Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam tak jak u Ciebie tylko, ze skrzynia manual i stering linearity ciutek bardziej w prawo.

No to masz defaulta :)

Zmień na takie jak ja do zobaczysz, że trochę bliżej już do simów. Bo na tych defach to strasznie szybko kiera reaguje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spostrzezeń kilka.

Sterowniki catalysty 6.2 nie nadaja się kompletnie :( na aax4 w 1280x1024 a z 19 fpsów. Z ciekawosci zainstalowałem 7.1 i jest całkiem pleyable :D. od 24 do 30 kilka .

Acha czy jest mozliwosc rozmowy przez mic podczas gry?? czy tylko pisac można , bo cos tam w opcjach widzę i slysze czasem kogos.

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

faktycznie nie wiem po co całość dali. Ja kupię pełną jeżeli się okaże bardziej dopracowana i będzie miała więcej... chociażby samochodów o ile będą darmowe.

I jest taka opcja w domu Download content ( chyba) i są tam pokazane samochody. Nie jest to czasem opcja która będzie nam dawała do pobrania samochody?

dobra idę do gry...

chyba zapominacie że OPEN BETA jest ograniczona czasowo, i za 2-3 tygodnie się skonczy i nie bedzie mozna jej wlaczyc, to samo bylo z open beta Battlefielda 2142...wiec nie wiem skad ten pesymizm...

EDIT: a tak swoją drogą to narzekacie na fabułe...zapominając że to gra nastawiona głównie na multi, narzekacie ze grafika lipna - to kupcie 8800GTX, narzekacie że sie wiesza itd - BETA, narzekacie ze dostajecie za duzo kasy za wyścigi - zapominacie ze jak kupicie 10 domów w kazdym od 4 do 10 samochodow, zrobicie ze 3 kluby itd. to juz nie jest tak kolorowo z kasą...

Edytowane przez Axl2000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba zapominacie że OPEN BETA jest ograniczona czasowo, i za 2-3 tygodnie się skonczy i nie bedzie mozna jej wlaczyc, to samo bylo z open beta Battlefielda 2142...wiec nie wiem skad ten pesymizm...

już po drugim dniu jazdy kupiłem sobie wózek za 500k i poddałem tuningowi za kolejne 500k, po co mi ta gra za 3 tygodnie :> Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już po drugim dniu jazdy kupiłem sobie wózek za 500k i poddałem tuningowi za kolejne 500k, po co mi ta gra za 3 tygodnie :>

Do multiplaya :D Co do wymagań, to gra na SanDiego@3GHz/8800 GTS/1 GB Ram chodzi bardzo doobrze - śdrednio 35 FPS w porywach do 50 :D Gdyby było 2 GB ram to już by była poezja :]

Edytowane przez janio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To cos nie za fajnie jak za 1500 zika masz jakieś kilka fps więcej ode mnie ;).Na tym 8800 to stale 60 powinno byc. Cos mi się wydaje , że tdu woli ati. Jakoś 0 problemów mam z tą grą , a na gfach ludzie problemy z texturami , wychodzi z blędem do winzgrozy itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam problemów nie mam :P. Tak na marginesie to włączcie sobie AFx16 drogi wyglądają dużo ładniej.

Kucyk może jakiś challenge dla klubu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To cos nie za fajnie jak za 1500 zika masz jakieś kilka fps więcej ode mnie ;).Na tym 8800 to stale 60 powinno byc. Cos mi się wydaje , że tdu woli ati. Jakoś 0 problemów mam z tą grą , a na gfach ludzie problemy z texturami , wychodzi z blędem do winzgrozy itp.

60 FPS to może by było, gdybym miał jakiegoś C2D, pozatym grafa jest jeszcze niekręcona :P Jak narazie zaliczyłem jednego errora z wywaleniem do windy, pozatym po minimalizacji i ponownej maksymalizacji pieprzą się textury, a i jeszcze problemy z dźwiękiem, niekiedy słyszę jakieś szumy niewiadomo skąd i jeszcze dźwięk z radia jest taki "rozmazany" i trzeszczący. W samochodach z cyfrowym licznikiem np. Mercach, licznik cały czas pokazuje 0. Na razie tyle naliczyłem bugów.

BTW - takie pytanie - czy da się jakość przenieść bezpośrednio do swojej chaty? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Da się z mapy.

Teraz to już mnie to wkur*iło.

Profil z opcją multi jest zależny od stałego połączenia z netem :mur: :mur: Co za idiota to wymyślił? Już dojeżdżałem z autem (ta misja za 80k) A tu zonk i wywaliło do menu i próbuje łączyć :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

60 FPS to może by było, gdybym miał jakiegoś C2D, pozatym grafa jest jeszcze niekręcona :P Jak narazie zaliczyłem jednego errora z wywaleniem do windy, pozatym po minimalizacji i ponownej maksymalizacji pieprzą się textury, a i jeszcze problemy z dźwiękiem, niekiedy słyszę jakieś szumy niewiadomo skąd i jeszcze dźwięk z radia jest taki "rozmazany" i trzeszczący. W samochodach z cyfrowym licznikiem np. Mercach, licznik cały czas pokazuje 0. Na razie tyle naliczyłem bugów.

