matirr Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) mam spory prblem z którym nie moge sobie poradzic moj sprzet ten co w podpisie mam głosniki creative5.1 i nie chodza mi one wszystkie tylko 2 przednie wcześniej miałem sb5.1 i wszystko ładnie chodziło ale teraz juz nie mam stery mam z płytki dla ułatwiena diagnozy załaczam obrazek o i jeszcze głosniki chodza tylko tylko przez chwile gdy biore wykrywanie złacza głosniki tez nie chodza przy tescie dzwieku obrazek Edytowane 30 Stycznia 2006 przez matirr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Miałem taki sam problem. Rozwiązałem go uruchamiając w panelu sterowania narzędzie które zainstalowało się wraz ze sterownikami "Soun Efect Menager" i klikłem na zakładke konfiguracja głśników i wszystkie grały. Jest tylko jeden mały defekt musze to robic zakażbym razem gdy włącze kompa bo ustawienia się nie zapisują :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 ja mam ustwione na 5.1 i graja mi 2 przednie i niskotontowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zakladajac, ze nie ma sie wlaczonych jakichs CMSS i podobnych uprzestrzenniaczy, to zeby miec dzwiek 5.1 to i zrodlo musi byc zakodowane w 5.1 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Spróbuj docisnąć kabel od wyjscia liniowego. Zainstaluj ponownie sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 próbowałem juz na wiele sposobów ktos ma jakies propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 wpadnie ktos jeszcze na jakis pomysł?? jakies inne stery czy cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Aby działał 5.1 to: a) muszą być podłączone kabelki to wszystkich 3 gniazdek - z tego screena wynika, że tak nie jest - może to być wina uszkodzonego kabla, wtyczki lub gniazdka na karcie b) w sterowniku karty musi być to włączone c) program musi obsługiwać tą technologię - np mi do uruchomienia 4.1 potrzebne w Winampie jest przejście do: Preferences->Plugins->Output->DirectSound i zaznaczenie "Allow hardware acceleration" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 zrobiłem tak jak mowisz watpie zebu głosniki były uszkodzone moze wejscie na płycie ale gdy biore opcje wylkrywanie złacza i test to przez chwile gdy testuje głosniki graja mi wszytskie i daltego nie wiem coi sie dzieje;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzaql Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 uzywasz winampa jak takk to zapodaj sobie do niego takie rozszerzenie ATSurround_Processor for winamp i po zainstalowaniu powinno wszystko grac pieknie powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 zainstalowałem to i to samo tylko 2 przednie;/ a jesli chodzi o muze to tez dzwieki w win graja tylko 2 przednie i przy ogladaniu filmów to samo ktos polecił mi stery nvidia audio zamiast tych z płyty głownej macie jeszcze jakies inne sugestie inne staery czy cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...