Kas Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Absolut o smaku czarnej porzeczki to najlepszy sok. :D :wink:Kurant roxuje ;) Mi wchodzi Jablkowy z witamina C z TESCO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 A ja wole czarną porzeczke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Odświeżę topic. :-) Ja nałogo pijam Caprio jabłkowo-malinowy, ew. z czerwonej pomarańczy czy multiwitamina jak do drinków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 swietny sok do rozcienczania sunquick ale nie moge go juz nigdzie kupic ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 ehh pamietam dziecinstwo z sunquickiem... :rolleyes: to bylo cos ! tylko teraz niebardzo moge to spotkac, nie produkuja czy co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 proponuje odwiedzic Geant ostatnio tam kupowalem sunquicka ;) w toruniu przynajmniej w geant`cie maja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 A co to jakiś specjalny trunek? :D Muszę spróbować ;) Jak narazie piję tylko Tymbark pomarańcze ewentualnie Garden, w tempie 1 karton dzienie B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 No ja szukam sunquick'a dalej i nic :/ Słyszałem w sumie, że to sama chemia, ale za to jaka pyszna ;]] jak ktos znajdzie to niech da znac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 ...Słyszałem w sumie, że to sama chemia, ale za to jaka pyszna ;]]... dokladnie, geste to a nie sama woda i jakie pysznee B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Ja tam lubię Kubusia, Vitaminkę itp :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 kocham grapefruita przez wszystich znajomych uwazany jestem za dziwaka :P przynajmniej nie zwraca sie tak szybko jak pomaranczka czarna pozeczka i owszem do trunkow lubie takze zwykla mineralke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Nie ma to jak capri różowy grapefruit. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Ostatnio testuje soki Jupi i powiem że wymiatają w smaku :rolleyes: Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Koowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ja teraz pije Riviva ale ustrojstwo nie dobre i jeszcze mi się tym odbija. Blech nie polecam tanich soków z biedronek i tym podobnych. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Sok z biedronki ? hmm o.O Byl kiedys film pt ,,Sok z żuka'' :> A na powaznie to ja bardzo lubie z rozowych grapefruit'ów poza tym marchewkowy i jablkowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ja powiem tak wam - do tej pory piłem tylko Tymbarki Jabłko-Mięte, bądź tak zwane "Multiwitaminy". Wszystko jedno jakiej firmy - Costa, Garden - cokolwiek. Tak było do czasu, aż zawitałem do Biedronki, po coś do picia. Soki są takie jak barszcz, często wyprodukowane przez Hortex, dla Biedronki. W smaku są super, nie czuje różnicy między takim sokiem a Tymbarkiem (Jabłko-Mięta) - a cena dużo niższa. Polecam stestować wszystkim! Oprócz tego sycą wszelkie marchewkowo-jakieś. Też w Biedronce - Vitaminella. Za litr soku w szkle płacę 2.19. Dobra cena - a soczek syci i jest mega dobry no i zdrowy. Przestałem kupować Kubusie i inne firmowe, skoro no-name jest tańszy prawie 2x a ja nie czuje różnicy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dzisiaj kupiłem Garden Mulitiwitamina. Jestem mile zaskoczony bo mi smakuje. Ostatnio duzo pije soków z multiwitamina i jakoś się fajnie czuje. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin23 Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Znalazłem sunquick : http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=51619 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 ja jadę na Caprio lub mineralce... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Tymbark wiśnia-jabłko bądź jabłko-pomarańcz. Taka butelka 2 litrowa w pobliżu mnie wytrzyma max 2h :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Ten unquick faktycznie musi być dobry skoro tyle osób mi go polecało. Nie wyobrażam sobie tego smaku z chemii ,ale skoro taki dobry to chyba sprobuję. Ciekawe gdzie go można dostać we Wrocku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 jak zapijac to tylko grejpfrut, myslałem, że czsrna pożeczka lepsza ale po wycieczce tygodniowej jestem pewien że grejpfrut, jakiś Caprio lub Hortexu (tyle ze Hortex dość sporo sobie liczy około 5zł masakra) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Czerwona pomarańcza od Caprio... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kingston Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Ja pijam tymbarki:Jabłko-Mienta,Jabłko-wiśnia i czerwoną pomarańcz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin23 Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Ten unquick faktycznie musi być dobry skoro tyle osób mi go polecało. Nie wyobrażam sobie tego smaku z chemii ,ale skoro taki dobry to chyba sprobuję. Ciekawe gdzie go można dostać we Wrocku. na allegro jedynie. Był kiedyś w Makro i Auchanach. Ale teraz nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Przerzuciłem na Clippo. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) jak bedziecie sie kiedys chcieli napic prawdziwego soku i bedziecie po za granicami PL to sprobujcie sobie innocent klik co prawda jest cholernie drogi - 1l ok 4euro, ale to prawdziwy przecier z owocow, mozna na tych sokach jechac nic nie jedzac, jak wyciagniesz z lodowki do temp. pokojowej na kilka godzin to jest po soku - po prostu fermentuje, jest tak naturalny, w zyciu nie pilem czegos lepszego :-P wlasnie wcinam tego, pycha :) Edytowane 22 Listopada 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...