BTW - takie pytanie - czy da się jakość przenieść bezpośrednio do swojej chaty? :lol:

ustaw w dźwiękach z sieci zeby ich nie było bo tak to slyszysz to co inni mowia, grają, co slychac z ich kompow jak maja wlaczony mikrofon itd...

już po drugim dniu jazdy kupiłem sobie wózek za 500k i poddałem tuningowi za kolejne 500k, po co mi ta gra za 3 tygodnie :>

do multiplaya? to nie jest gra nastawiona na single o czym juz od dawna bylo mowione...scigasz sie z kumplami, dolaczasz do klubów itd. Multi interakcja ;) a nie o przeszedłem gre = moge ja wywalić z dysku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Da się z mapy.

Profil z opcją multi jest zależny od stałego połączenia z netem :mur: :mur: Co za idiota to wymyślił? Już dojeżdżałem z autem (ta misja za 80k) A tu zonk i wywaliło do menu i próbuje łączyć :mur:

Że co ? U mnie jak gram i rozłaczy to gra się pauzuje i wywala okienko, że mnie rozłaczyło z serwem i gram dalej [;

@Axl2000

Fajnie by było jak by te multi jeszcze działało... A nie kuleje tak że lepiej nei gadać :mur:

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Da się z mapy.

profil multi = mmo, caly czas w necie...

w full wersji bedziesz mial i profile multi i nie multi...i bedziesz mogl nimi żąglować itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ustaw w dźwiękach z sieci zeby ich nie było bo tak to slyszysz to co inni mowia, grają, co slychac z ich kompow jak maja wlaczony mikrofon itd...

do multiplaya? to nie jest gra nastawiona na single o czym juz od dawna bylo mowione...scigasz sie z kumplami, dolaczasz do klubów itd. Multi interakcja ;) a nie o przeszedłem gre = moge ja wywalić z dysku...

przy rozwiązaniach dotyczących multi - problemy z widzeniem się, ubogie info o ludziach z grupy - gdzie są, co robią itd itp. wątpie aby multi było siłą tej gry

a oto nasz klubik:

Dołączona grafika

nie wiem dlaczego wszyscy mają flagi IRL, pewnie rozpoznaje po IP lub coś w tym stylu :blink:

najprawdopodobniej jeżeli wejdziemy do niego o jednym czasie to będziemy mogli zorganizować wyścig bez problemowo B)

możemy dzisiaj coś zorganizować jak chcecie :>

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że co ? U mnie jak gram i rozłaczy to gra się pauzuje i wywala okienko, że mnie rozłaczyło z serwem i gram dalej [;

@Axl2000

Fajnie by było jak by te multi jeszcze działało... A nie kuleje tak że lepiej nei gadać :mur:

ja mam łącze 4MB w dzien, 6mb w nocy i śmiga jak należy...to ze w PL mamy srednio 512kb to juz nie moja wina, w USA maja w domu elektrownie i lacza 10000000GB/s wiec ich to wali w czapke...

NAJLEPSZE JEST TO ze ludzie JUZ OCENIAJA GRE JAKBY TO BYL PELNY PRODUKT...ech...gra bedzie kosztować 99zł a w preorderze 79zł a wy jeszcze zrzędzicie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy rozwiązaniach dotyczących multi - problemy z widzeniem się, ubogie info o ludziach z grupy - gdzie są, co robią itd itp. wątpie aby multi było siłą tej gry

a oto nasz klubik:

obrazek

nie wiem dlaczego wszyscy mają flagi IRL, pewnie rozpoznaje po IP lub coś w tym stylu :blink:

najprawdopodobniej jeżeli wejdziemy do niego o jednym czasie to będziemy mogli zorganizować wyścig bez problemowo B)

możemy dzisiaj coś zorganizować jak chcecie :>

Kucyk, weź że mnie w końcu odpowiedz gdzie/jak mam odebrać to zaproszenie, bo nie mam zielonego pojęcia :lol: Albo może spotkajmy się gdzieś, co byś mnie poprowadził do tego klubu or smth :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do multiplaya :D Co do wymagać, to gra na SanDiego@3GHz/8800 GTS/1 GB Ram chodzi bardzo doobrze - śdrednio 35 FPS w porywach do 50 :D Gdyby było 2 GB ram to już by była poezja :]

fajnie, tylko ja pytalem o inny calkiem segment kart graficznych :E

ale ciesze sie twoim szczesciem :D

Edytowane przez Mazzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam problemów nie mam :P. Tak na marginesie to włączcie sobie AFx16 drogi wyglądają dużo ładniej.

Kucyk może jakiś challenge dla klubu?

