Ecuadoo Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Perfect Choice ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Nazwa sklepu raczej powinna być bez ortów :mur: Ale nazwy proponawe są fajne ;] A ty przestan nabijac sobie posty wszedzie gdzie to mozliwe :mur: Kazdemu sie zdarza popelniac bledy Moja: Ciucholandia Corporation Edytowane 4 Marca 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 A może "Bling Bling" ? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 ja bym nazwał tak ,,dom mody Chucka Norisa":D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Albo "Dejavu"dobre jako nazwa klubu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) do moherów trafi tylko *ciulholland :lol: *ciuszki importowane z holandii :lol: Edytowane 4 Marca 2006 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 moze Szmatrani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 3Hand. Zgadzam sie z nazwa klubu Dejavu. ;] Mam dziwne wrazenie ze jest to postfuckerski topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 3Hand. Zgadzam sie z nazwa klubu Dejavu. ;] Mam dziwne wrazenie ze jest to postfuckerski topic E tam.. zawsze jest ten +1 ;] Rowniez podoba mi sie pomysl Dejavu.. :> Całkowicie mi sie nie kojarzyłby z lumpexem.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Mam dziwne wrazenie ze jest to postfuckerski topicpodzielam .. coraz wiecej takich ... no ale jak to mowią "przeciez to ośla" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 zamkneli testowe to gdzies trzeba nie?:> zeby nie bylo ot "Galeria nazwa dzielnicy gdzie sie sklep znajduje" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniana Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Pachniak - to od zapaszków niektórych ludzi Wygryzek - to od moli w starych łachach Ale i tak 'Noshonko' rulez!!! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...