komisarz Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) Chodziło mi o link zapodany pare postów wyżej dotyczący tego ile ludzi (i samych serwerów) jest na POLSKICH serwerach B2 a ile ludzi na B2142 a nie serwerów na całym swiecie...przeglądasz troszke strony tego tematu komisarz czy tylko dpisujesz na ostatnio napisane posty :lol: ? Co z tego ze 500 000 kopii sie sprzedało? To moze i jest policzalne, ale niepoliczalny jest fakt ile z tych zakupionych kopii poszło po paru godzinach grania z rozczarowaniem w kąt, albo na allegro tudzież ebay ;) Grałem zarówno w B2 i B2142...klimat bez porównania, na korzysc tego pierwszego. Zresztą b2142 nie od wczoraj jest w sklepach i skoro do tej pory tak wygląda sytuacja ilosci POLSKICH serwerów i graczy na nich (mimo tych bugów wszystkich i kiepskiego zbalansowania mazzeo ;) ), to tylko podtrzymuje moje zdanie. Ludzie wolą klimaty pustynnej burzy niż ganianie się mechami. :* Jasne, gra jest tak kiepska i mało popularna, ze nie schodzi z listy najlepiej sprzedajacych sie gier w USA (obecnie jest na 6 miejscu, 5 miesiecy po premierze). Zapewne ludzie ja kupuja aby rzucic po kilku h w kat. Co do POLSKICH serwerow to jakie to ma znaczenie jezeli chodzi o poplarnosc i liczbe graczy? Od kiedy to Polski rynek jest wyznacznikiem populrnosci gry? Pingi na EA DE albo EA NL są w oklicach 50 na 64 osobowych mapach, na polskim serwerze grałem moze kilka razy w demo. Chciałbym tez sie dowiedzieć, gdzie w swoim poscie zaznaczyłeś, ze odnosisz sie do ty POLSKICH serwerów? BO ja jakos tam tego nie widzę. Więc nie odwracaj kota ogonem powołując sie na wybiórczo przygotowane dane, bo nie tedy droga - lepiej wyedytuj post, że można było zrozumieć co chciałes przekazać. edit: A to, ze w Polsce jest mniej graczy 2142 niz bf2 to imho wynik zbytniego podobienstwa tych dwoch gier (a przynajmniej w opiniach graczy czytam, ze bf2142 to wlasciwie mod). A polski gracz dwa razy tego samego nie kupi, bo liczy pieniadze. Ja w bf2 nie grałem, nic tej grze nie ujmuje, ale czy mozesz sobie pograc komfortowo na mapach 64 sobowych na zwyklym łaczu? Bo slyszalem, ze niespecjalnie. Poza tym usprawnienia typu brak przegietych samolotow, ograniczenie uzytecznosci snajperow przez wprowadzenie ograniczenia widocznosci czy tez odradzanie sie pojazdow po dluzszym okresie czasu to w mojej opini krok w dobrym kierunku (potrafie sobie wyobrazic odradzanie czolgow kilka s po zniszczeniu i zepsuta grę przez ten fakt). Niestety jak ktos cos kupil, to nie wystarczy mu, ze to chwali, ale musi oczerniac innych, ktorzy wybrali co innego - oczywiscie nie podajac argumentow. I taka wlasnie postawe reprezentujesz. Edytowane 8 Marca 2007 przez komisarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) o_O czyli mam rozumieć ze czolgi mają sie wogole nie pojawiac? :lol: czyli reszta rozgrywki na piechotę ?, odpowiem Ci tak. Graj w to co Ci odpowiada. Jak sam mówisz, nie masz zielonego pojecia o B2 więc po co ta dyskusja ;) Ograniczenia widocznosci? WTF? to chyba gram w jakiegos innego B2 :lol: Moze i komfortowo na mapach 64 osobowych nie pogram, ale jak sam wspomniales jest to wina łącza jak i rowniez maszyn na ktorych serwery stoja. Po za tym z tego co sie orientuje to na tytanie nawet na 32 osoby nie pograsz bo wystepuja lagi. Podyskutujemy o tym? Faktycznie spore podobienstwo miedzy 2142 a zatoką perską. Chyba tylko engine :lol: Reasumując, B2142 ujmuje tylko tyle ze mimo patchy jest wciaz zlagowany, a dwa nie sa to klimaty ktore mnie kreca i przypuszczam ze wiele osob rowniez, a to ze w ameryce jest na 5 pozycji...co z tego [; Raz ze amerykanie maja lepsze łącza, dwa że łykną wszystko co się im pod nos podsunie. Polacy nie gęsi. Moja postawa to tylko wyrazenie opini dotyczącej uczeszczania ludzi na serwerach b2142 i b2. Ludzie wolą czasy teraźniejsze. :P Ah, i byłbym zapomniał. Graficznie bardzie odpowiada mi B2. Edytowane 8 Marca 2007 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) Sorry Bemx2k, ale jak krytykujesz jakąś grę, to z łaski swojej uargumentuj, bo tylko błaźnisz sie takimi dennymi postami. dry.gif Ja powiem, ze w porównaniu do BF 2142, to BF2 jest nieporuzumieniem, z większa ilością bugów i gorszym zbalansowaniem. Ciekawe więc może ja uargumentuje: CB BF2: Infantry lader 189 klanów Conquest 139 klanów W ostatnim tygodniu rozegrano w samym infantry ladder 86 meczy Bf 2142: Infantry ladder: 43 klany Conquest ladder: 23 klany W ostatnim tygodniu w infantry ladder rozegrano 6 meczy Liczby nie kłamią ta gra jeszcze dobrze się nie pojawiła a już umarła nie ma lanów nie ma cupów, a Bf2 ma się lepiej niż miał się przed wydaniem 2142. Po prostu ludzie nie przeszli na ten krap i zapytaj o to nawet ludzi z Wildy czy Delty oni grają w to tylko dlatego, że sponsor tego wymaga wielu z nich gra dalej w BF2 w naszym klanie 3 osoby z Wildy grają i mają tylko jedno zdanie o tej grze totalny niewypał !!! Tak się składa, że posiadam aż dwie kopie Bf 2142 które dostałem na lanach, ale niestety gra jest słaba, wolna i nie ma zupełnie grywalności BF-a 2 dlatego leżą na półeczce i pewnie pójdą na allegro bo nie mam zamiaru w tą gre grać zresztą nie ma nawet sensu bo ta gra już się wypaliła, a po wyjściu QW ET na scenie pozostanie góra 10 klanów. Kto oglądał finały Euro cupa w BF2 i BF 2142 widział kolosalną różnicę między tymi grami. Edytowane 8 Marca 2007 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 No i myślę, że sztandar ładnie podsumował wszystko. I nawet 5 miejsce w ameryce nie pomogło ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 o_O czyli mam rozumieć ze czolgi mają sie wogole nie pojawiac? :lol: czyli reszta rozgrywki na piechotę ?, odpowiem Ci tak. Graj w to co Ci odpowiada. Jak sam mówisz, nie masz zielonego pojecia o B2 więc po co ta dyskusja ;) Ograniczenia widocznosci? WTF? to chyba gram w jakiegos innego B2 :lol: Moze i komfortowo na mapach 64 osobowych nie pogram, ale jak sam wspomniales jest to wina łącza jak i rowniez maszyn na ktorych serwery stoja. Po za tym z tego co sie orientuje to na tytanie nawet na 32 osoby nie pograsz bo wystepuja lagi. Podyskutujemy o tym? Faktycznie spore podobienstwo miedzy 2142 a zatoką perską. Chyba tylko engine :lol: Reasumując, B2142 ujmuje tylko tyle ze mimo patchy jest wciaz zlagowany, a dwa nie sa to klimaty ktore mnie kreca i przypuszczam ze wiele osob rowniez, a to ze w ameryce jest na 5 pozycji...co z tego [; Raz ze amerykanie maja lepsze łącza, dwa że łykną wszystko co się im pod nos podsunie. Polacy nie gęsi. Moja postawa to tylko wyrazenie opini dotyczącej uczeszczania ludzi na serwerach b2142 i b2. Ludzie wolą czasy teraźniejsze. :P Ah, i byłbym zapomniał. Graficznie bardzie odpowiada mi B2. A jednak nie wiesz o czym piszesz, a w dodatu nie potrafisz czytać. Smutne. Np. napisz mi jak ty z tego zdania "Poza tym usprawnienia typu brak przegietych samolotow, ograniczenie uzytecznosci snajperow przez wprowadzenie ograniczenia widocznosci (...)" wyczytałeś, ze ograniczenie widoczności dotyczy BF2? Moze popros tatę o pomoc, bo faktycznie zdanie zawiera więcej niż jedno orzeczenie. Albo jak wywnioskowałeś, że komfortowa gra na mapie 64 osobowej w bf2142 wymaga szybkiego łącza? Szok po prostu, pisze zdania logicznie tresciowo, a ktos innny je czyta i nie rozumie. W bf2142 gram na mapach 64 na łaczu 256/128 - serwery niemieckie, holenderskie, ping 50-60. Masz to w bf2? Jeszcze chcesz cos dopisac o lagowaniu? Podobnie nie rozumiesz słowa MOD. Czy naprawde trudno wyobrazic sobie sytuacje, ze po nałożeniu innych tekstur w bf2 otzymamy gre bardzo podobna do bf2142? Wiesz w ogole na czym polega modowanie? Moze napiszesz jeszcze ze za pomoca moda nie mozna mzmienic zatoki perskiej na 22 wiek, bo czolg inaczej wyglada? Napisz mi jeszcze wiecej o głupich Amerykanach. Glupote strzeliłeś sam, a teraz probujesz sie wykrecac. Jezeli nie mierzyc popularnosci gry liczba grajacych i liczba sprzedanych kopii to czym? Twoim wydumanym wyobrazeniem i haslekiem "Polacy nie gęsi"? Co to w ogole za agument? @sztandar Grałes, masz swoje zdanie i spoko, chcociaz kolejny raz brak argumentow. Cala wyliczanka to masło maslane "ale niestety gra jest słaba, wolna i nie ma zupełnie grywalności BF-a 2" - ze slaba - co to znaczy? ze nie ma grywalności - czy co konkretnie? A wolna - owszem, wolniejsza niz ET - mi sie to podoba, Tobie nie, co kto woli, ale to jedyny logiczny argument. Do listy klanow i wysnuwania na tej podstawie argumentu o śmierci gry nie chce mi sie nawet odnosic, bo ci wszyscy "profesjonalni" gracze to moze 0,5% grajaczych i ich liczba nie ma zadnego znaczenia z punktu widzenia popularności gry. Liczy sie ilość graczy i sprzedanych kopii, a nie popularnośc w jakiejś mikroskopijnej z punktu widzenia rynku społeczności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Liczy sie ilość graczy i sprzedanych kopii, a nie popularnośc w jakiejś mikroskopijnej z punktu widzenia rynku społeczności. Prawda jest niestety taka, że BF2 wciąż bije BF2142 popularnością. Dociekliwi mogą to potwierdzić w wielu miejscach (Game-monitor.com, Xfire.com). Sprawa jest oczywista, EA nie mogła odpuścić dojenia kasy, a gdy skończyły się pomysły po wydaniu dodatku i dwóch (trzech??) booster packów (które nota bene sprzedały się raczej słabo, a gracze i tak z czasem wracali do vanilla BF2) zmącili migiem kolejną równie niedopracowaną część i wypuścili ją na rynek. Uprzedzenie graczy wzięło górę, nie dali sobie wcisnąć kolejnego tytułu w wersji beta i woleli zostać z BF2, który mimo wszystko jest w jakimś stopniu załatany. Nie wspominam tu o różnicy realiów między obydwiema częściami, bo to już kwestia upodoba ń ale sądzę ,że gdyby BF2142 był wyraźnie lepszy od BF2 to gracze spokojnie przesiedli by się na nowe pole bitwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) Ciekawe więc może ja uargumentuje: CB BF2: Infantry lader 189 klanów Conquest 139 klanów W ostatnim tygodniu rozegrano w samym infantry ladder 86 meczy Bf 2142: Infantry ladder: 43 klany Conquest ladder: 23 klany W ostatnim tygodniu w infantry ladder rozegrano 6 meczy Liczby nie kłamią ta gra jeszcze dobrze się nie pojawiła a już umarła nie ma lanów nie ma cupów, a Bf2 ma się lepiej niż miał się przed wydaniem 2142. Po prostu ludzie nie przeszli na ten krap i zapytaj o to nawet ludzi z Wildy czy Delty oni grają w to tylko dlatego, że sponsor tego wymaga wielu z nich gra dalej w BF2 w naszym klanie 3 osoby z Wildy grają i mają tylko jedno zdanie o tej grze totalny niewypał !!! A mnie ci klanowcy, Cb, laddery i inne bzdety obchodzą jak zeszłoroczny śnieg :lol: może jestem głupi, mzoe sie nie znam, ale jak dla mnie o tym, czy gra umarła czy nie, decyduje ilosc zwykłych graczy, a nie ilosc klanów grających w grę. Tych graczy, którzy chcą odreagować po ciężkim dniu i zagraja partyjke, a nie tych co graja w ESL czy CB :| Widać, że tego nie rozumiesz. Klanowcy to tak malutka czesc graczy, ze rownie dobrze mogloby ich nie byc, a nikt by nie zauwazyl. I gdzie tu umieranie? Troche dziwne, że klanów coraz miej, a sprzedanych kopii coraz wiecej. W każdej grze online 80-90% graczy to zwykli 4funowcy z FFA, reszta to pro gracze, ktorzy chyba wlasnie zapomnieli co to 4fun... Wilda i Delta, wielcy mi tu guru :lol: Może dla ciebie, ale dla mnie nie. A co do tej wolnosci rozgrywki to w ogóle padaka, nie wiem, mzoe grałeś jedynie na mapach dla tytana? Jeśli ktoś mi powie, ze na Gibraltarze, Belgradzie albo Berlinie gra sie powoli, to go wyśmieje w twarz. BF 2142 jest technicznie lepszą grą niż BF2, lepsza do multi i lepiej zbalansowaną niż poprzednik, a to, że ma mniejsza popularnosc, to właśnie przez te specyficzne czasy, i tyle. Edytowane 8 Marca 2007 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Wilda i Delta, wielcy mi tu guru icon_lol.gif Może dla ciebie, ale dla mnie nie. Lol wida Twoje pojęcie o tych grach. Więc może Cie oświecę ludzie z Wildy jako jeden z najlepszych klanów na świecie brali czynny udział w Tworzeniu nowego Bf-a i testach zarówno alfy jak i bety Bf-a 2142. Powinieneś im podziękowa tak jak i ludziom z innych klanów na świecie bo dzięki nim ta gra jest wogóle grywalna bo to oni zgłaszali błędy i poprawki EA. Szkoda tylko, że panowie z EA nie posłuchali wszystkich rad graczy klanowych bo by może ta gra byłaby dużo lepsza, a tak jest jaka jest. Jeśli twierdzisz, że to gracze z freeplaya decydują o popularności to jesteś w wielkim błędzie. To właśnie rozgrywki klanowe dzięki, którym nadal palmę pierwszeństwa dzierży CS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Komisarz sam jestes smutny, bo nie grales w b2 a wchodzisz w polemikę na temat popularnosci tych dwóch gier. To nie mi chyba tatuś potrzebny w tej dyskusji. Faktycznie Twoją wypowiedz przeczytałem na szybko i nie zrozumiałem że chodziło Ci o 2412 z tymi "usprawnieniami". , tak czy siak polacy nie gesi oznaczało mniej wiecej tyle, że amerykanska lista wcale nie musi oznaczac ze w polsce tez bedzie ta gra na 5 miejscu (wogole jest w pierwszej dyszce? ). Próżnych amerykanów stać na to zeby wydać kase na crap, a Polacy się szanują i dwa razy przejrzą net szukając opini na temat gry i policzą pieniadze zanim wydadzą stówkę na coś co w załozeniu chyba miało być darmowym modem do b2 ale chłopaki postanowili zarobić [; Sztandar, wchodzisz w polemikę z graczem 4fun więc nie dziw się że ma znikomą wiedzę na temat rozgrywek, klanów i tego na czyjej opini wzorują się twórcy gier. 4fun to 4fun ;) No, tak wiec własnie o te specyficzne czasy mi chodziło od samego początku. Mysle ze to jest przyczyną mniejszej od b2 popularnosci i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Jeśli twierdzisz, że to gracze z freeplaya decydują o popularności to jesteś w wielkim błędzie. To właśnie rozgrywki klanowe dzięki, którym nadal palmę pierwszeństwa dzierży CS. :lol: <---- tyle na ten temat. Nadal nie rozumiesz ze W każdej grze online 80-90% graczy to zwykli 4funowcy z FFA EOT z mojej strony, szkoda postów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swieżak Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 moglibyście podać mi serwery na których gracie najlepiej polskie bo chciałbym mieć dobry ping. Aha mogłyby być także te na których pogram sobie w ten nowy dodatek northern strike. Z góry thx :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzzler Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Siema, mam pytanie... a wlasciwie dwa. Czy to, ze podczas zrzutu fps spada mi czasem nawet do 20 zalezy od mocy procka czy karty graficznej? Mam c2d E6300 i GeForce 7600 GS 256mb wiec chyba nie powinno mi az tak zamulac. 2 pytanie tez odnosnie zrzutu... aktualnie mam 1gb ramu (Kingston 667mHz) ale planuje dokupic sobie jeszcze raz tyle, czy myslicie ze to cos da ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Myślę, że to karta. Jak mialem 6600GT, to jak spadał orbital, to nawet 10 fps pokazywalo, teraz nawet w krytycznych momentach i podczas orbitala nie spada do mniej niz 20. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zagrałem w demko gierki i musze powiedzieć że oprócz całkiem przyzwoitej grafiki to nic wielkiego ta gra nie przedstawia. Pograłem chwile i jakoś mało grywalna mi sie wydała. Na początku pomyślałem że może by i kupic bo ładnie to wygląda. Ale po jakiejś godzince grania stwierdziłem że do Bf2 to to sie nawet nie umywa. Nie kupuje!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garrett76 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) ojej, ojej... nie ma lanów nie ma cup'ów. Panowie, macie radosny wątek o BF2 wiec sie go trzymajcie, bo tu widzę śliczny flame o wyższości świąt jednych nad drugimi. Dla mnie jako szeregowego gracza o tym czy grę kupię czy nie- decyduje... klimat gry, czy mi on pasuje czy nie. Oraz czy np. kilku znajomych równie świetnie się w to bawi. Turnieje? Sorry, ze firewallem jednak istnieje życie, zatem miło mieć świadomość, że coś takiego istnieje, ale subiektywnie, mogłaby to być także polska liga curlingu- utrzymuje sie ze współgraczami, jak i komputer rozbudowywuję bez wygranych. Swoja szosą- jeśli jedna gra przynosi wymierne zyski ze sprzedaży, a druga mniejsze, to która będzie dłużej supportowana:]? Oczywiście, jeśli pominiemy zyski z reklam(; I doprawdy, jeden woli wiśnie, drugi czereśnie- obie grupy konsumentów mogą być szczęśliwe, bez wzajemnego opluwania Edytowane 25 Czerwca 2007 przez garrett76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zagrałem w demko gierki i musze powiedzieć że oprócz całkiem przyzwoitej grafiki to nic wielkiego ta gra nie przedstawia. Pograłem chwile i jakoś mało grywalna mi sie wydała. Na początku pomyślałem że może by i kupic bo ładnie to wygląda. Ale po jakiejś godzince grania stwierdziłem że do Bf2 to to sie nawet nie umywa. Nie kupuje!!! Ja jak sobie czasami wracam do demka, aby pograć z kumplem który nie ma fulla to mi też się wydaje, że ta gra nie ma nic do zaoferowania. Proponuje jednak wydawać opinie w oparciu o końcowy produkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ja jak sobie czasami wracam do demka, aby pograć z kumplem który nie ma fulla to mi też się wydaje, że ta gra nie ma nic do zaoferowania. Nie wiem jak inni, ale ja nie rozumiem tego stwierdzenia :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 A ja rozumiem. Czego nie czaisz? ;o Najwyraźniej kolega próbuje powiedzieć, że opinie o grze wygłasza się grajać przedtem w pełna wersje, a nie demo. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Domyślam sie że finalna wersja jest troche bardziej dopracowana ale pewnie nie różni sie od dema diametralnie! Myślałem że demko jest po to żeby ewentualny klient mógł się zorientowac czy dany produkt mu sie podoba. Żeby go zachęcic. Żeby nie było! Gra graficznie jest bardzo przyzwoita a dla mnie to jest ważne. Tyle że jakaś taka... sam nie wiem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3sert Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Ludzie, może zrobimy reaktywacje tematu? Kto jest veteranem albo jeszcze gra w BF2142 niech pisze na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Ludzie, może zrobimy reaktywacje tematu? Kto jest veteranem albo jeszcze gra w BF2142 niech pisze na PW. A pogrywam w weekendy, właściwie to jedyna gra, w kórą przycinam. Gra dalej jest bardzo popularna, ostatnio dostała w sumie 3 nowe mapy (Tampa z patchem 1.40 + 2 nowe z patchem 1.50). Szkoda, ze teraz ciezko jest spotkac serwery z mapami typu minsk czy sidi w trybie conquest, nawet berlin jakby przygasł... Z nowych map niezla jest shingle (czy jakos tak) - taki nowy giblatar, ale bez spamowania granatami, z wieksza iloscia budynkow i brakiem punktow, gdzie kiku zolnierzy moze zatrzymac armie. Dodali tez tryb tylko piechota, ale ten nie jest specjalnie popularny. Generalnie gra daje rade, ale przydaloby sie juz nowa czesc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 (edytowane) Właśnie (w oczekiwaniu na F3 i GTA IV) postanowiłem zrobić mały come back do BF. Myślałem nad 2, ale w szafie wygrzebałem 2142 i właśnie wgrywam. Zainteresowanych pograniem proszę o kontakt. Patch 1.4 Edytowane 10 Października 2008 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 (edytowane) Też postanowiłem sobie wrócić do tej gry. I jest problem. Wcześniej chodziła mi bez problemu na Viście x86. Przed chwilą zainstalowałem toto na Vistę x64 i wysypuje się na starcie. Błąd modułu RendDX9.dll. Chodzi wam na Viście 64 bit? Ściągam najnowszą łatkę do gry. Mam nadzieję, że pomoże... edit Rozkminiłem: musiałem usunąć z 'Moich dokumentów' profil pamiętający poprzedni system. Edytowane 18 Grudnia 2008 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Też postanowiłem sobie wrócić do tej gry. I jest problem. Wcześniej chodziła mi bez problemu na Viście x86. Przed chwilą zainstalowałem toto na Vistę x64 i wysypuje się na starcie. Błąd modułu RendDX9.dll. Chodzi wam na Viście 64 bit? Ściągam najnowszą łatkę do gry. Mam nadzieję, że pomoże... edit Rozkminiłem: musiałem usunąć z 'Moich dokumentów' profil pamiętający poprzedni system. Zapowiedziano patch 1.51b - dodatek Northern Strike za darmo (3 mapy, nowe bronie, nowe pojazdy, nowe tryby walki) + 3 inne całkiem nowe mapy + usunięcie DRM. Wygląda na to, że wracam do gry - Nothern Strike kupiłem już dośc dawno, ale nowe mapki + zastrzyk nowych graczy powinny ożywić rozgrywki. ładnie ze strony DICE, że nie zapomnieli o grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...