Macio19 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witam :) pochwalcie się jakie macie plany na wakacje :) Ja planuję wyjechać nad morze. Zastanawiam się gdzie byłoby najtaniej. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 A ja mam w planie wyjazd na rowerze w góry :), byłem też tak w 2005 i w 2006 też jadę, nóg później nie czuć :) ale jest suuuper :) [rower to moje drugie hobby poza kompem oczywiście B-)] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Ja wybywam z mojej kanciapy do Szczecina ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 My tak tu o wakacjach hehe :) ale jeszcze sporo czasu do nich :) w tym i bardzo długi weekend majowy bo aż cały tydzień (matury). No ale chyba się doczekam wakacji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witam :) pochwalcie się jakie macie plany na wakacje :) Ja planuję wyjechać nad morze. Zastanawiam się gdzie byłoby najtaniej. Pozdro Czy mi sie wydaje, czy ten temat jest GLUPI i NIEPOTRZEBNY? Moze pogadacie sobie o [gluteus maximus] Maryni i o tym, co was spotkalo dzisiaj w drodze ze szkoly? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 daj spokój jesteśmy na Oślej i mozemy podyskutować sobie o luźnych tematach i pomarzyć co bedzie za x miesięcy.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) Czy mi sie wydaje, czy ten temat jest GLUPI i NIEPOTRZEBNY? Moze pogadacie sobie o [gluteus maximus] Maryni i o tym, co was spotkalo dzisiaj w drodze ze szkoly? :| To zupełnie jak ty na tym forum :D W końcu to Ośla, wieć dlaczego temat jest głupi ?? Ja nie mam palnów, ale te wakacje chyba se odpuszcze Edytowane 31 Stycznia 2006 przez EsiuWWW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Wakacje wakacjami a ja nie moge się doczekać ZLOTU TWEAKA :D I na pewno będe chciał pojechać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 ostatnio wszystkie tematy niezwiazane z kompami sa pacyfikowane na tweaku :/ nawet na oslej, ktorej niby zamyslem jest gromadzic tematy niezwiazane z kompami :/ a ja.. coz. albo wyjazd do anglii do ro, albo do leby do ro, ale najpierw wyjazd na obóz wędrowny w góry :) a w przerwie ro koniecznie odwiedze V zlocik w Gdańsku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 koniecznie odwiedze V zlocik w Gdańsku :) W Gdansku :lol2: Ej ni no kurde :blink: na drugi koniec Polski trzeba będzie jechać :cry: Chyba kogoś ktoś tu robi w porzeczki :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) em. ale chyba nie skumales x) to nie bedzie zlot tłika... V zlot modderów&overclockerów in da Gdańsk by realitynet.pl :) Edytowane 31 Stycznia 2006 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 em. ale chyba nie skumales x) to nie bedzie zlot tłika... V zlot modderów&overclockerów in da Gdańsk by realitynet.pl :) UFFF :lol2: ulżyło mi , fakt źle wywnioskowałem twój post :razz: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Tak mówicie że jeszcze tyle czasu, a mi leci masakrycznie szybko. Ja pewnie jak zwykle pojade w góry, a potem do Łeby od dwóch lat tak mam takie wakacje. W Łebie mi się spodobało choć nie wiem czemu, bo tam zawsze tłumy są. Czy mi sie wydaje, czy ten temat jest GLUPI i NIEPOTRZEBNY? Moze pogadacie sobie o [gluteus maximus] Maryni i o tym, co was spotkalo dzisiaj w drodze ze szkoly? :neutral: Jak byś tego jeszcze nie zauważył ten temat znajduje się na Oślej, a są tu tematy od Hodowli jedwabników po Szlifowanie garba (:wink:), gdyż ośla jest właśnie od zakładania takich tematów. Widząc twoje odpowiedzi odnosze wrażenie że to TY jesteś na tym forum niepotrzebny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) temat może i niegłupi... tylko za wcześnie założony :? :/ człowieku - środek roku szkolnego :( co prawda mam jeszcze kilka dni ferii, ale do wakacji jeszcze długa droga Edytowane 31 Stycznia 2006 przez pain.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Eeee tam, wakacje nalepiej planowac juz teraz, zeby sie potem nie obudzic jak nie bedzie np. miejsc w pensjonatach (albo beda w szalonych cenach) tudziez znajomi sie rozjada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 czlowieku ma msesje a ty tutaj takie tematy , po za tym jutro mam egzamin idz do pracy to nie bedziesz narzekal gdzie jest tanio a gdzie drogo !!! wogle po co takie tematy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 O wakacjach na poważnie to ja bede myślał po maturze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) Skoczy sie pewnie po mazurach pojeździć, i ogólnie, po Polsce :razz: Pokręci sie, muzy posłucha, na rowerze pojeździ - zawsze można coś robić ;) Edytowane 31 Stycznia 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 jak dobrze pojdzie bede mial 4.5 miesiaca wakacji :> trzeba cos z tym czasem zrobic:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 czlowieku ma msesje a ty tutaj takie tematy , po za tym jutro mam egzamin idz do pracy to nie bedziesz narzekal gdzie jest tanio a gdzie drogo !!! wogle po co takie tematy ... Co sie rzucasz, tez mam jutro egzamin... ;) Odnosnie tektu z praca - rozumiem, ze jak pojde do pracy to juz nie musze szanowac wlasncyh pieniedzy i moge dawac z siebie zdzierac gdzie popadnie? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Ja odkąd pamiętam mam zawsze 3 miesiące wakacji. Poprostu od 1 czerwca nigdy nie chodze do szkoły :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio19 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 No teraz przemawiam do tych, którym nie odpowiada założenie tego tematu - to jest OŚLA więc można gadać o [gluteus maximus] Maryny, niektórzy stanęli w mojej obronie - dzia. Fakt faktem do wakacji mamy jeszcze troszkę czasu, ale jeżeli wciąż będziemy żyli rokiem szkolnym bez planów i marzeń to zdechniemy jak psy pod płotem. Trzeba jakoś sobie poprawiać humor tym iż niebawem wakacje :) No jeżeli ktoś ma jakieś strony na temat ośrodków wypoczynkowym nad morzem to niech zapoda. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 stany i anglia....i mam nadzieje ze na zlot w gdansku rowniez trafie.... :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Ja planuje wyjechac z moja niunia do Hiszpanii. Tylko nie wiem czy prywatnie czy przez biuro podrozy. To bedzie moj pierwszy wyjazd dalej niz do Czech i Niemiec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Namiot i nad morze. Masz tanio, fajnie, a jak namiot odpowiednio duzy to i wygodnie :| Ewentualnie Grand Hotel w Sopocie - tez dosc tani w porownaniu do takiego np. Cardiff. Dla jednego tanio to 1000€/dobe, dla drugiego tanio to 20€/2 tygodnie. Dlatego uwazam ten temat za glupi. I dlatego jeszcze, ze zaraz zleci sie tu horda gimnazjalistow, ktorzy beda sie podniecac co tydzien, ze juz tydzien mniej do wakacji. Tematy o nazwie "Do ludzi z Podkasztanki" tez sa bardzo potrzebne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Czy mi sie wydaje, czy ten temat jest GLUPI i NIEPOTRZEBNY? Moze pogadacie sobie o [gluteus maximus] Maryni i o tym, co was spotkalo dzisiaj w drodze ze szkoly? :| Czy mi się wydaje, czy twoj post jest glupi i niepotrzebny? Moze napiszesz o tym, jak to zwykle bujasz sie bez celu po osiedlu i o tym, jak dzis rano szlifowales swojego garba. :| W tym roku USA, a konkretnie Floryda. W dodatku nie z byle kim, bo z moja druga polowka ;) Koszty wyjazdu pokrywa rodzinka from USA :D Maksymalnie 2 tygodnie :) Ale i tak bedzie grubo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 KrokOboK, weź mnie ze sobą, weź mnie :D :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Kurde ja nic nie planuje bo pewnie nie bede mial wogole wakacji, natlok obowiazkow, ale chcialbym oblookac Irlandie i Hiszpanie, a konkretnie Barcelone :) Zobaczymy co z tego wyjdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Irlandia, trzeba odwiedzić barciszka ;) , może nad jakieś jeziorko z kumplami, no i może zarobek wypali...te wakacje musze spędzić lepiej niż ostatnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 KrokOboK, weź mnie ze sobą, weź mnie :D :rolleyes: Rocca Bracie, Rocca :!: :D Spakuje Cię w walizkę, będziesz miał wygodną podróż w przedziale bagażowym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...