LCC Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Heehh widzę, że qqrydza przyłączyłeś się do bandy LFS SGhosts'a jak ja to przedwczoraj nazwałem :) Fajne chłopaki, dziewczyny i bryczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 czym robicie screny? przez pauze i photo? fraps? czy jeszcze czyms innym..? LCC widziałem Cie wieczorem... ale tylko "śmigleś" koło mojego biednego F430 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@jw3r Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 TDU-Fixer w załączniku. Pzdr TDU_Fixer.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) LCC banda SGhosts, jak to brzmi :lol:, no byla proba zrobienia "malego spotkania" cabrio z forum lfs, ale niestety nie wyszlo. Tzn osob bylo napoczatku z 20 jedni znikali inni pozniej mieli problem sie polaczyc i zostalo 7 (tak pamietam ,ze moze byc tylko 8 naraz) ,do tego byly taie lagi, ze polowa sie nie widziala, wiec sobie wyobraz co sie dzialo ;0. Pozniej jak dolaczyl qq to zostalo kilka osob bez laga i pojechalismy na sake jak widac na scrinach ;). Dzieki za poezdrowienia za wszystkich, bo nie wiem czy ktos z tamtad jeszcze tu zaglada (obrocz Bobsona, ale on raczej zaglada do wodanoi ;) ) Heehh widzę, że qqrydza przyłączyłeś się do bandy LFS SGhosts'a jak ja to przedwczoraj nazwałem :) Fajne chłopaki, dziewczyny i bryczki :) ja oprocz foto z gry, to tak w locie robie czyms takim jak UOSU, malutki program bez instalki, laduje sie pod printa+mozliwosc ustawienia innych klawiszy, seryjnych screenow i mozliwosc ustawienia jakosci. http://www.hh.iij4u.or.jp/~kmatuoka/uosu/indexe.html Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 No i co z tym patchem czy jak tam z nowymi samochodzikami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) No i co z tym patchem czy jak tam z nowymi samochodzikami? Na 100 % dziś o 19 będzie do zassania za free ze stronki Atari. B-) ps. Mod z dźwiękami w paru autkach zrywa czapkę z głowy:-) Ja sobie np. podstawiłem ten nowy z Mcl F1 do Lambo i się zakochałem. Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 TDU-Fixer w załączniku. PzdrDzięki za fixera :) Niestety nie pomógł ;p. Pozostaje już tylko format. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@jw3r Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Na 100 % dziś o 19 będzie do zassania za free ze stronki Atari. B-) I oczywiście nie ma to nic wspólnego z dzisiejszą datą :lol: yuucOm Nie wiem czemi nie działa ci to, mi ten fixer pomógł :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 ps. Mod z dźwiękami w paru autkach zrywa czapkę z głowy:-) Ja sobie np. podstawiłem ten nowy z Mcl F1 do Lambo i się zakochałem.3x McLaren w tunelu = mega rozj*b :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 ja oprocz foto z gry, to tak w locie robie czyms takim jak UOSU, malutki program bez instalki, laduje sie pod printa+mozliwosc ustawienia innych klawiszy, seryjnych screenow i mozliwosc ustawienia jakosci. http://www.hh.iij4u.or.jp/~kmatuoka/uosu/indexe.html dzieki przyda sie :) Moze mi ktos powiedziec czy w przypadku gdy goni mnie policja gracze "online" widza te wszystkie blokady i radiowozy ktore mnie gonia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 nie ma policji w trybie online... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) ps. Mod z dźwiękami w paru autkach zrywa czapkę z głowy:-) Ja sobie np. podstawiłem ten nowy z Mcl F1 do Lambo i się zakochałem. Możesz podać linka do tego moda z dźwiękiem? SLR dołączył do moich ulubionych bryczek icon_smile3.gif Dzisiaj przebrykałem nim prawie 1000 km i w sumie stuknęło mi już 28,000 km w TDU, a jeżdzę dość mało icon_smile3.gif Obrazek Obrazek @Miazga pozwól, że dodam Twoje ustawienia pod DFP i moje pod MOMO do FAQ dla potomności. Polecam się pobawić darmowym programem Paint.NET (poniżej obrazek przerobiony przez ten programik) Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez Tommi_bydg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 nie ma policji w trybie online...tzn ze w momencie gdy jestem w trybie wolnej jazdy i zacznie mnie gonic policja to..? znikam? Moze glupie pytanie ale wczoraj mialem taka akcje ze nagle dorobilem sie 3 "odznak" wszedzie blokady i w chwili gdy policja mnie doganiala, nagle uderzyl w nią inny gracz... Przyznam ze troszke to trwalo az ja zgubilem a w tym czasie mijałem wielu z graczy online... Dlatego pytalem czy oni widza tylko mnie? [jak ta to smiesznie musialo to wygladac] :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Możesz podać linka do tego moda z dźwiękiem? Polecam się pobawić darmowym programem Paint.NET (poniżej obrazek przerobiony przez ten programik) http://www.megaupload.com/pl/?d=MBO412W4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Polecam się pobawić darmowym programem Paint.NET (poniżej obrazek przerobiony przez ten programik) 2959022[/snapback] tzn ze w momencie gdy jestem w trybie wolnej jazdy i zacznie mnie gonic policja to..? znikam? Moze glupie pytanie ale wczoraj mialem taka akcje ze nagle dorobilem sie 3 "odznak" wszedzie blokady i w chwili gdy policja mnie doganiala, nagle uderzyl w nią inny gracz... Przyznam ze troszke to trwalo az ja zgubilem a w tym czasie mijałem wielu z graczy online... Dlatego pytalem czy oni widza tylko mnie? [jak ta to smiesznie musialo to wygladac] :huh: eee nie ma policji w trybie online, moze grasz offline i myla ci sie gracze z npc w sportowych brykach z graczami online? w online sprawa wyglada tak, ze masz niby gwiazdki, ale nikt cie nie sciga, jak sie zatrzymasz w miejscu a bedziesz miec gwiazdki to dostaniesz mandat od niewidocznego gliny, ale wystarczy odjechac na kilometr i gwiazdki znikaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) Zaktualizowałem FAQ. Dodałem między innymi ustawienia pod kiery, mody z nowymi dzwiękami i fixery... . Ennoo w Online są gliny. Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Mam podobny problem. Mój monitor ma natywną rozdzielczość 1280x1024 (5:4), a gram w 1024x768 (4:3) i obraz jest lekko rozciągnięty w pionie - zegary nie są okrągłe, itd... Nie da się zrobić by u góry i na dole były czarne paski (wychodzi 32px na górze i tyle samo na dole)? Szukałem tego w sterownikach, ale nie znalazłem... Gdzie to konkretnie jest? Może trzeba jakąś konkretną wersję sterowników? Mam oficjalne 169.21 (polską wersję językową). Ma ktoś pomysły jak to naprawić? Coraz bardziej mnie to denerwuje... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ja zauważyłem gliny tylko w kurierze, autostopie itp.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 posmigalismy sobie dzisiaj z LCC piknie bylo, ale czasem trzeba pospac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Fajna trawa. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ale sobie pojeździliśmy z SGhosts'em :) Już dawno nie śmigałem taką deską surfingową :) Fajnie się tym AC jeździ ale i tak Wieśman u mnie rządzi. Później załapałem się na berka z Powerslave'm i boską qqrydzą z odmiennymi stanami świadomości :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Postanowiłem powrócić do TDU. Nigdy nie miałem oryginalnej, tzn. pełnej, nie-beta wersji, a i w sieci też bym sobie pojeździł, więc dziś po pracy wstąpiłem do Media-Markt. Wracam do domu przez Carrefour, bo w końcu weekend, trzeba zakupy. I się zdziwiłem :blink: Zafoliowane pudełko z grą piszczy przy kasie :lol: Jak myślicie co tam mogło piszczeć ? Wersja topseller. Chyba ta kartka rejestracji na gram.pl B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 chłopaki możecie mi powiedzieć jaka jest zawartość płyty dodatkowej do TDU w wersji Top Seller bo zamierzam ją nabyć i chciałbym wiedzieć co jest dokładniej na tej płytce patch czy co ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) Patch do Visty... Patch 1.66A Patch Pu'uloa Fix Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) razorBMW - dzięki właśnie utwierdziłeś mnie w przekonaniu żeby sprzedać moje TDU ( wersja Pl w czarnej okładce ) i kupić wersje Top Seller wreszcie będę mógł grać przez net i będę miał 2 auta więcej niż w serii :-) Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez CKM18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozakov Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 A jaki problem ściągnąć patche z gram.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) Kozakov - taki że z moją wersją żaden patch ani dodatek nie działa Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez CKM18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 @LCC wydaje mi się, czy spoilery we FAQ'u do TDU nie działają...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) razor niedzialaja, cos sie popsulo po updecie forum ;) Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Jaki jest według was najlepszy samochód grupy D, przed jak i po ulepszeniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...