StePan Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Jeżeli jest ktoś chętny na chłodnicę, to mogę oddać od reki za cenę za jaką nabyłem. Chłodnica pochodzi z 3 zamówienia i jest czysta w środku , zero syfu. Kupiłem ją , ale nie przemyślałem ze nie wejdzie mi na top budy bo nie włożę żadnej karty w pci i może być problem tez z grafą , wiec musze zamienić na bix2 bo jest krótsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 wogole co z zamowieniem? dalej ludzie sa chetni czy niezbyt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StePan Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 chyba umarło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Ci co byli napaleni to kupili, a niezdecydowani po tych aferach mają zimny prysznic lub cena już nie jest taka WOW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Na pewno chetni beda. Trzeba tylko poczekac. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Cena nie jest już za bardzo zachętajaca bo pojawiły sie Coolteki w dobrych pieniadzach, np taki 3x120 czyli odpowiednik duzego nexossa jest tańszy i na miejscu w PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Rozumiem, że zamówienia nie będzie? Apropo. W jakim mieście Alphacool ma siedzibę (sklep) w Niemczech? Edytowane 18 Marca 2006 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 osoby, ktore widnieja na liscie prosze o potwierdzenie czy zamawiaja czy rezygnuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StePan Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Ja rezygnuję , sprzęt załatwiłem z innego zródła, myślalem że nic z tego zamówienia nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Ale jestescie w goracej wodzie kapani. Przeciez poprzednie 4 zamowienia (organizowane jedno po drugim) spowodowaly, ze sporu uzytkownikow sie nasycilo. To ze w tym zamowieniu nie ma od razu kompletu chetnych, to nie znaczy, ze zamowienie umarlo. Powoli nazbiera sie gromadka. Ja sam czekam na wyplate i mysle, ze bede cos zamawial. Wiec spokojnie ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aztec Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 osoby, ktore widnieja na liscie prosze o potwierdzenie czy zamawiaja czy rezygnujaJa nie zrezygnowałem z zamówienia. To Niemcy zrezygnowali z moich 47 Euro nie odpowiadając na zarzuty za strony Loresa i Mućka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Apropo. W jakim mieście Alphacool ma siedzibę (sklep) w Niemczech? Magazyn i biuro mieszczą się w Brunszwiku (Braunschweig). Szwagier był tam bo to niedaleko od jego domu :lol: Przywiezie mi co będę chciał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Magazyn i biuro mieszczą się w Brunszwiku (Braunschweig). Szwagier był tam bo to niedaleko od jego domu :lol: Przywiezie mi co będę chciał :D Szczęściarz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Taka pompeczka ile by mnie TOTAL kosztowała? Alphacool AP700 Centrifugal pump 12V narazie tyle. DzieX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 200 rowne na dzien dzisiejszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 To jest te zamówienie, czy nie? A jak jest to czy mogę jescze zamówić Alphacool NexXxoS Xtreme II? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Po prostu zglos ze jestes zainteresowany i czekaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Mnie by interesowało to: http://www.alphacool.de/xt/product_info.ph...4&cPath=5_26_28 Jaki byłby łączny koszt? (wysyłka itd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 A ja jednak skusilbym sie na ze 2m tego weza Tygon... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Mnie by interesowało to: http://www.alphacool.de/xt/product_info.ph...4&cPath=5_26_28 Jaki byłby łączny koszt? (wysyłka itd) Można sie podpiac pod zamowienie? Kupilem dzisiaj tasme teflonowa, ale mysle ze zastosowanie takiego wyrnika wyeliminuje problem w 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 mozna jesli dojdzie do skutku to zamowienie to od ciebie i andyna nie pobiore oplat za przelew i przesylke z .de bo nie mam sumienia tego zrobic przy tym co zamawiacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 ja myslalem o tym http://www.alphacool.de/xt/product_info.ph...s_id=676&cPath= ale cena troche odstrasza .. ;] jak sie zdecyduje to jaka by byla tego cena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 sadze ze w 20 zl by sie zamknelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 sadze ze w 20 zl by sie zamknelooks .. to jak cos to ja bede sledzil zamowienie .. i sie wbije na koniec ... ona raczej prawie nic nie wazy ;] wiec limity 20kg nie rozwale ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Chaos a to chyba w PL mozna dostac: http://www.pc-tuning.pl/index.php?action=s...&IDKategorii=59 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Chaos a to chyba w PL mozna dostac: http://www.pc-tuning.pl/index.php?action=s...&IDKategorii=59no popatrz .. z nieba i spadles ;] :mrgreen: :gitarzysta2: :* dla Ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 ile by mnie kosztował BIX1 na jeden cooler 120mm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 widze ze tam mozna zaplacic karta VISA (np karta Inteligo, lub eKarta z mBank) poprzez PayPal ... wiec koszty przelewu odpadaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 ile by mnie kosztował BIX1 na jeden cooler 120mm?Zobacz ta oferte i ocen czy oplaca sie brac z zagranicy :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo75 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zobacz ta oferte i ocen czy oplaca sie brac z zagranicy Ale tam jest BIP I a mkwd40 chodzi o BIX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...