Skocz do zawartości
demek

Piate Zamowienie Z Niemiec Na Czesci Do Wc

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli jest ktoś chętny na chłodnicę, to mogę oddać od reki za cenę za jaką nabyłem. Chłodnica pochodzi z 3 zamówienia i jest czysta w środku , zero syfu.

Kupiłem ją , ale nie przemyślałem ze nie wejdzie mi na top budy bo nie włożę żadnej karty w pci i może być problem tez z grafą , wiec musze zamienić na bix2 bo jest krótsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jestescie w goracej wodzie kapani. Przeciez poprzednie 4 zamowienia (organizowane jedno po drugim) spowodowaly, ze sporu uzytkownikow sie nasycilo. To ze w tym zamowieniu nie ma od razu kompletu chetnych, to nie znaczy, ze zamowienie umarlo. Powoli nazbiera sie gromadka. Ja sam czekam na wyplate i mysle, ze bede cos zamawial. Wiec spokojnie ;)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

osoby, ktore widnieja na liscie prosze o potwierdzenie czy zamawiaja czy rezygnuja

Ja nie zrezygnowałem z zamówienia. To Niemcy zrezygnowali z moich 47 Euro nie odpowiadając na zarzuty za strony Loresa i Mućka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apropo.

W jakim mieście Alphacool ma siedzibę (sklep) w Niemczech?

Magazyn i biuro mieszczą się w Brunszwiku (Braunschweig). Szwagier był tam bo to niedaleko od jego domu :lol:

Przywiezie mi co będę chciał :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie by interesowało to: http://www.alphacool.de/xt/product_info.ph...4&cPath=5_26_28

Jaki byłby łączny koszt? (wysyłka itd)

Można sie podpiac pod zamowienie? Kupilem dzisiaj tasme teflonowa, ale mysle ze zastosowanie takiego wyrnika wyeliminuje problem w 100%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi