazlem cos takiego(world records - cpuz)... powinni naprawic za niedlugo :)

"Crap. An error happened.

We could blame this on you but it's most likely our crappy coding skills. You could try again or nudge our developpers for fixing this.

Error message

org.apache.torque.TorqueException: org.apache.commons.dbcp.SQLNestedException: Could not retrieve connection info from pool

Error stack trace

org.apache.torque.TorqueInstance.getConnection line 825

org.apache.torque.Torque.getConnection line 272

org.hwbot.persistence.base.BaseApplicationPeer.retrieveByPK line 1084

org.hwbot.persistence.base.BaseApplicationPeer.retrieveByPK line 1049

org.hwbot.web.actions.HallOfFameAction.run line 65

org.hwbot.web.actions.HwbotAction.execute line 29

org.apache.struts.action.RequestProcessor.processActionPerform line 419

org.apache.struts.action.RequestProcessor.process line 224

org.apache.struts.action.ActionServlet.process line 1194

org.apache.struts.action.ActionServlet.doGet line 414"

Edytowane przez Sector19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie tez szukam czemu... ale nie potarfie sie doszukac normalnie ukroilo mi 20pkt z moich osiagniec... np na cpuz p4 6288mhz mam strasznie malo za global ranking :/... hmmm szukam na forum

A mi dodało cały 1p, za global cpuz (6.75ghz) mam normalna ilosc punktow :D .

Przy okazji pochwale się nowym nabytkiem :) :

P4 631 ~1.45v, P5W64 (8 phase) - 5268MHz (moj magiczny 631 :) )

Celly 352 ~1.45v P5WD2 (4 phase) - 5338MHz

W obydwu przypadkach trzyma mnie temperatura. Miedzy 1.45 a 1.65v nie ma roznicy w mhz. Jakby nie patrzec, takie takty/vcore to nieco za duzo jak na ac :D .

Do tego cielak zajefajnie skaluje sie z temperatura. Przy -7'c i aż 1.6v robi sobie TYLE . Bedzie fun :D

Stay tuned ;)

Edytowane przez MaSell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co i kto wykrecil ?:]

E2180 @ 3,85Ghz @ BOX :) hehehe... My z Lancem bedziemy dopiero robic wyniki w przyszly weekend (21-23.09), troche pozno bo szkola bo kobiety bo... bo..., ale obiecujemy troszke punktow bedzie :)

Ps. Przepraszam JMKS

Edytowane przez Sector19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ps. Przepraszam JMKS

?

Też mam nadzieję, żę się na w/w przyszły weekend z czymś sensownym wyrobię - pewności jak zwykle żadnej, tylko nadzieja... :P I chęci ;).

Co tam - USRR'janie [jakoś tak chcieli coby ich nazywać :P] się rozpadają na dobre, jeszcze zjednoczenie jak zwykle niepełne [paru osobom się nie chce kilku zdań sklecić...], wkrótce pierwsze będzie, nie ma co w bawełnę owijać :).

Edytowane przez JMKS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po dzisiejszym dniu troche mi sie odechcialo bawic w o/c :mur: ,chyba dam sobie na jakis czas spokoj,trafilem takiego gniota,ze szkoda gadac,mowa o E2140 z wallem na fsb360@2880Mhz i nic go juz nie rusza,temperatura oscyluje w granicach 22'C(lol) avcore rzedu 1.85v nie daje podbic nawet 1Mhz.Myslalem,ze moze dziura,ale gdzie tam,stracilem tylko cenny czas na tego mula a wyniki poza pcsmarkiem05 sa tragiczne,na tyle,ze chyba nie wkleje :cry:

Edytowane przez 71proste

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obecny Hardware masters ma dużo wyników do których można by się przyczepić. Większość z SuperPI 1M i 32M. Np.

http://www.hwbot.org/result.do?resultId=638607

http://www.hwbot.org/result.do?resultId=638691

Nie widać sumy kontrolnej i międzyczasów. Praktycznie każdy screeny w SuperPI 1M i 32M taki jest. Ale pewnie moderacja nie będzie w to bawiła znając ich...

Edytowane przez Narmer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obecny Hardware masters ma dużo wyników do których można by się przyczepić. Większość z SuperPI 1M i 32M. Np.

http://www.hwbot.org/result.do?resultId=638607

http://www.hwbot.org/result.do?resultId=638691

Nie widać sumy kontrolnej i międzyczasów. Praktycznie każdy screeny w SuperPI 1M i 32M taki jest. Ale pewnie moderacja się nie będzie w to bawiła znając ich...

no to raporciki poszly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Turion 64 ML-37 i GeForce 7300 Go wszystko podbite, tylko 3DMark05 drugie miejsce (jeszcze trzecie, ale muszą wywalić pierwszy wynik, bo jest z PCMark’a). Także pkt trochę wpadnie i pucharków też B)

Ubolewam nad 3DMarkiem05, ponieważ brakuje 45pkt do złota, ale już tyle ze sprzętu nie wyciągnę (jeszcze nie dawno brakowało 85) :mur:

Jako kogoś interesuje to:

http://hwbot.org/user.do?userId=8828

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...