Kwazor Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Leborg robisz tak : wytnij sobie z kawałeczka kartki kwadracik 2 na 2cm. W przeciwległe rogi zagnij tak by było widać gdzie jest środek kwadracika i lelekko przygnij by było to na kształt parasola. Weź zakrętke od napoju , taniego wina ;) (poleacam byka :D ) i przebij ja igła by była to podstawka dla niej. I połóż na srodek ten "parasol" Przyłoż ręce i skup sie jak dojdziesz do wprawy to bedziesz mogł tym sterowac.Samo czasami też sie kręci nawet jak sie na tym nie skupiasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 grópel, tylko uważaj, bo jak się za mocno skupisz to kupe szczelisz :lol: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) Leborg robisz tak : wytnij sobie z kawałeczka kartki kwadracik 2 na 2cm. W przeciwległe rogi zagnij tak by było widać gdzie jest środek kwadracika i lelekko przygnij by było to na kształt parasola. Weź zakrętke od napoju , taniego wina ;) (poleacam byka :D ) i przebij ja igła by była to podstawka dla niej. I połóż na srodek ten "parasol" Przyłoż ręce i skup sie jak dojdziesz do wprawy to bedziesz mogł tym sterowac.Samo czasami też sie kręci nawet jak sie na tym nie skupiasz... kurde, ide tak zrobic Edit: kurde, naucz mnie tego, jak mam przylozyc rece ? Edytowane 5 Lutego 2006 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Też to kiedys wypróbuję, ale jak nikogo nie będzie w domu, bo mnie za jakiegos idiotę wezmą :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 ale ptoem jescze poloz na to szklanke albo cos, wtedy jak bedzie dzialac to ok, a tak to lekko ruszajac palcem tworzysz takie zawirowania ze to sie kreci, sprawdzalem ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Akurat podświadomość to nic nadzwyczajnego bo istnieje, ta część mózgu kontroluje wszystko czym człowiek nie mógłby się zajmować na codzień np. bicie serca czy pozbywanie się jakiejś choroby. To NIE jest część mózgu, to "część" UMYSŁU!!! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 no i niby krece tym wiatraczkiem, czy czyms, fajnie sie kreci ale jak zaloze na to szklanke to wogle nie kreci sie. nie wiem czy ta szlanka przeszadza w telekinezie czy poprostu to powietrze porusza tym wiatraczkiem :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 ... i pewnie podczas tego czegos trzeba gleboko oddychac i spokojnie wypuszczac powietrze noskiem. ... przeciez to nie ebdzie w stanie ruszyc kawalka papieru. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Jak juz zrobisz ten parasol to wyrzuc go za okno i steruj nim swoimi oczami ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 ULLISSES ja mam podobne jadzy z Matrixem .. Jak mam deja vu to sobie mysle 'zerwanie programu' i się zaraz rozglądam, a potem próbuje ustalić dlaczego to miało miejsce czy cos juz tu robiłem itp. Takie dziwne uczucie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 a widzisz, ;] odizoluj zrodla ruchu powietrza to sie zdziwisz, wystarczy ruszyc palcem kolo tego niby wiatraczkai juz sie kreci, same dlonie moga cieplem wytwarzac ruchy powietrza, a jak odizolujesz go od tych czynnikowi to zrobisz, to wtedy masz pewnosc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Jak byłem módszy to miałem tak czasem gdy wykonywałe jakomś czynność to zdawało mi się jak bym to już robił, ja też czytałem że można kontrolować sny raz tak miałem nawet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Iczka - To NIE jest część mózgu, to "część" UMYSŁU!!! ;) No ale wiadomo jaki jest ogólny sens :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) a widzisz, ;] odizoluj zrodla ruchu powietrza to sie zdziwisz, wystarczy ruszyc palcem kolo tego niby wiatraczkai juz sie kreci, same dlonie moga cieplem wytwarzac ruchy powietrza, a jak odizolujesz go od tych czynnikowi to zrobisz, to wtedy masz pewnosc ;] Podobno porwadzono badania (labolatoryjne) wykluczacace duzo bardziej skomplikowane czynniki niz ruch powietrza, a całe zjawisko nie zostalo wytlumaczone w naukowy sposob. Delikante ruch na pewno sa spowodowane ruchem powierza, a nieustane szybkie ( bo ja tak kerecilem to ze 4 obroty na sekunde byly) i kontrolowane (bo wybieralem kierunek i zatrzymywalem tez tymi "wiatrami") Jak mi sie "wiatrak" zepsul i nie chcial stac to to olalem - w sumie nic ciekawego na dluzsza mete i porocesora tym nie ostudze :wink: Edytowane 6 Lutego 2006 przez burro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Podobno porwadzono badania (labolatoryjne) wykluczacace duzo bardziej skomplikowane czynniki niz ruch powietrza, a całe zjawisko nie zostalo wytlumaczone w naukowy sposob. Delikante ruch na pewno sa spowodowane ruchem powierza, a nieustane szybkie ( bo ja tak kerecilem to ze 4 obroty na sekunde byly) i kontrolowane (bo wybieralem kierunek i zatrzymywalem tez tymi "wiatrami") a moze pole elektryczne? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 niezrozumiales mnie, nie mowie ze to nie jest prawda, po prostu chcesz wiedizec ze to dziala, to odizoluj wiatraczek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 z aluminium tez dziala?? @Iczka ale umysl zawiera sie w mozgu:P wiec zgodnie z zasadami matematyki podswiadomosc nalezy do umyslu a umysl do mozgu wiec podswiadomosc tez nalezy do mozgu czyli jest jego czescia [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 niezrozumiales mnie, nie mowie ze to nie jest prawda, po prostu chcesz wiedizec ze to dziala, to odizoluj wiatraczek ;]jesli to bylo do mnie-> mi chodzilo bardziej o naturalne pole elektryczne ktore wytwarza czlowiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 niezrozumiales mnie, nie mowie ze to nie jest prawda, po prostu chcesz wiedizec ze to dziala, to odizoluj wiatraczek ;]To jak... mam do prozni z nim wejsc ?? :lol: z aluminium tez dziala??Ja własnie na aluminium tylko to probwoelm robić. Ja robilem wg. tej instrukcji: http://astraldynamics.focus-x.org/modules....wpage&pageid=79 Oglnie fajna storonka i mozna poczytać jak ktos ma czas... wcale nie trzeba w to wierzyc, ale sroko nie wierzymy, to chodziaz wiedzmy w co nie chcemy wierzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Co wy z tym odizolowaniem, to przecież nie takie oczywiste... A więc ZAŁÓŻMY na chwilę, że rzeczywiście istnieje taka siła i za pomocą telekinezy można obracać piapierem akurat w takim kształcie, ponieważ w takiej postaci jest najbardziej podatny na ową siłę. Więc niby dlaczego oczywiste ma być, że pod przykrywką szklanki wiatraczek również powinien się kręcić? Może szklanka po prostu odbija / zakłóca / nie przepuszcza tej siły? Przecież nie musi to być jakaś magia i nie wiadomo co, tylko po prostu nie zbadana siła, która w przyszłości może zostać w jakiś sposób fizycznie uzasadniona, więc przykrywanie tego wiatraczka może zakłócać to zjawisko. Tak tylko teoretycznie i obiektywnie napisałem, nie jestem żadnym maniakiem żeby nie było, nawet tego nie próbowałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Może szklanka po prostu odbija / zakłóca / nie przepuszcza tej siły? Przecież nie musi to być jakaś magia i nie wiadomo co, tylko po prostu nie zbadana siła, która w przyszłości może zostać w jakiś sposób fizycznie uzasadniona, więc przykrywanie tego wiatraczka może zakłócać to zjawisko. Tak tylko teoretycznie i obiektywnie napisałem, nie jestem żadnym maniakiem żeby nie było, nawet tego nie próbowałem :) hahaha uwazajcie bo jak uzywacie tej nienazwanej niezbadanej sily to przyjdzie cthulhu i was wpi#$%# :lol2: a tak na powaznie: szklo->izolator, czlowiek->emiter pola elektrycznego aka nienazwanej niezbadanej sily; [szklo nie przepuszcza pola wiatraczek sie nie kreci, ] got the picture? (zawsze chcialem tego uzyc :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 skoro niewiesz jaka to sila to skad mozesz wiedizec co ja prepuszcza a co nie ? pokrec mi tym po dowolnym odizolowaniu od zrodel ruchu powietrza to wtedy uznam ze to cos innego ;] i jeszcze raz podkreslm, nie mowie ze to nie istnieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Ja tylko sobie tak napisałem, nie krzyczcie :) Sam jeszcze tego nawet skonstruowałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 wezcie pod uwage ze obracanie tym za pomoca sil elektrostatycznych np tez jest trudne trzeba w kazdej dloni zmienic ladunek na przeciwny w odpowiednim momecie i to bardzo szybko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 z tego co pamietam to energia elektrostatyczna w naszym ciele jest stala, ale moge sie mylic ;] bo bylo cos takiego ze gdybysmy dysponowali tylko o 3% wiecej jakims ladunkiem to bylibysmy zdolni ruszyc ziemie ;]. ale moge sie mylic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 jesli sni mi sie zaglada swiata to znaczy ze jestem jakis dziwny/chory? :D2012 juz niedlugo :lol: ja tez nie wierze w tego typu rzeczy a ktos kto pisal ze potrafi podnosic reke czyjas albo kartke przekrecac... sory ale :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 wezcie pod uwage ze obracanie tym za pomoca sil elektrostatycznych np tez jest trudne trzeba w kazdej dloni zmienic ladunek na przeciwny w odpowiednim momecie i to bardzo szybko.kto ci kaze zmieniac znak, imo to sie kreci bo dzialaja jakby ladunki jednoimienne, zauwazcie tez ze ten "wiatraczek" ma bardzo cienkie krancie dzieki czemu jest duzo wieksza gestosc powierzchniowa ladunku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) wytnij sobie z kawałeczka kartki kwadracik 2 na 2cm. W przeciwległe rogi zagnij tak by było widać gdzie jest środek kwadracika i lelekko przygnij by było to na kształt parasola. Weź zakrętke od napoju , taniego wina ;) (poleacam byka :D ) i przebij ja igła by była to podstawka dla niej. I połóż na srodek ten "parasol" Przyłoż ręce i skup sie jak dojdziesz do wprawy to bedziesz mogł tym sterowac.Samo czasami też sie kręci nawet jak sie na tym nie skupiasz... robiłem to pare razy... kiedyś poszedłem krok dalej.. zamiast rąk postawiłem na bokach ksiażki.. i zgadnijcie co.. kręciło się tak pół dnia :D.. nie ma pojecia dlaczego.. Przy zblizaniu rąk to mozna jeszcze wytłumaczyć unoszącym się ciepłym powietrzem ogrzanym od dłoni.. ale w pokoju w którym nikt się nie poruszał parasolka sama mi się kręciła w takim jakby stone hange zrobionym z książek... Miałem nawet zbudowac sobie takie coś z kamieni i postawić wiatraczek na środku coby sie kręcił - perpetum mobile takie :D' co do świadomych snów, bo widziałem że też to robiłeś... próbowałem pare razy.. udało się ale dosyć krótko, potemjakos nie miałem czasu się w to bawić.. bo za późno spać chodziłem... jesli chodzi o temat.. i telepatię... to już pomijając fakt, że w koło mnie dzieją się dziwne rzeczy (to już dla mnie normalka i dla mojego otoczenia też :D, choć nie wszyscy wierzą), to sam przejaw telepatii mozna dosyć łatwo stwierdzić.. Zazwyczaj ma on miejsce pomiędzy osobami które prazebywają ze sobą dosyć długo. Tu zapewne niektózy powiedzą że rozumieją się ze sowją dziewczyną czy chłopakiem i myślą o tym samym często (przynajmniej my tak mamy :D - no ale co w tym dziwnego.. mówiłem że dziwne rzeczy się dzieją...). Natomiast bardziej obrazowy przykład.. Choidzłem do średnij szkoły.. miałem kumpla, razem dojeżdzaliśmy do szkoły... Często stwierdzałem że po chwili siedzenia obok siebie.. mimowlonie siadamy w tej samej pozycji, w taki sam sposób... Przeprowadziliśmy testy... usiedliśmy tak żeby siebie nie widzieć (umysł mógł dostrzec jak siedzi druga osoba mimo że my tego nie widzieliśmy).. no i okazało się że po chwili nieświadomie siedzieliśmy znów w tej samej pozycji, jakkolwiek dziwna by ona była... :) lecz przypadkowa (nie na siłe wymuszona). no i jeszcze mi się przypomniało, wczoraj reklamowali gdzies człowieka-magnes, który przyciaga rózne rzeczy.. my z bratem przyciągamy tez różne przedmioty (zwłaszcza letnią porą), ale nie mogłem się powstrzymać ze śmiechu i 10 minut nie wstawałem z podłogi jak mój brat przyczepił sobie telefon do czoła i tak z nim chodził :lol: :lol: Sprawdzaliśmy to też , już dawniej, na monetach, żelazku, kryształach, innych metalowych przedmiotaach... kiedyś obkleiliśmy się telefonami i innymi [ciach!]łami na klatce piersiowej.. I tu można powiedzeić ręce które leczą.. bo już przynajmniej z 5 razy zdarzyło się że przyszedłem do kogoś naprawiać wzmacniacz.. rozebrałem go .. dotknąłem miernikiem i zaczął działać... wiele można by jeszzce pisać... może zrobie dział na mojej stronce o paranormalnych włąściwościach :D Edytowane 10 Lutego 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) A jeżeli o snach mowa to można je kontrolować przynajmniej kolega mi tak mówił i chciał mnie nauczyć ale ja mu niewierze.Da sie i to dosyć łatwo często tak miałem : ] Edytowane 10 Lutego 2006 przez abramakabra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 dla wszystkich zainteresowanych tematem zapraszam na: www.astral.w.pl powiem tylko jedno - LD, OBE, telekineza, medytacja przy nieumiejętnym użyciu mogą się okazać zabójcze. człowiek może się nabawić poważnych lęków, depresji, choć nie musi, dlatego należy pamiętać by świadomie wybierać metody zgłębiania tych tematów. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...