Skocz do zawartości
Macio19

Wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :) pochwalcie się jakie macie plany na wakacje :) Ja planuję wyjechać nad morze. Zastanawiam się gdzie byłoby najtaniej. Pozdro

Czy mi sie wydaje, czy ten temat jest GLUPI i NIEPOTRZEBNY?

Moze pogadacie sobie o [gluteus maximus] Maryni i o tym, co was spotkalo dzisiaj w drodze ze szkoly? :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze pogadacie sobie o [gluteus maximus] Maryni i o tym, co was spotkalo dzisiaj w drodze ze szkoly? :|

To zupełnie jak ty na tym forum :D

W końcu to Ośla, wieć dlaczego temat jest głupi ??

Ja nie mam palnów, ale te wakacje chyba se odpuszcze

Edytowane przez EsiuWWW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio wszystkie tematy niezwiazane z kompami sa pacyfikowane na tweaku :/ nawet na oslej, ktorej niby zamyslem jest gromadzic tematy niezwiazane z kompami :/

a ja.. coz. albo wyjazd do anglii do ro, albo do leby do ro, ale najpierw wyjazd na obóz wędrowny w góry :) a w przerwie ro koniecznie odwiedze V zlocik w Gdańsku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mówicie że jeszcze tyle czasu, a mi leci masakrycznie szybko.

Ja pewnie jak zwykle pojade w góry, a potem do Łeby od dwóch lat tak mam takie wakacje. W Łebie mi się spodobało choć nie wiem czemu, bo tam zawsze tłumy są.

Moze pogadacie sobie o [gluteus maximus] Maryni i o tym, co was spotkalo dzisiaj w drodze ze szkoly? :neutral:

Jak byś tego jeszcze nie zauważył ten temat znajduje się na Oślej, a są tu tematy od Hodowli jedwabników po Szlifowanie garba (:wink:), gdyż ośla jest właśnie od zakładania takich tematów.

Widząc twoje odpowiedzi odnosze wrażenie że to TY jesteś na tym forum niepotrzebny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czlowieku ma msesje a ty tutaj takie tematy , po za tym jutro mam egzamin

idz do pracy to nie bedziesz narzekal gdzie jest tanio a gdzie drogo !!!

wogle po co takie tematy

...

Co sie rzucasz, tez mam jutro egzamin... ;)

Odnosnie tektu z praca - rozumiem, ze jak pojde do pracy to juz nie musze szanowac wlasncyh pieniedzy i moge dawac z siebie zdzierac gdzie popadnie? <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No teraz przemawiam do tych, którym nie odpowiada założenie tego tematu - to jest OŚLA więc można gadać o [gluteus maximus] Maryny, niektórzy stanęli w mojej obronie - dzia. Fakt faktem do wakacji mamy jeszcze troszkę czasu, ale jeżeli wciąż będziemy żyli rokiem szkolnym bez planów i marzeń to zdechniemy jak psy pod płotem. Trzeba jakoś sobie poprawiać humor tym iż niebawem wakacje :) No jeżeli ktoś ma jakieś strony na temat ośrodków wypoczynkowym nad morzem to niech zapoda. Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Namiot i nad morze.

Masz tanio, fajnie, a jak namiot odpowiednio duzy to i wygodnie :|

Ewentualnie Grand Hotel w Sopocie - tez dosc tani w porownaniu do takiego np. Cardiff.

Dla jednego tanio to 1000€/dobe, dla drugiego tanio to 20€/2 tygodnie. Dlatego uwazam ten temat za glupi.

I dlatego jeszcze, ze zaraz zleci sie tu horda gimnazjalistow, ktorzy beda sie podniecac co tydzien, ze juz tydzien mniej do wakacji.

Tematy o nazwie "Do ludzi z Podkasztanki" tez sa bardzo potrzebne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy mi się wydaje, czy twoj post jest glupi i niepotrzebny?

Moze napiszesz o tym, jak to zwykle bujasz sie bez celu po osiedlu i o tym, jak dzis rano szlifowales swojego garba. :|

W tym roku USA, a konkretnie Floryda. W dodatku nie z byle kim, bo z moja druga polowka ;)

Koszty wyjazdu pokrywa rodzinka from USA :D Maksymalnie 2 tygodnie :) Ale i tak bedzie grubo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KrokOboK, weź mnie ze sobą, weź mnie :D :rolleyes:

Rocca Bracie, Rocca :!: :D

Spakuje Cię w walizkę, będziesz miał wygodną podróż w przedziale bagażowym ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi