Bo$s Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Witam :) Który z tych coolerów będzie lepszy na chłodzenie socket A ? Thermalright SLK-947U Gigabyte 3D Cooler-Ultra GT (PCU31-VH) Na Thermalrighta wsadziłbym wentyl 92mm thermaltake puszczony na 8,5-9V (nie ma w nim czujnika obrotów :(), żeby było cicho. A gigabyta bym kupił używanego za ~1/2 ceny, leciałby na 2000rpm. Co bedzie mi się bardziej opłacało ? Edytowane 4 Marca 2006 przez Bo$s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Ja by nie brał żadnego! Tylko Gygabyte Albo Kturegoś z freezerów Arctic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo$s Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) arcticów nie ma na socket A. A ten gigabyte to jest montowany na zapinkę czy na sruby ? Bo ja bym potrzebował takiego na zapinkę. I czy ten g-power jest cichy ? Edytowane 4 Marca 2006 przez Bo$s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 z tych dwoch to thermalright i jako wentyl fander. kiedys mialem mozliwosc testowac takiego gigabyte z turbina i nie dosc, ze byl glosny to jeszcze wydajnosc byl slabiutka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kino Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 A od Fandera nie byl by lepszy Thermaltake SilentCat 92? Ma wieksza wydajnosc wg danych, jest duzo glosniejszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 te 21dba TT na 2000rpm mozesz wsadzic miedzy bajki, na tych ustawieniach jest nie do wytrzymania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...