A Ty Ludwiczek to chyba masz jakieś klapki na oczach piszę do Ciebie jadę za , ale nie Ludwik pedzi i ma wszystko w d. ;)

Bug jaki ja zauważyłem to gdy jestesmy w domku i dajemy na character to mamy program wykonał złą operację ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie, tylko ja pytalem o inny calkiem segment kart graficznych :E

ale ciesze sie twoim szczesciem :D

Heh, chodziło mi raczej o zobrazowanie na jakim sprzęcie można komfortowo pograć w najwyższych ustawieniach :] Jak widać gra nieźle wymaga :/

Edytowane przez janio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Ty Ludwiczek to chyba masz jakieś klapki na oczach piszę do Ciebie jadę za , ale nie Ludwik pedzi i ma wszystko w d. ;)

Bug jaki ja zauważyłem to gdy jestesmy w domku i dajemy na character to mamy program wykonał złą operację ;).

a ja tego buga nie mam...:/ czasami to ze ty kogos widzisz nie znaczy ze ta osoba widzi ciebie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, chodziło mi raczej o zobrazowanie na jakim sprzęcie można komfortowo pograć w najwyższych ustawieniach :] Jak widać gra nieźle wymaga :/

komputer znajomego (po formacie odrazu): A64 3000+, 1,5GB DDR 400Mhz, 7800GTX 256MB - 1280x1024 / High / FSAAx4 = nie niżej nż 28fps

Ja juz zainstalowalem gre, wszystko cacy ale za chiny nie moge pograc. Odpalam exe i po chwili wywala mi blad aplikacji i tyle na ten temat...

1. zmien sterowniki na najnowsze, odkręć proca i ramy...gierka ma problemsy z nvidią...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kucyk, weź że mnie w końcu odpowiedz gdzie/jak mam odebrać to zaproszenie, bo nie mam zielonego pojęcia :lol: Albo może spotkajmy się gdzieś, co byś mnie poprowadził do tego klubu or smth :]

W domu jak jesteś to na "news", tak mi się zdaje(kolega właśnie u mnie był z Irlandii ) trzeba cisnąc i masz możliwość odbierania wiadomości. Szatan kucyk z dziesięć zaproszeń do mnie wysłał tylko, że ja nie mogłem odpowiedzieć i go przyjąć bo "rookie" byłem i za mały lvl był.

:D

Bez obrazy Ludwiczek ale jak my się spotkaliśmy napisałem "prowadź" a Ty (Ludwiczek) stał i czekał .

:wink:

Teraz kilka godzin gdzieś na poboczu stoję bo "obowiązki" mam ale do wieczora mam nadzieję jeszcze trochę kaski zebrać i jakąś furkę zakupić. Spotkamy się i mogę gdzieś się bryknąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W domu jak jesteś to na "news", tak mi się zdaje(kolega właśnie u mnie był z Irlandii ) trzeba cisnąc i masz możliwość odbierania wiadomości. Szatan kucyk z dziesięć zaproszeń do mnie wysłał tylko, że ja nie mogłem odpowiedzieć i go przyjąć bo "rookie" byłem i za mały lvl był.

:D

Bez obrazy Ludwiczek ale jak my się spotkaliśmy napisałem "prowadź" a Ty (Ludwiczek) stał i czekał .

:wink:

Teraz kilka godzin gdzieś na poboczu stoję bo "obowiązki" mam ale do wieczora mam nadzieję jeszcze trochę kaski zebrać i jakąś furkę zakupić. Spotkamy się i mogę gdzieś się bryknąć.

No ja nawet wiem gdzie Ty na tym uboczu stoisz... jechałem tam 20 minut do Ciebie!

Nie wiem nic nie widziałem by ktoś coś pisał. Mam limit na neo w porywach do 8KB/s... często mnie rozłącza i mi gracze znikają. Możliwe, że do mnie nie dochodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wyspa jest duża. Co do błędów to nie mogę narzekać. Działa filtrowanie anizotropowe, na początku jak odpaliłem td to sobie ładnie pomyślałem... włączyłem af i muza gra. Problemy z miganiem bywają właśnie przez nie i przełączanie się między aplikacjami ale rada to ponowne przejście na pulpit i do gry. Wszystko wraca do normy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie nie ma tego problemu z alt + tab moge robic non stop i nie ma skaszanionych textur. A ludwiczek mnie nie mógł widziec bo poprostu popier.... ile sie da do przodu a ja byłem za nim ,bo go dogonić nie mogłem pierdyplem swoim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie nie ma tego problemu z alt + tab moge robic non stop i nie ma skaszanionych textur. A ludwiczek mnie nie mógł widziec bo poprostu popier.... ile sie da do przodu a ja byłem za nim ,bo go dogonić nie mogłem pierdyplem swoim.

Jak coś to możemy się gdzieś spotkać np koło klubu :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tja spotkanie koło klubu... Zapraszam, może kogoś zobacze wkońcu :mur: Jak coś to jestem w okolicy ;)

no to ja też tam daję

Jak chcecie mnie zobaczyc to filtr na mapie PRO i klasa fury F

Edytowane przez Ludwiczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi